IMG_5905
Tijdens mijn kraamtijd hebben mijn man, dochter Sonneen ik een newbornshoot gehad bij een fotograaf. Dit zijn onwijs mooie foto’s geworden. Eén ervan hebben we gebruikt om bij ons geboortekaartje te voegen. Maar er waren nog veel meer mooie foto’s over die we ook graag in ons huis wilden verwerken zodat we er iedere dag van kunnen genieten. Ik laat je in dit artikel verschillende creatieve manieren zien hoe je die foto’s kunt verwerken in je interieur.

Retro foto’s op kurkwand
IMG_4487
Wij hebben vorig jaar onze slaapkamer een make-over gegeven. Hier hebben we al op een creatieve manier retro foto’s verwerkt op een kurk wand. Hier zijn wij nog steeds blij mee en we krijgen hier altijd complimenten over als vrienden of familie onze slaapkamer bekijken. Hier zie je foto’s van onze reizen naar Canada en Amerika. Een wereldkaart op canvas zou ook een leuke toevoeging zijn voor onze slaapkamer. Die past mooi in het thema.

IMG_5905
IMG_5903
Hexagon Fotocollage

De muur waar wij op uit keken in de slaapkamer was echter nog leeg en hier wilden wij nog wat mee doen. Zo kwam ik op het idee om een foto op hexagon te laten afdrukken. Op deze manier konden we best veel foto’s kiezen, maar hadden we toch één geheel op de muur. Als ik aan het voeden ben kijk ik naar de foto’s en voel ik me intens gelukkig en trots. Ik heb zo lang gedroomd van het moederschap en eigen kindje. Het motiveert me ook om positief door te zetten met het voeden, omdat we al heel wat hobbels hebben moeten overwinnen en nog steeds op een hobbelige weg zitten.

Ik heb nog een hele leuke kortingscode van 50% op alle muchopix (hexagon, circle en square). Gebruik hiervoor de code: MP50

IMG_5940
IXXI Fotocollage

Een grote wens van mij is al jaren om een IXXI fotocollage boven de klepbank aan de eettafel te hangen. Ik dacht eerst aan foto’s van onze reis door Amerika, maar nu ik deze newbornshoot foto’s zag wist ik dat we hier wat mee gingen doen. Op eens viel alles op zijn plek en koos ik 4 mooie foto’s uit. Dit was nog best lastig kiezen. Ik koos voor de 2 mooiste en leukste foto’s van Sonne zelf. Een prachtige foto met mijn man en een foto van ons als gezin.

IMG_5945
Het is meteen een statement item als je binnenkomt. De IXXI vergroting is ook best groot, 120 bij 120 centimeter. Het leuke vind ik ook dat we in de toekomst een vergroting kunnen vervangen of juist iets kunnen toevoegen.

IMG_5949
Losse foto op hout

Van de fotograaf hadden we nog wat losse foto’s toegestuurd gekregen. In plaats van deze in een lijstje te doen heb ik ervoor gekozen om deze aan een stuk hout te hangen. Hier zat al een klem op en was een cadeau van een vriendin van mij. Juist doordat de foto in zwart wit is en niet in kleur knalt hij er mooi uit.

IMG_5432
Gratis foto’s versturen naar je geliefden

Wil je eens je geliefden verassen met foto’s van jezelf of je gezin, omdat je ze nu niet kunt zien vanwege het corona virus? Smartphoto heeft nu een actie waarbij je gratis 25 retro foto’s naar je geliefde kunt sturen. Ik heb deze retro foto’s door heel mijn huis hangen en mijn zus heeft ze inmiddels ook in huis hangen, omdat ze zo leuk zijn. Ik heb ze al in het toilet, woonkamer en slaapkamer hangen. Dat zegt genoeg denk ik! Aan een lijntje, hangend aan een bord of geprikt op een wand, je kunt er zoveel kanten mee op.

Gebruik hiervoor de code: ZORGVOORELKAAR
Goed om te weten, je betaalt wel de verzendkosten van € 4,49.

Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen bieden om op een creatieve manier je foto’s te verwerken in je huis!