Ik ben jarig!

image
Ik ben vandaag jarig! Ik ben 22 jaar geworden. De eerste keer dat ik jarig ben in mijn eigen huisje. Vandaag vertel ik je meer over mijn verjaardag en wat ik vandaag al gedaan heb en nog ga doen.

Vroeger was ik heel vaak jarig op de camping of thuis en vierde ik daarom mijn verjaardag twee keer. Dit jaar ‘vier’ ik het ook twee keer althans, ik heb mijn verjaardag voor vrienden en familie al gevierd toen wij onze housewarming gaven. De meeste mensen zijn namelijk op vakantie als ik jarig ben en kunnen dan toch niet komen op mijn echte verjaardag. Ook was het makkelijker om alles in één keer te vieren, omdat wij zo’n klein huisje hebben. Vandaar dat ik vandaag mijn verjaardag niet vier, maar vanavond komen mijn zus, zwager en ouders wel even een taartje eten. Vanochtend ben in verrast met een geïmproviseerd ontbijt van mijn vriend. Ik kon zien dat hij zijn best had gedaan! Vanmiddag kreeg ik deze mooie bos bloemen van hem. Ik ben er heel erg blij mee. Ik heb tijdens de housewarming veel bonnen gekregen of planten voor in de tuin, omdat ik dat vroeg. Nu ik ouder wordt vraag ik meer nuttige cadeaus. Mede ook, omdat ik nog steeds op zoek ben naar een baan en daarom wat zuiniger aan wil doen. Het is momenteel niet zo makkelijk om überhaupt aan een baan te komen. Van de bonnen heb ik inmiddels al wat leuke planten en potten voor in de tuin kunnen kopen en geniet dan ook iedere dag van mijn tuintje. Eventjes een kopje koffie drinken, een boek lezen etc.


Van mijn broer heb ik voor mijn verjaardag, housewarming en alvast voor mijn school een zelfgemaakte houten bank gekregen. Ontzettend gaaf en leuk en nu kunnen we nog lekkerder in onze tuin zitten. We moeten er alleen nog kussens voor kopen. Nu improviseren we met tuinstoelkussens haha.

Vanavond ga ik lekker tapas maken met mijn vriend. Ik had een paar dagen terug namelijk een tapas set gekocht en ik vond het wel een leuk idee om deze met mijn verjaardag uit te proberen. En wie weet proberen we onze nieuwe vuurschaal vanavond ook nog wel uit!

Iedereen een hele fijne dag!
Liefs Amanda

Vorige

Volg jij mij al op Instagram?!

Volgende

Mijn favoriete woonaccessoires van Otto

  1. Gelukkige verjaardag, geniet er nog maar lekker van vanavond! x

  2. fijne verjaardag, geniet er maar lekker van…gefeliciteerd!
    Groetjes Petra

  3. Gefeliciteerd met je verjaardag! En wat cool die zelfgemaakte bank :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén