Favorieten november & december

Middelburg Nederland stadhuis binnenstad stedentrip
In de maanden november & december heb ik weer wat favorieten verzameld die ik graag met je wil delen. Waaronder een hele mooie ouderwetse stad waarbij je even terug in de tijd gaat. Welke stad zou dit zijn?

Middelburg Nederland stadhuis binnenstad stedentrip
Omdat we nog één leeg weekend over hadden in november en december wilde ik graag een weekendje weg. We zouden een drukke tijd tegemoet gaan en ik wilde nog graag wat leuks doen samen! Ik wil al een lange tijd de stad Middelburg ontdekken, maar helaas ligt dit voor ons niet om de hoek. Ik vond een goede aanbieding bij een goedkoop hotel en we besloten lastminute nog naar Middelburg te gaan!

Middelburg Nederland stadhuis binnenstad stedentrip
Middelburg is een mooie, ouderwetse stad. We gingen even terug in de tijd en genoten van alle mooie gebouwen en leuke steegjes. Leuk om allemaal te ontdekken.

Middelburg Nederland stadhuis binnenstad stedentrip
Middelburg Nederland stadhuis binnenstad stedentrip
Middelburg Nederland stadhuis binnenstad stedentrip
We kozen voor twee nachtjes, omdat het anders te lang rijden zou zijn en we weinig tijd in Middelburg zelf zouden hebben. Mijn vriend moest op vrijdag namelijk nog de hele dag werken en we zouden in de file staan. Uiteindelijk hebben we er ruim 3 uur over gedaan. Wij vonden een weekend meer dan genoeg. Het is een kleine stad en vooral leuk om door heen te lopen. Wij vonden dat er niet zoveel te zien was en er ook niet hele leuke winkeltjes waren, maar ik ben wel blij dat ik er ben geweest want het is één van de mooiste steden waar ik ben geweest en dat maakte het echt te moeite waard. Daarom staat hij ook tussen mijn favorieten! Mocht je in de buurt wonen dan is een dag meer dan voldoende.

Biker boots Sacha laarsjes laars zwart motor
Deze stoere biker boots van Sacha zijn ook nieuw. Ik was al langere tijd op zoek naar biker boots, maar kon geen leuke vinden. Ik zie ze vooral met gespen en zilveren details, maar dit rinkelt de hele tijd als je loopt. Ik weet dat ik mij daar op een bepaald moment aan ga storen en was daarom op zoek naar een paar biker boots zonder extra’s. Deze komen erg in de buurt van het plaatje wat ik heb in mijn hoofd. Leuk onder een jurkje, maar ook onder een skinny jeans met bloesje of trui. Ze zijn hier te koop.

thee english tea shop celestial seasonings
Ik sta bekend als een echte theeleut en de laatste tijd heb ik weer wat nieuwe theeën ontdekt die favorieten zijn geworden. De linker thee is chocolade, kerst & kokos thee. Hij is zoet, maar niet op een verkeerde chemische manier en smaakt ook niet perse naar chocola, kersen of kokos. Ik hou normaal niet van zwarte thee, maar een vriendinnetje van mij raadde mij deze aan omdat zij deze zó lekker vindt. Ik ben erg blij dat ik hem heb gekocht, want het is echt een aanrader! Ik heb hem nu al een paar keer gekocht. Hij heet Black Tea with Chocolate, Cherry & Coconut en is van English Tea Shop. Hij is te koop bij Holland & Barett (voormalig De Tuinen).

De andere theeën zijn van Celestial Seasonings en zijn slaap theeën. Heerlijk om ‘s avonds nog even te drinken om tot rust te komen. Ze bestaan alleen uit kruiden waaronder: pepermunt, kamille en citroengras. Allemaal kruiden die ik lekker vind. Geen wonder dat dit favorieten van mij zijn! In de drukke maanden was ik wel toe aan wat rust ‘s avonds. Ze zijn ook te koop bij Holland & Barett (voormalig De Tuinen).

schaaltjes marokko marrakesh handgemaakt bakjes beschilderd
Deze leuke schaaltjes won ik laatst tijdens een kerstspel met mijn familie. Mijn schoonzus had ze meegenomen uit Marrakesh, Marokko. Ik vond ze er al leuk uitzien, maar toen ik dat hoorde móest ik ze hebben. Dat leverde nog een leuke strijd op tijdens het spel haha. Zijn ze niet prachtig?

Vorige

Kosten camper rondreis West-Canada

Volgende

Top 5 meren in Canada

  1. Wat ziet Middelburg er prachtig uit! Ik ben er zelf nog nooit geweest, zeker eens gaan doen. Je hebt m’n nieuwsgierigheid gewekt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén