IMG_3937
Ik heb sinds kort weer een aantal nieuwe interieur items in mijn huis staan welke ik je graag wil laten zien in een nieuw artikel! Een aantal reisfavorieten & nieuwe accessoires.

IMG_3937Een paar maanden geleden kocht ik twee atlassen met het idee hiervan zelf enveloppen te maken. Dat is er nog niet van gekomen, maar ik heb alvast een mooie pagina van Europa ingelijst in een nieuw lijstje. Ik vind het er supercool uitzien!
Daarnaast zie je een fotolijst van Hema welke ik heb gevuld met een mooie afbeelding uit de Flow. Ik ben gek op de plantentrend die je momenteel ziet. Daarnaast zie je nog een klein groen vaasje gevuld met lavendel uit de tuin van mijn moeder. Zorgt voor afwisseling en een leuke opvulling op het plankje.

IMG_3940
De andere kant van de plank is gevuld met foto’s en mooie lijstjes. De twee linker lijstjes komen Sissy-Boy en de rechter is van Xenos. De goud- en houttinten vind ik goed bij elkaar passen. De foto rechts van Slovenië knalt er echt uit! Foto’s houden momenten echt vast en vullen een huis met herinneringen.

IMG_3944Over foto’s gesproken, ik heb weer twee nieuwe fotoboeken in huis staan van Smartphoto. Hier bestel ik eigenlijk altijd mijn fotoboeken, omdat de bladzijden van wat dikker papier zijn en het fotoprogramma heel makkelijk en snel in gebruik is. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om leuke fotoboeken te maken. Deze staan voor het grijpen op het plankje en hierdoor laat ik ze sneller zien aan visite die langs komt.

IMG_3947
Mooie herinneringen aan de prachtige Wicklow Mountains in Ierland. Een reis die we vorig jaar in de herfst maakte.

IMG_3953
Deze foto´s zijn nog vers. In juni maakte ik een geweldige reis met mijn moeder en zus naar Wenen in Oostenrijk. Een bijzondere reis, omdat we met zijn drieën op vakantie gingen. We hebben intens genoten van deze reis. Op de foto zie je het prachtige Schloss Schönbrunn.

IMG_3945
Dit leuke glaasje met cactus kocht ik ook bij de Sissy-Boy. Je kunt hem ook op zijn kop zetten en er iets onder leggen of er lichtjes in doen. Multifunctioneel en vergt door de cactus weinig verzorging. De plank kocht ik laatst op een markt en is bijna een meter lang. Leuk om tapas op te serveren met een verjaardag of barbecue, maar je kunt er ook accessoires op leggen.