My Christmas Presents

kerstcadeaus sugarpill look 012
Kerst is helaas al weer voorbij. Jammer, want het is mijn favoriete feestdag van het jaar! 1e kerstdag vierden wij kerstmist bij de familie en daar gaven wij elkaar cadeautjes. Jullie konden Jorinde haar cadeautjes al zien, maar ik had de mijne nog niet laten zien, omdat ik druk bezig was met mijn eindopdracht voor mijn stage. Kijk je mee naar de cadeautjes die ik heb gekregen?
 

kerstcadeaus sugarpill look 020
Van Jorinde en haar man kreeg ik dit Cupcakes en Muffins boek. Hierin staat van alles beschreven. Van de oorsprong van deze lekkernijen tot wel 80 recepten. Heel erg handig, maar ik vind het ook een heel mooi boek. Alles is duidelijk omschreven met mooie plaatjes. Dit boek wil ik vooral gebruiken voor als ik ga samenwonen met mijn vriend. Lijkt me heerlijk om lekker te gaan bakken en dat als hij thuis komt we lekker kunnen gaan smikkelen tijdens de koffie.

kerstcadeaus sugarpill look 029
Om deze cupcakes te maken kreeg ik een cupcakes & boter crème mix. Ik kan eigenlijk alleen maar vanaf pakken bakken dus hier heb ik in het begin denk ik heel veel aan! Ik vind het zo fijn dat deze mixen echt van een cupcakes/bakkerswinkel komen. Hierdoor weet ik dat sowieso dat het van goede kwaliteit is.

kerstcadeaus sugarpill look 026
Ook kreeg ik nog wat spulletjes om mijn cupcakes mee te versieren! Ook kreeg ik een soort lijm waarmee die blauwe dingen op de cupcakes blijven plakken. Ontzettend handig! Dit cupcakes pakket kreeg ik dus van Jorinde en haar man.

kerstcadeaus sugarpill look 035
Van mijn vader en moeder kreeg ik de Lush pakketje! Awesome! Perfecto! Jullie weten hoe grote Lush fan ik ben en ik droom er al zo lang van om eens een Lush pakketje van iemand te krijgen. En nu kreeg ik die eindelijk! kijk dan eens naar het papier. Hoe schattig is dat.

kerstcadeaus sugarpill look 068
En dit was wat erin zat. Jorinde had geholpen met het pakketje uitzoeken, omdat ze wist dat ik erg graag de Twilight douchegel wilde hebben om zijn naam. I loveeeeeee Twilight en ben er dan ook heel blij mee. Verder zit er een zeepje van Snowcake in, in de vorm van een ster. Zo schattig en die zeep is zo goddelijk! Hmmmm.

Daarnaast zit er het Tiny Hands serum in. Deze zou je handen goed moeten voeden en ik ben dan ook erg benieuwd. Als laatste zit er de Ro’s Argan Body Conditioner in. Deze heb ik al eens geroken bij Lush en ik kocht hem bijna totdat ik de prijs zag. Meer dan € 30,00 voor een full size. Dit is een mini en zo’n mini is alleen te koop in een cadeau-set. Ik ben heel erg blij dat ik deze kan uit proberen, want de geur is goddelijk. Hij ruikt naar rozen, maar geen oude wijven geur rozen haha.

Van mijn broer en schoonzus kreeg ik twee theelicht lantarens van de Ikea voor als ik mijn eigen huisje heb. Helaas heb ik ze direct meegegeven aan mijn vriend zodat hij ze alvast thuis neer kon zetten. Hier verzamelen wij namelijk al onze spullen voor onze uitzet. Buiten dit cadeau om gaan wij nog een keer met de familie bowlen en wokken op hun kosten. Heerlijk!

Ik vind zelf dat ik erg leuke cadeaus heb gekregen en ben er erg blij mee! Wie weet als ik op mijzelf ben dat ik wat vaker artikelen kan gaan schrijven over bakken met pakken.

 

 

 

 

 

 

 

Vorige

Kneipp – Doucheolie Amandel–Argan

Volgende

Snow/Winter Nail Art

36 Comments

 1. Je hebt echt leuke dingen gekregen! :D

 2. dat lush pakket is zo leuk! zitten mooie producten in!

 3. Mieke

  Leuk zeg! Cupcakes en Lush…. need I say more…?!

 4. oeh leuke cadeaus allemaal :D dat cupcakes en muffin boek lijkt me leuk!

 5. wauw die cupcake dingetjes die je gekregen hebt! Helemaal leuk!
  En natuurlijk ook dat lush pakket

 6. Wat een leuke dingen heb je gekregen. :)

 7. Wat een leuke cadeau’s , veel succes met al het cupcake – spul haha .

 8. leuke kado’s!
  een mooi cupcake pakket en zo met de mis en de botercreme heb je zo onder de knie hoor ;)
  En die Lush… ah dat lijkt me heerlijk om te krijgen

 9. Wat een heerlijk cadeautjes heb je gekregen! Ik ben gek op Twilight van Lush!

 10. Awwh wat leuk al die bakspulletjes en Lush is natuurlijk altijd goed :D

 11. Wat een fijne cadeaus! Dat Lush pakket is altijd welkom! En nu maar aan ‘t bakken!

 12. Super leuke cadeautjes, Lush is altijd lekker!!

 13. heel mooi allemaal :)

 14. Leuk die cupcake pakket. Twilight en tiny hands zijn heerlijk!!

 15. Wat een leuke cadeautjes! Oh Lush, daar kan ik de hele dag doorbrengen!

 16. Superleuke dingen die je gekregen hebt. Lushhhhhhhhhhhhh. En ook die cupcakespulletjes, ik krijg nu al honger :(

 17. Grappig idee van dat cupcakepakket! Je hebt leuke spulletjes gehad :-)

 18. Leuke presents! :)

 19. Elfiran

  Hele leuke cadeautjes :) Ik ben jaloers! :)

 20. wat een fijn lush pakketje!

 21. Deb

  Mooie kado’s heb je gekregen!

 22. Wat een heerlijke kadootjes! En ik kan je uit ervaring vertellen dat je complete HOOKED zult zijn van de Ro’s Argan Body Conditioner. Ik vind het het meest heerlijke rozig en roezige geurtje wat er bestaat van Lush.

 23. wat leuk al die cupcake spulletjes, en die Lush spulletjes zijn natuurlijk ook super leuk!

 24. Super die Lush spulletjes zeg! In ben benieuwd naar de body conditioner.

 25. Je hebt echt super leuke dingen gekregen!

 26. Wat een mooie cadeaus!

 27. Wauw, amazing presents! Oh my god, al die cupcake dingen.. me like! HEY! Ik wil erbij zijn als je wat maakt.. joke.. Ik wil erbij zijn om het op te eten. Stuur mij eentje op oké? xD Haha, gave cadeautjes, leuke dingen ook voor je huisje. :) Uitzet? Klinkt gaaf Aman!

 28. Super leuk allemaal! Dat pakketje van LUSH <3

 29. Wat een gave dingen heb je gekregen! Ik ben heel erg benieuwd naar je cupcakes!

 30. Ohh, leuke dingen heb jij gekregen zeg! Vooral die Lush producten, heeerlijk ^_^

 31. Leuke kadootjes heb je gekregenn!! leuk zo’n bak paket! ennn lekker dat van lushh!

 32. gave cadeaus!! echt leuke dingen om cupcakes te maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén