Tapas eten voor mijn verjaardag ♥

bloemen, heit 062
Een week geleden kocht ik een ontzettend leuke tapas set. Deze stond al heel lang op mijn verlanglijstje en nu ik een mooie set voor een goede deal zag liggen nam ik hem mee. Een goed excuus om hem meteen uit te proberen was met mijn verjaardag. Samen met mijn vriendje maakte ik de heerlijkste tapas en ik heb ze voor je op de foto gezet. I love food foto’s! En wie weet haal jij er wel inspiratie uit.

bloemen, heit 080
bloemen, heit 079
In het midden gehaktballetjes in tomatensaus.

bloemen, heit 067
Gevulde eieren met o.a. paprika poeder en mosterd.

bloemen, heit 065
bloemen, heit 069
Twee maal zalm wraps met kruidenkaas, veldsla en komkommer en daarnaast stokbrood met kruidenboter, kruidenkaas en aiolie. Zo’n leuk formaat bakje voor het stokbrood!

bloemen, heit 062
Garnalen in knoflook, peterselie en olijfolie gebakken.

bloemen, heit 071
Stokbrood met truffelmayonaise, carpaccio, Parmezaanse kaas, basilicum en pijnboompitten.

bloemen, heit 063
Stokbrood met zalm waarbij we de overgebleven truffelmayonaise gebruikte. Hierbij gebruikte we ook veldsla en komkommer.

bloemen, heit 073
En voor de frisheid nog wat kersen, witte druiven en bramen.

Sowieso vond ik alle tapas echt super lekker. Anders hadden we ze natuurlijk niet uitgekozen om te maken! Ik vond het ook echt heel erg leuk om met heel veel liefde en aandacht de tapas te maken samen met mijn vriendje. Zoveel leuker en gezelliger dan uit eten gaan! Als ik moest kiezen vond ik de carpaccio met truffelmayaonaise het allerlekkerst. Ik ga deze sowieso nog vaker maken, maar eigenlijk denk ik dat ik ze stiekem allemaal wel weer zou maken. Zo lekker! Niet heel erg goedkoop, maar voor een speciale gelegenheid zoals in dit geval mijn verjaardag vonden wij het wel kunnen. Het is sowieso goedkoper dan uit eten gaan en zoals ik al zei, veel gezelliger en knusser.

Maak jij zelf wel eens tapas? Zo ja, wat maak je dan en wat zijn echte aanraders?

Vorige

New In – Sandalen

Volgende

Review – Etude House Precious Mineral Any Cushion BB Cream

  1. oh heerlijk tapas<3 krijg er meteen trek van haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén