Gastartikel – Van elke vakantie een fotoboek maken!

image
Een fotoboek maken kan op verschillende manieren. Tegenwoordig zal je waarschijnlijk als eerste denken aan één van de tientallen online aanbieders. Maar vergeet niet de old school knip en plak fotoboeken! In dit artikel wil ik ingaan op de verschillende soorten fotoboeken en albums die je rondom je vakantie kunt maken.

Met moderne tools maken online aanbieders het mogelijk om een fotoboek samen te stellen van je digitale foto’s. Met een beetje ‘computer’ handigheid kan je geweldige creaties maken. Waarbij je elk detail naar eigen inzicht kunt invullen. Zoals de cover, kleuren, foto lay-outs en teksten. Een beetje creativiteit is dus geen overbodige luxe.

Het ultieme vakantie fotoboek
Wanneer je een paar keer op vakantie bent geweest heb je ongetwijfeld tientallen zo niet honderden verschillende foto’s. Waarvan het grootste gedeelte op een tablet, telefoon of computer blijft staan. Ik vind dat best zonde. Je maakt de foto’s om er later weer van te kunnen genieten. Sommige foto’s nemen je weer mee naar het heerlijke vakantie gevoel. Daarom raad ik je aan om alle top foto’s te bundelen in één ultiem vakantie fotoboek!

Het intieme vakantie fotoboek
Ben je een weekendje of langer met je geliefde op pad geweest? Dat zal ongetwijfeld een fijne ervaring zijn geweest waar jullie met plezier op terug kijken. Om de gevoelens van die vakantie weer terug te halen kan je een klein fotoboek maken. Zoals het pocket model van Het Fotoalbum. Hierdoor zal de liefde weer helemaal opbloeien.

Vrienden voor het leven fotoboeken
Bij de beste vriendschappen horen onvergetelijke vakanties. Ik denk dat iedereen die samen met één of meerdere vrienden of vriendinnen op vakantie is geweest hier met heimwee op terugkijkt. En om terug te kijken en weer te lachen om alles wat jullie hebben meegemaakt kan je er niet om heen een verzameling van de foto’s te maken.

Roep daarom je vrienden en vriendinnen op om hun foto’s met jou te delen, zodat je alles bij elkaar hebt en een compleet overzicht kan maken.

En nu over tot actie!
Een fotoboek is ideaal om gevoelens, lachbuien en ervaringen weer terug te halen. Daarnaast kan je met het fotoboek de foto’s makkelijk aan anderen laten zien. Omdat een fotoboek tastbaar is brengt het een heel ander gevoel met zich mee dan digitale foto’s. Kortom, er is geen enkele reden om het niet te doen. Want je maakt de voordeligste fotoboeken online. Ik ben benieuwd of jullie ook graag fotoboeken maken. Ik wel, helaas kom ik er maar weinig aan toe en duurt het soms langer dan 2 jaar voordat ik ermee begin.

Veel plezier met jullie vakanties en fotoboeken!

*Dit artikel is geschreven door Het Fotoalbum

Vorige

Handgemaakte cadeautjes

Volgende

De Tuinen Honing dag- & nachtcrème

  1. Wat een leuk artikel. Ik heb meestal geen tijd om een fotoboek te maken maar misschien moet ik er toch eens aan beginnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén