Favorieten & nieuwe producten

IMG_3535
De laatste tijd heb ik weer wat nieuwe producten in huis en het leek mij leuk om deze weer eens voorbij te laten komen in een artikel gecombineerd met een aantal favorieten. Wie weet kun je nog wat inspiratie op doen!

IMG_3539
Celestial heeft 4 nieuwe biologische kruiden theeën uitgebracht:
– Cinnamon & Kademom
– Chamomile & Lavender
– Ginger & Tumeric
– Matcha Green

Ik had Celestial al vaker bij De Tuinen (nu Holland & Barret) voorbij zien komen, maar ik had de thee nog nooit geprobeerd. De Chamomile & Lavender is bij mij een groot favoriet. De thee ruikt en smaakt heel puur en niet chemisch. Als ik de ingrediënten lees klopt dat ook wel: 92% is kamille en 8% is lavendel én dat proef je. Voor mij even een geniet momentje op mijn vrije dag of in het weekend. Je kunt Celestial kopen bij Holland & Barett.

IMG_3535
Ik geloof dat je tegenwoordig deze glazen overal op Instragram voorbij ziet komen. Ik heb ze echter al een aantal maanden in huis en ze zijn groot favoriet. In eerste instantie waren ze voor mijn vriend nadat we ze zelf aan mijn zwager cadeau hadden gedaan. Hij vond ze zelf ook zo leuk dat ik ze aan mijn vriend cadeau heb gedaan. Soms zijn cadeautjes die je zelf geeft zo leuk dat je ze zelf wil hebben! Het zijn mooie glazen met kristallen erin met een wat dikkere rand. De grotere gebruiken we voor frisdrank of whiskey en de kleine meer voor likeurtjes. Deze kocht ik bij de Sissy-Boy.

IMG_3540
Deze wereldkaart van hout staat sinds kort in mijn slaapkamer. Ik was al langere tijd om zoek naar een wereldkaart op hout zodat ik met punaises aan kan geven in welke landen wij zijn geweest. Ontzettend hip en anno deze tijd! Dit is wat dikker hout waardoor je de punaise goed in het hout kunt duwen en de tekening niet zo doorzichtig lijkt. De tekening is van ecoline en dat geeft een heel mooi, kunstig effect. Hij valt ook meteen op als je binnenkomt.

IMG_3545
Ik heb al eens eerder geschreven over de pannenkoekenplant (Pilea peperomioides) in een wishlist artikel. Inmiddels heb ik hem ook in huis gehaald. Ik zag hem bij mijn moeder staan en toen wilde ik hem ook meteen hebben. Mijn moeder heeft hem op hetzelfde plankje staan en dit zag er zo leuk uit. Soms staat de plant op een plankje op de muur en dan weer op tafel. Hij maakt mijn huiskamer ook meteen een stuk groener.

IMG_3547
Deze leuke sneakers van Manfield had ik al vaker voorbij zien komen. Het zijn platvormsneakers met een bloemenprint erop. Juist door die bloemenprint kan ik ze goed combineren en hoeven ze niet alleen stoer te worden gedragen. Ik heb er al meerdere complimenten gekregen als ik ze aan heb. Wat mij ook ontzettend meeviel is dat ze meteen lekker liepen en ik geen blaren kreeg. Ze zijn verkrijgbaar bij Manfield.

Heb jij leuke tips van producten die ik moet zien of uitproberen?

Vorige

Tips om zoveel mogelijk uit je vakantiedagen te halen

Volgende

New home items

  1. Oeeh dat glas is erg mooi zeg! X

  2. Oohhh wat een leuke items allemaal zeg! De Pilea is ook bij mij nog steeds favoriet, zo’n leuk plantje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén