Mijn favoriete woonaccessoires van Otto

Otto woonaccessoires schilderij muur webwinkel webshop musthaves ideeën tips huis home interieur deco decoratie
In mijn herinnering was Otto altijd een webshop voor de wat oudere dames. Ik begreep dan ook nooit waarom een klasgenootje van mij daar vroeger haar kleding kocht. Toen ik laatst tussen de woonaccessoires aan het kijken was viel het me pas op wat voor een leuke spullen zij verkochten. Ik vind het daarom wel leuk om aan jullie mijn favoriete woonaccessoires uit hun webshop aan jullie te laten zien. Kijk je mee?

Otto woonaccessoires schilderij muur webwinkel webshop musthaves ideeën tips huis home interieur deco decoratie
Deze wereldkaart print op hout vind ik helemaal het einde. Mijn vriend en ik willen als wij een groter huis hebben een wereldkaart in onze woonkamer of slaapkamer gaan hangen. Helaas is ons huis nu nog te klein daarvoor en passen onze meubels er niet bij. Een wereldkaart heeft voor mij iets magisch. Alle mooie verre landen die je nog kunt zien staan er op, ieder land is weer anders, zoveel plekken om naar uit te kijken! Ik kan niet wachten totdat we genoeg geld hebben gespaard om te gaan reizen.

Otto woonaccessoires schilderij muur webwinkel webshop musthaves ideeën tips huis home interieur deco decoratie
Deze mooie houten wanddecoratie in de vorm van een boom vind ik ook echt prachtig. Sowieso trekken natuurlijke materialen mij enorm en dit in combinatie met een uitgesneden boom vind ik zo mooi. Ik zou het zo in mijn huis hangen!

Otto woonaccessoires schilderij muur webwinkel webshop musthaves ideeën tips huis home interieur deco decoratie
Je kunt nu ook begrijpen dat ik deze boekensteunen helemaal geweldig vind!

Otto woonaccessoires schilderij muur webwinkel webshop musthaves ideeën tips huis home interieur deco decoratie
Ik heb jullie al eerder het lente canvas laten zien wat ik nu in mijn woonkamer heb hangen. Ik vind het leuk om ieder seizoen weer een ander thema op te hangen. Dit bos zou geweldig staan tijdens de herfst!

Otto woonaccessoires schilderij muur webwinkel webshop musthaves ideeën tips huis home interieur deco decoratie
Ze hebben ook veel keuze in wanddecoratie. Ik vind het leuk dat je in deze wanddecoratie kaarsjes kunt branden. Als je het licht in de kamer dan uit doet geeft het zo’n romantisch effect. Ik brand dan ook iedere avond kaarsen! Ik vind dat het echt sfeer geeft aan een huis. Aan de wand vind ik een originele plek die je niet zo vaak ziet op deze manier.

De webshop op het gebied van woonaccessoires van Otto heeft mij echt verrast en ik zal er zeker nog vaker gaan kijken, omdat ze veel aparte spullen verkopen die je niet in woonwinkels tegenkomt. De producten zijn prijzig, maar aan de andere kant zijn ze ook weer bijzonder en zie je ze eigenlijk nergens. In verhouding zijn de producten dan weer niet zo prijzig.

Wist jij dan Otto zulke leuke woonaccessoires verkocht en shop jij er zelf wel eens?

samenwerking2

Vorige

Ik ben jarig!

Volgende

New In – Sandalen

  1. Otto verkoopt inderdaad heel erg leuke woonproducten , het nadeel vind ik wel dat ze niet zo goedkoop zijn, ze zijn ook niet extreem duur…maar ja, niet alle winkels zijn erg voordelig geprijsd….

  2. Mooie spullen hebben ze in de webshop!

  3. Wauw helemaal mijn smaak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén