Cadeautjes kerst en verjaardag

Kerst en mijn verjaardag zijn weer achter de rug. Met Kerst doen wij sinds een paar jaar aan cadeautje’s en aangezien ik een paar dagen na de Kerst jarig ben leek het mij leuk om een deel van mijn cadeautjes aan jullie te laten zien.

Eerst zal ik mijn verjaardagscadeautjes aan jullie laten zien.

De zwarte tas en het pakketje parfum + bodylotion van Hugo Boss (femme) heb ik zelf uit mogen kiezen van mijn ouders. Ik had geen leuke zwarte tas meer en ben er erg blij mee. Het parfum van Hugo Boss is heerlijk en er zal nog wel een keer een review van verschijnen.

De kaarthouder in stervorm had ik met Sinterklaas willen winnen met het Sinterklaasspel. Alle vrouwen aasden erop haha. Mijn schoonzusje had hem uiteindelijk gewonnen en ze was zo lief er nog één te kopen voor mijn verjaardag.

De facepolisher en facelotion heb ik van twee vriendinnen gekregen. Zij wisten dat ik deze producten graag wilde hebben en ik ben er dan ook super blij mee. Het zeepje dat erbij ligt (Sabon) heb ik ook van mijn broer en schoonzusje gekregen en schijnt het populairste zeepje van Sabon te zijn. Hij ruikt inderdaad heerlijk.

Van mijn zusje en haar vriend heb ik leuke make-up producten gekregen. Een prachtige mineralize blush van MAC uit de Sakura collectie die ik erg graag wilde hebben. Een mooi trio eye shadow metallic rose van Gosh met prachtige kleurtjes in het palletje. Schattige nepwimpers van Catrice met zilverkleurige vlindertjes erop. Een heerlijke cranberry joy lip balm van The Body Shop. Twee mooie nagellakjes van Gosh namelijk Bubble gum (rose) en Miss minty (mintgroen) en een prachtige nagellak van Essence uit de circus circus collectie: Cotton Candy.

Verder kreeg ik op mijn verjaardag nog geld, cadeaubonnen van Sabon, V&D, VVV, DA en een supermooie spijkerbroek van G-star.

En dan nu de kerstcadeautjes die ik heb gekregen.

Van mijn zusje kreeg ik het 88 matte palette en een schattig Sabon pakketje met daarin refreshing wipes, soap flakes, een handcrème en salt cubes.  Van mijn ouders kreeg ik een heerlijk aroma flesje in white blossom van Sabon. Geurflesjes met van die stokjes erin heb ik altijd in de toilet staan. Van mijn schoonouders kreeg ik een heerlijke geurolie Orange Cinnamon van Lampe Berger, waar ik thuis een speciaal flesje met lont heb waar ik de geur in kan doen.

Verder kreeg ik een heerlijke foaming shower gel in organic rice milk & cherry blossom van Rituals van mijn schoonzusje. Ook kreeg ik een mooi stenen zeepbakje en stuk zeep (beiden van Sabon). Mijn nichtje van twee gaf mij en mijn vriend een tasje met allemaal kleine cadeautje’s als bedankje voor de keren dat wij hebben opgepast. Hierin zaten een flesje wijn, chocolaatjes, een mooie kaarsjeshouder, snoepjes, een hand en voet crème van Sabon en mijn nichtje had een schattig houten fotolijstje zelf beschilderd met een foto van haar erin. Wij waren hier superblij mee.

Verder kreeg ik nog een family planner van me to you en een bon van de Tuynkamer ( brasserie/restaurant ) voor mij en mijn vriend samen. Tja, ik ben dus erg verwend tijdens de feestdagen en ben overal superblij mee.

Vorige

Collistar – Trendy palette

Volgende

Catrice – Run Forest Run!

15 Comments

 1. Je hebt echt veel gekregen en wat een leuke dingen!

 2. Leuk! Mooi palette, wauw!
  x

 3. Je hebt echt hele mooie spulletjes gekregen!

 4. waw! wat een mooie spullen allemaal !

 5. Mooie cadeaus! Ben benieuwd wat je van Sabon vindt, vind het altijd zo mooi in die winkel maar wel duur.

 6. Leuke kado’s!! Vooral die 88 pallette ;) De Gosh triple eye shadow heb ik ook, is erg mooi!

 7. Die MAC blush lijkt me erg mooi.

 8. Superleuke spulletjes heb je gekregen! :D

 9. Wat een mooi en toffe spulletjes heb je gekregen. :)

 10. wat een prachtig palette zeg!
  xxxxx

 11. Wauw erg mooie cadeaus ! :D

 12. Leuke spulletjes ! xx

 13. Wauw, een 88 Palette, mooie fake lashes en nog eens een Sabon setje + een prachtige tas om de spullen in te vervoeren. Amazing gifts!

 14. Ik vind die tas echt super!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén