New In – Sandalen

tas, sandalen 031
Oh meiden, ik heb zulke leuke nieuwe sandalen gekocht dat ik ze wel met jullie moet delen. Het zijn enkel sandalen en ik dacht altijd dat dat niets voor mij was totdat ik deze tegenkwam en aantrok. Normaal gesproken zou ik nooit voor luipaard print gaan, omdat ik al snel denk dat het bij mij ordinair staat, maar bij deze sandalen valt dacht echt mee en staat het juist hip en leuk. Kijk je mee voor meer detail foto’s?

tas, sandalen 036
tas, sandalen 037
tas, sandalen 034
tas, sandalen 039
tas, sandalen 041
tas, sandalen 047
De sandalen zijn van Cellini en bevatten verschillende kleuren leer. Dit in combinatie met het stoffen luipaardprintje maakt ze wat speelser. De sandalen lopen erg lekker en ik merk dat het kwalitatief goed leer is. Ik kocht ze voor de dagen dat het heet is, maar ik niet de hele dag op slippers kan lopen, omdat dit uiteindelijk tussen mijn tenen gaan snijden. Als ik dus een middagje ergens wil shoppen in de zomer zijn deze sandalen daar perfect voor. Ik heb ze ook al meerdere keren aangehad en ik heb nog geen blaren gehad. Ik moet ze nog wel inlopen, maar dat heb je met alle schoenen.

Ze zijn nu afgeprijsd van € 49,95 voor € 39,95. Niet super goedkoop, maar voor een paar sandalen waar ik nog jaren mee kan doen en waar ik op de zomer goed op kan lopen valt het uiteindelijk best mee. Ik heb ze trouwens gekocht bij de Ziengs.

Wat voor sandalen heb jij voor de zomer? Of draag je helemaal geen sandalen? Zo ja, wat draag je dan?

Vorige

Mijn favoriete woonaccessoires van Otto

Volgende

Tapas eten voor mijn verjaardag ♥

10 Comments

 1. Ah wat een leuke sandalen! Vind het printje helemaal niet ordinair staan, matched mooi met het bruine leer.
  Zelf heb ik een paar teva’s maar dan wel de wat elegantere editie ;) Maar zoek nog steeds wat nettere sandaaltjes voor onder een jurkje, maar vind het vaak lastig omdat ze wel lekker moeten lopen.

 2. oeh die zijn leuk!

 3. Die zijn erg leuk.
  Liefs, xxx

 4. Ze zijn erg leuk!

 5. Wat zijn ze ontzettend leuk!,….
  groetjes petra

 6. Ik vind deze echt supergaaf! Ik hou van dat stukje panterprint.

 7. wat een leukerds normaal ben ik niet zo van de prints maar in deze combinatie vind ik het daarin tegen nog best leuk

 8. Wow, die sandaaltjes zijn supermooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén