Video – Opgemaakt Amanda

Een paar weken geleden heb ik een video opgenomen waarin ik mijn opgemaakt producten laat zien. De video is dus al van even terug, maar er was nog geen plek om hem in te plannen en ik was hem een beetje vergeten.. zonde om hem niet te plaatsen dus hierbij weer een video. Pak een bakkie thee erbij en bekijk mijn video!

Heb jij de afgelopen periode nog producten opgemaakt? En heb je er veel opgemaakt of juist weinig? Vertel hem me in de comments!

Vorige

Lush – Cocktail (Solid Perfume)

Volgende

Uitslag winactie verjaardag Jorinde

15 Comments

 1. heel leuk om te zien!

 2. Lin

  Ik maak vrij weinig op geloof ik. Gebruik veel te veel door elkaar ;)

  • Heb ik ook last van, maar nu ik opgemaakt filmpjes maak probeer ik mij er wel op te concentreren iets vaker te gebruiken waardoor het wel opgaat en er geen restjes achter blijven ;) Een goede stimulans dus!

 3. Oef foundation die niet lekker ruikt, daar hou ik ook niet af! Leuk filmpje meid.

 4. ik maak zelden iets op :)

 5. Leuk filmpje! Ik moet ook maar is die shampoo gaan proberen, bedankt voor de tip!
  Liefs, Nina

 6. leuk om te zien!

 7. Ik heb nog niet super veel opgemaakt, maar een voorbeeld is de eye remover van de ICI Paris XL.
  En ik herken zo wat je doet… als mij iets niet bevallt helaas jammer dan maar dan gebruik ik het echt niet meer. of ik gooi het weg of geef het aan een vriendin, maar zeg er dan wel bij wat ik ervan vind.

 8. leuk filmpje :) ik heb eigenlijk bijna niets opgemaakt deze maand / periode!

 9. Oh girl, a lot! :) Haha, spinnenpoten, buk! Leuk ook om wat oudere producten te zien, altijd cool! Heb je veel oude producten? Maybe is het leuk om die te showen? :D Ben wel nieuwsgierig daar naar! Ik heb mijn foundation opgemaakt + een nieuwe gekocht. :””) En mijn bronzer, ook al opnieuw gekocht.. ¬¬

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén