Opgemaakt – november 2013

2
Je leest het goed, vandaag eindelijk weer eens een video. Deze video komt nog uit november, omdat ik geen tijd had gehad om hem in november te bewerken. Ergens midden december vond ik een gaatje deze video te bewerken. Vandaar dat hij nu pas online komt. Maar ik maak het helemaal goed met je, want ik heb weer hele leuke producten opgemaakt in november! Benieuwd welke? Bekijk dan deze video.

Vorige

Kryolan – Make up international magazine

Volgende

Kryolan Make-Up Kalender

16 Comments

 1. Mooie producten heb je opgemaakt!

 2. oeh love tbs bodybutters :D

 3. Fijne producten van the body shop!

 4. die body butter klinkt lekker :)

 5. leuk filmpje! Mooie producten heb je op gemaakt!

 6. kikiLxo

  weer een superleuk filmpje amanda ! ik ben ook erg fan van tbs boddy butters vooral in de aardbei versie :D

  • Dank je wel. Doet me goed om te horen aangezien ik momenteel heel weinig tijd heb om te filmen en het een eeuwigheid duurde voordat ik dit filmpje bewerkt had!

 7. Wat heb je lekker veel opgemaakt!

 8. Mooie producten heb je opgemaakt!

 9. me

  Satsuma is momenteel toch gewoon verkrijgbaar, ik heb er net eentje gekocht.

 10. Mooie items heb je opgemaakt!

 11. Oeh, ik ben nog steeds erg benieuwd naar de blueberry body butter!

 12. Leuk filmpje!! Ik doe ook niet aan de 3 maanden regel voor een mascara, maar dat komt ook omdat ik niet elke dag mascara gebruik en ik vind het zonde om een mascara half vol weg te gooien als ‘ie t nog prima doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén