Snow/Winter Nail Art

golden christmas look & masker look 029
Hallo lieve sneeuwvlokjes van mij! Ik heb weer een nail art voor jullie. Ik wil er zo graag meer maken, maar ik heb er zo weinig tijd voor. En dat is jammer, want het is zo leuk om te doen! Vandaag laat ik jullie een sneeuw/winter nail art zien.
 

golden christmas look & masker look 025
Zien ze er niet uit om op te vreten? Gesuikerde sneeuw nagels. Hmmm… nee helaas zijn ze niet eetbaar. Praktisch is deze nail art niet, maar daar gaat het niet om. Het gaat mij om de creativiteit die ik los laat gaan en er iets moois uit laat voortkomen.

golden christmas look & masker look 050
golden christmas look & masker look 066
Glitters kunnen deze winter niet ontbreken (sowieso niet) dus die heb ik deze voor deze nail art gebruikt. Ik begon met twee laagjes van een nagellak van Essence in de kleur 74 Sure Azure. Een lief, babyblauw lakje. Nadat deze was gedroogd was het tijd voor een base/topcoat (ik gebruikte er een van Catrice). Daarmee lakte ik een deel van mijn nagel waarna ik hem snel in de glitters doopte. Dit deed ik eerst met de blauwe glitters. Daarna lakte ik het overige deel (dus aan de bovenkant van mijn nagel). En daarna doopte ik deze in de witte glitters. Deze glitters kocht ik overigens op Ebay en zijn bedoeld voor nail art. Je kunt hierna nog topcoat dragen om alles vast te zetten, maar ik denk dat de glitters er heel snel af vliegen. Dit is dus meer een nail art om naar te kijken en er de schoonheid van in te zien.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een nail art van mij te zien. Ideeën voor nail arts mag je altijd achter laten bij de comments!

Vorige

My Christmas Presents

Volgende

Lush – Cocktail (Solid Perfume)

37 Comments

 1. Wauw, prachtig gedaan! True, glitters zijn onmisbaar. :D Ik zou wel een keer rainbow nails willen zien!

 2. Heel erg mooi! Tof ook die verschillende, maar toch perfect bij elkaar passende kleuren :)

 3. Wauw erg mooi! Ik herken de winter er zeker in! :)

 4. Hele gave winterse nail art! Mooi gedaan!

 5. ik vind ‘m superleuk gelukt amanda!

 6. super gaaf resultaat zeg :D

 7. Glitters :D Ik houd van glitters!

 8. Prachtig, maar niet heel praktisch denk ik hihi

 9. Super mooi gedaan weer!

 10. Heel leuk, in weet zeker dat in die glitters er af zou gaan pulken.. Maar echt hele mooie kleuren gebruikt in deze nail-art.

 11. Wat een leuke kleuren , goed bedacht ook !

 12. Het zijn net ijsjes! Wat leuk gedaan meid.

 13. Heel erg Pretty ;D

 14. waaaauw i love it! Echt een prachtig effect (:

 15. Heb je leuk gemaakt!

 16. Wauw, ziet er mooi uit!!

 17. ziet er super gaaf uit!

 18. Erg leuk gedaan! Heb zelf ook een keer zoiets gedaan x

 19. Okaaay dit ziet er echt super leuk uit!!!

 20. Oeehh, doet me denken aan wintersport haha! Echt een leuke nailart!

 21. Oh dit heb je echt heel leuk gedaan! Echt winters :-)
  Ik heb dit ook gedaan met als onderlaag donkerblauwe nagellak en dan de witte glitters als ‘sneeuw’ er boven op, praktisch niet maar oh zo leuk om te maken!!

 22. Deb

  Mooi gedaan! Je nagels lijken zeker gesuikerd ;-) heel snoepig!

 23. Ziet er mooi uit, maar lijkt me wel onhandig. Ben altijd bang dat ze er vanaf vallen en dat alles onder de glitter zit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén