Lush – Cocktail (Solid Perfume)

oud en nieuw look 033
Een meisje uit mijn klas werkt bij de Lush en zij weet hoe fan ik ben van Lush. Daarom liet zij mij een tijdje terug Cocktail ruiken van Lush. Ik rook hem en ik was meteen om! Wauw die is lekker! Waar kan ik hem kopen? Den Haag. Wat? Daar kom ik niet! Toen ik op de Lush site keek zag ik dat hij daar ook te koop was en dus kocht ik hem daar.

Ik kocht hem op Lush UK, omdat hij daar veel goedkoper was dan op de Lush NL site. Maar nog even over het moment waarop ik hem rook. Het was liefde op het eerste gezicht. Zij had hem ook even aangebracht op mijn polsen en s ’avonds laat rook ik hem nog. Echt heerlijk! Ik wist dat ik hem moest kopen als ik de kans had. Laatst bestelde ik mijn favoriete Lush geur in een parfum en bestelde ik gelijk dit schatje erbij.

Wat zegt Lush zelf over Cocktail?
’’Een hommage aan de klassieke Franse parfumhuizen die hun geuren maken met schitterende, natuurlijke ingredienten. De belangrijkste geurnoot in dit parfum is ylang ylang. Cocktail draag je met een leuk jurkje en een sjiek drankje tijdens een avond uit. De perfecte nachtvlinder.’’

Main notes
‘’Ylang ylang, cananga, jasmine, rose, orange blossom, oakmoss, sandalwood.’’

oud en nieuw look 029
oud en nieuw look 044
1
De verpakking is typisch Lush. Ik hou hier zelf wel van, omdat ik de verpakkingen ben gaan waarderen. Er zit een draaidop op de verpakking en als je deze er van af draait zie je de Solid Perfume zitten. Aan de onderkant kun je hem omhoog drukken zodat de parfum tevoorschijn komt. Het is een soort van wax/crème en dit kun je op alle plekken smeren die je wilt. Mijn klasgenootje gaf mij laatst de tip om een Solid Perfume in je haar te smeren. Hierdoor gaat je haar ook lekker ruiken! Hier had ik zelf niet aan gedacht, omdat parfum meestal uitdrogend werkt. Deze natuurlijk niet, want er vooral oliën in die verzorgend zijn. Ook nog eens goed voor je pluizige haar dus!

oud en nieuw look 053
De geur vind ik heerlijk! Geweldig! Ik vind hem vooral luxe en vrouwelijk overkomen. Geen jonge meisjesgeur, maar bedoeld voor een classy lady! Je moet hier wel van houden, want je ruikt sowieso een Lush geur er door heen. De die-hard Lush fans weten wat ik hiermee bedoel. Ik draag ook wel eens Love van Lush en hoor wel eens dat mensen hem niet lekker vinden. Dat komt, omdat zij niet gewend zijn aan de Lush geuren. Die zijn anders dan parfums in de winkel. Hierdoor heb je vaak wel een geur die niet iedereen draagt.

Wat ik fijn vind aan dit parfum is dat hij lang blijft zitten. Als ik hem s’ ’ochtends aanbreng kan ik hem s ‘avonds nog ruiken. Wel minder sterk, maar ik ruik hem nog steeds. Ik breng hem tussendoor nog wel eens aan, omdat ik de geur zo lekker vind hihi. Ook kan ik hem makkelijk meenemen in mijn tas. Handig voor onderweg. Wel beschadigt de verpakking iets, maar de binnenkant is nog steeds goed. Het laatste positieve punt vind ik de prijs. Je doet namelijk heel lang met zo’n Solid Perfume. Er zit 12 gram in en hij kost in Nederland €14,70 en in de United Kingdom £ 8,00. Mocht je in Den Haag komen, ruik hem even!

Heb jij wel eens een Lush Solid Perfume geprobeerd?

Vorige

Snow/Winter Nail Art

Volgende

Video – Opgemaakt Amanda

39 Comments

 1. Hier ben ik benieuwd naar! Klinkt erg goed!

 2. Ik ken ze en ze ruiken goed. Toch kan ik er op een 1 of andere manier niet aan wennen, en gebruik ik toch liever een spuitflacon voor mijn parfum.

 3. Oh dit is wel super handig om mee te nemen in je tas! Ik ben erg benieuwd naar deze geur, ik houd wel van de Lush geuren :-) maar ken deze nog niet!

 4. Zat toevalig naar deze parfums te kijken (en te ruiken) toen ik bij Lush was. Vind het vooral handig om mee te nemen!

 5. zo’n solid parfum lijkt me wel erg handig!
  fijn dat de geur lang blijft hangen :3

 6. ik heb nog nooit een solid parfum geprobeerd :)

 7. Dit is zo’n moment waarop het handig was geweest om geuren te kunnen ruiken door je computer, hij klinkt namelijk goddelijk (:

 8. wat een grappig spul, ben erg benieuwd naar de geur!

 9. Handig om mee tenemen!

 10. O lekker ik ben gek op Ylang Ylang ik heb ook altijd de badolie van Therme weet je toevallig of de geur hiermee te vergelijken is.
  Lijkt me super makkelijk zo’n stick!

 11. Lin

  Ik heb nog nooit een solid perfume gebruikt, maar ben nu wel erg benieuwd er naar!

 12. Ik had er bijna 1 gekocht, maar heb er nu wel spijt van dat ik dat niet deed.

 13. Bo

  Zo’n solid parfum lijkt me wel handig! Ben benieuwd naar de geur :D

 14. Klinkt goed! Maarrehh wordt je haar er niet ver fan als je dat erop smeert? Ik doe meestal ook al parfum in m’n haar, dan blijft de geur ook wat langer hangen. Dat uitdrogen heb ik geen last van :)
  Deze wil ik hebben! Binnenkort naar den haag dan maar!

  • Ik smeer hem alleen in de puntjes van mijn haar. Die zijn droog dus die worden dan lekker gevoed. Het ligt eraan hoeveel je ervan opsmeert, maar het wordt niet te vet naar mijn mening. Gewoon lekker verzorgend en lekker ruikend haha

 15. Wat cool ! Een nichtje van me had pas ook al zown stick gekocht , erg handig lijkt het me !

 16. Zoiets lijkt me heel raar maar ook wel handig! ^^ Ik zit iedere dag op school in denhaag dus ik ga zeker even ruiken, klinkt iig heerluuuuk! :D

 17. Ik heb eigenlijk nog nooit een solid parfume gebruikt, maar deze klinkt wel heel goed!

 18. Dat ziet er echt super uit!
  Lijkt me heel fijn! :D

 19. Wat super handig dit!! Ik durf mijn parfums nooit goed mee te nemen ivm risico op lekken/breken. Hier ga ik zeker eens naar kijken (ruiken) als ik nog eens in de Lush kom.

 20. Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd naar de Lush geuren. Deze solid perfume klinkt in elk geval al heerlijk! Ook handig voor in je tas!

 21. Die lijkt me heerlijk ruiken, als ik bij Lush ben ga ik zeker even snuffelen! Fijn ook dat hij lang blijft zitten, vind ik altijd wel belangrijk :)

 22. Oehh deze geur wil ik echt ruiken! :)

 23. ik heb nog nooit een solid perfume geprobeerd, lijkt me super handig! ben erg benieuwd :)

 24. lijkt mij heerlijk voor in het haar inderdaad

 25. Ik heb juist afgelopen weekend de geur Vanillary als solid perfume gekocht (en de heerlijke Twilight shower gel!). Ik blijf hem apart vinden. Zeker niet vies. Of ik hem echt lekker vind weet ik ook nog steeds niet helemaal, maar ik blijf er wel aan ruiken en de geur geeft me wel een ‘comforting’ gevoel. Misschien doe ik hem voortaan wel op voor het slapen gaan.
  Cocktail ken ik niet, maar Ylang Ylang vind ik altijd wel heel lekker ruiken, dus die zou ik ook eens moeten proberen. Je schrijft er zo enthousiast over!

  • Ik heb Vanillary ook gehad, maar de geur begon mij op een gegeven moment tegen te staan. Bij deze en Love heb ik dat niet. Ja Cocktail vind het lekkerst van alle geuren die ik heb geprobeerd!

 26. Ik heb er ook een aantal! Ze zijn echt fijn. Deze lijkt me ook wel wat, en daarnaast wil ik ook Vanillary en Lust! Sponsoren, iemand?

 27. deze heb ik ooit eens geprobeerd, echt ene lekker geurtje heb er sp[ijt van dat ik hem niet heb meegenomen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén