IMG_2780
Het is eindelijk lente en dat betekent weer verse bloemen en meer licht in huis. Alles lijkt meteen een stuk vrolijker en ik heb ook meer energie dan in de winter. Ik neem je in dit artikel mee naar mijn favorieten van maart.

IMG_2737
Ik ben máánden bezig geweest met het maken van de fotoboeken van onze laatste reis naar Amerika. Wat een werk is dat altijd en vaak een klusje wat bij veel mensen blijft liggen. Ik deel mijn foto’s altijd per dag in en kies dan de foto’s die ik in het fotoboek wil hebben. Als ik het fotoboek ga maken doe ik dit ook per dag om het vele werk te verdelen in brokken. Een paar keer per week doe ik een uurtje en zo werk ik de dagen af. Ik heb nu de helft van in totaal 4 boeken besteld, maar wilde graag alvast 2 fotoboeken in huis hebben zodat ik vrienden en familie de foto’s van onze fantastische reis kan laten zien.

IMG_2749
IMG_2763

IMG_2751
IMG_2740
Deze fotoboeken komen van Smartphoto. Ik ben super tevreden over deze fotoboeken. Dit zijn alweer de 4e serie fotoboeken die we via hun bestellen. Het zijn enorm stevige boeken met dikke bladzijden. Ze blijven daardoor ook netjes open liggen als je aan het door bladeren bent. Met andere fotoboeken is het mijn ervaring dat je ze steeds open moet vouwen om goed te bladzijde te kunnen bekijken. Wist je dat smartphoto nog veel meer leuke fotoproducten heeft zoals kalenders, agenda’s en natuurlijk de retro foto’s die ik al eerder bestelde!

IMG_2772
IMG_2778
Nu het lente is kan ik zo genieten van de mooie lente bloemen die weer te koop zijn. Mijn favorieten zijn de drumstokjes, gipskruid en de katjes. Ik koop tegenwoordig vaak losse bloemen bij de bloemist in plaats van zo’n standaard boeket. Veel mooier en ik geniet veel meer van iedere bloem apart. Bovendien kies ik alleen bloemen die ík mooi vind. Zo hou ik niet van groen in boeketten.

IMG_2794
Deze quote van The Traveling Yoga Family is al een paar jaar een van mijn favoriete quotes. Nu heb ik hem op mijn letterbord gezet zodat hij mij dagelijks kan blijven inspireren! Om bijzondere reizen te blijven maken, maar ook leuke activiteiten te ondernemen met vrienden en familie en deze ook in te plannen. Als je afwacht gebeurt er niets, je moet zelf je eigen geluk en herinneringen creëren.