Herinneringen van vakantie

Vakantie Putten, fotoboek Duitsland 482
Lezeressen die mij al jaren volgen weten dat ik twee jaar geleden op vakantie was naar Duitsland, naar het Zwarte Woud. Twee jaar terug al weer?! Wat vliegt de tijd en al die tijd heb ik geen tijd gehad om deze herinneringen op papier vast te leggen. Omdat ik vakantie heb, heb ik eindelijk de tijd om de herinneringen van deze vakantie vast te leggen in een fotobalbum. Vandaag laat ik hem aan je zien.

Eigenlijk is het voor mij best raar dat het zo lang geduurd heeft voordat ik de foto’s heb laten afdrukken, omdat ik dol ben op foto’s en fotoalbums. Ik kijk dan ook regelmatig terug naar mijn kinderfotoalbums en wordt weer meegenomen naar die tijd. Een prachtige manier om herinneringen vast te leggen is door foto’s te maken en deze vervolgens ook af te drukken. In een boek heb je ze compleet en kijk je zo ook regelmatig terug. Een fotoalbum is ook een leuke manier om je herinneringen te delen met vrienden en familie. Zo krijgen zij ook een beeld bij je verhalen. Ik merk wanneer ik de foto’s niet afdruk ik de foto’s nauwelijks terug kijk. Op schoot met een grote mok thee erbij kijk ik toch sneller vind ik zelf.

Vakantie Putten, fotoboek Duitsland 492

Vakantie Putten, fotoboek Duitsland 513

Vakantie Putten, fotoboek Duitsland 518
Als je nog nooit in het Zwarte Woud in Duitsland bent geweest kan ik je echt aanraden om er eens heen te gaan. Je ziet de meest mooiste en grootste watervallen in een prachtige beboste omgeving. Als ik de foto’s nu terug zie kan ik bijna niet geloven dat het er daar zo sprookjesachtig uit zag. De bomen zijn er zo hoog en de lucht is er zo fris. Je ziet het bijna niet door de lichtinval, maar op de tweede foto sta ik op een berg die even hoog was als de wolken. Zo bizar en gaaf! Als ik de kans krijg om ooit nog eens naar het Zwarte Woud te gaan zal ik dat zeker doen.

Vakantie Putten, fotoboek Duitsland 486

Vakantie Putten, fotoboek Duitsland 524

Vakantie Putten, fotoboek Duitsland 522
Het fotoalbum vind ik mooi vormgegeven. Het is van een stevig karton gemaakt en de bladzijden hebben een natuurlijke glans. Wat ik een leuke extra vind is dat je ook een foto kunt plaatsen over twee pagina’s in plaats van één. Met een familiefoto kwam dit goed van pas, omdat wij op deze manier allemaal zichtbaar op de foto stonden. Ook vind het leuk dat je veel keuze hebt uit lettertypes die je op de foto’s, of zoals ik heb gedaan op de voorkant van het album kunt gebruiken. Ik heb gekozen voor een speels lettertype, omdat je dit niet zo vaak ziet. Meestal heb je maar keuze uit drie lettertypen. Ik ben erg blij dat ik mijn herinneringen van deze vakantie in één album heb verzameld. Ik weet zeker dat ik het album er regelmatig bij zal pakken om deze herinneringen op te halen. Dit fotoalbum heb ik besteld op Smartphoto.

Bewaar jij je herinneringen in fotoalbums?

samenwerking2

Vorige

Van sloddervos naar poetsmiep

Volgende

Volg jij mij al op Instagram?!

  1. Ik laat mijn mooiste foto’s nog steeds gewoon afdrukken en plak ze dan in :-) Heel retro van mij, haha. Maar ik vind zo’n fotoboek wel erg mooi.

    • Klopt, blijft ook wel erg mooi hoor. Maar het zo ontzettend veel werk en kost zoveel tijd.. Bij mij duurde dit al twee jaar haha. Ben benieuwd hoe lang het dan met zo’n fotoboek zou duren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén