Review – Etude House Precious Mineral Any Cushion BB Cream

bb cream, too faced, moodiez, bikini 037
Een paar weken geleden raakte het einde in zicht van mijn geliefde Etude House Precious Mineral Bright Fit BB Cream. Na mijn review gebruikte ik hem met veel liefde elke dag totdat hij  op was. Tijd om weer een nieuwe BB cream te testen en dit keer test ik de Etude House Precious Mineral Any Cushion BB cream.

bb cream, too faced, moodiez, bikini 033
bb cream, too faced, moodiez, bikini 035
De BB cream zit in een kartonnen verpakking en vind ik chique ogen. Een nadeel vind ik dat de kleur alleen op de kartonnen verpakking terug te vinden is en niet op de verpakking van de BB cream zelf. Ik heb de kleur Natural Beige.

bb cream, too faced, moodiez, bikini 007
bb cream, too faced, moodiez, bikini 028
De verpakking zelf van de BB is van plastic en rond. Ook deze verpakking vind ik chique ogen. Ik denk dat dit komt, omdat de letters in een mooi lettertype zijn gedrukt.

bb cream, too faced, moodiez, bikini 013
bb cream, too faced, moodiez, bikini 015
De BB cream bestaat uit meerdere lagen als je hem open doet. Eén laag bevat een sponsje waarmee je te BB cream moet aanbrengen en in de laag daaronder vind je de BB cream zelf. De blauwe kant is de spons. Als je die spons omdraait is er een soort van stoffen stukje waarachter je je vingers kunt doen zodat je de spons goed vast kunt houden. Ook zit er een spiegel in de verpakking. Handig voor onderweg.

bb cream, too faced, moodiez, bikini 023
bb cream, too faced, moodiez, bikini 026
De BB cream zelf zit ook in een spons verwerkt. Deze sluit je overigens af met een plastic deksel die je linksboven in de foto ziet. Zo droogt de BB cream niet uit. In het begin moest ik heel erg wennen aan deze manier van aanbrengen van de BB cream. Je drukt namelijk met de spons in een spons. Hoe harder je drukt hoe meer product de andere spons (blauwe spons) opzuigt. Je kunt zo de BB cream goed doseren. Als je de spons van de BB cream indrukt zie je de vloeistof van de BB cream omhoog komen.

bb cream, too faced, moodiez, bikini 093
bb cream, too faced, moodiez, bikini 099
De swatches van de BB cream. Ik heb deze foto’s gekozen, omdat je hierbij de BB cream nog enigszins goed kunt zien. De BB cream matchte zo goed met mijn huid dat je hem op de foto niet terug zag. Op de bovenste foto zie je hem dan ook bijna niet meer. Ik vind het echt een pluspunt dat deze BB cream zo goed matcht met mijn huid.

Het is heel lastig om het effect van deze BB cream weer te geven, maar ik heb geprobeerd om een voor- en na foto te maken van precies dezelfde positie van mijn gezicht.

bb cream look 053
Voor

bb cream look 064
Na

bb cream look 028
Voor

bb cream look 161
Na

Deze BB cream belooft:
– Talg controle
– Whitening voor een vlekkeloze huid
– Verhelderd de huidskleur
– Verminderd fijne lijntjes en rimpels
– Vocht inbrengend
– Bescherming tegen de zon (SPF50+/PA+++)

Deze BB cream geeft bij mij een lichte tot medium dekking. Hij dekt minder dan mijn Bright Fit BB cream, maar heeft wel precies dezelfde kleur. Ik gebruik deze BB cream dan ook alleen als ik een lichte dekking nodig heb of als ik onderweg mijn foundation wil bijwerken. Een voordeel voor mij is het dan ook dat deze BB cream dezelfde kleur heeft als mijn andere BB cream waardoor ik hem onderweg kan bijwerken. Bij heel veel producten die niet hetzelfde zijn kan dit vaak niet. Als ik puistjes heb en twee laagjes van deze BB cream aanbreng vind ik hem onvoldoende dekking geven. Maar voor een doordeweeksedag waarbij ik een lichte dekking wil is deze BB cream wel geschikt.

Wat ik een groot pluspunt vind is dat deze BB cream SPF50 bevat. Zo weet ik dat ik ieder geval goed beschermd ben als ik de zon in ga als ik geen aparte zonnebrand heb aangebracht. Er zijn echter ook een paar nadelen aan deze BB cream. Ten eerste vind ik hem niet handig in gebruik, omdat ik met een sponsje op een sponsje moet drukken en dat weer op mijn gezicht moet aanbrengen. Dit kost erg veel tijd in vergelijking met mijn andere BB cream die ik met mijn vingers aanbreng. Met die gaat het vele male sneller. Als ik ‘s ochtends haast heb gebruik ik deze BB dan ook niet. De BB cream is zeker vocht inbrengend en ik hoef niet perse een dagcrème aan te brengen om mijn droge huid te verzorgen. Dit vind ik dan ook weer een pluspunt. Daarentegen glimt deze BB cream wel enorm en moet ik hem afpoederen, omdat ik anders teveel glim. Dit kost nog meer tijd wat voor mij nog een reden is om deze BB cream niet te gebruiken als ik haast heb. Wat mij wel opviel is dan ondanks de poeder die ik er over heen aanbreng ik wel de mooie glow behoud van de BB cream. Dit heb ik nog niet eerder bij een foundation of BB cream gezien. Van wat de BB cream nog meer beloofd heb ik niets gemerkt.

De BB cream heeft dus zowel pluspunten als minpunten. Ik vind deze BB cream niet slecht, maar hij verslaat zeker niet mijn Etude House Precious Mineral Bright Fit BB Cream en deze staat nog steeds op nummer 1. Ik was dan ook wel erg onder de indruk van die BB cream en die is niet snel te verslaan. Deze BB cream is te koop in de webshop van BB Cream Shop en kost € 16,85.

Heb jij wel eens een BB cream van BB Cream Shop geprobeerd? Zo ja, welke en wat vond je er van?samenwerking2

Vorige

Tapas eten voor mijn verjaardag ♥

Volgende

Bath & Bodyworks bestellen in Nederland

  1. die spf 50 klinkt super!

  2. de verpakking ziet er inderdaad erg chique uit, mooi….je hebt trouwens ook heel mooie oogmakeup op…Tof, helemaal mijn smaak!

  3. Hij geeft een mooi effect, maar zou hem zelf toch niet aanschaffen. Heb liever vloeibaar ook!

  4. Whuuut.. die glow! Ga ns een kijkje nemen :) zoiets zou super fijn zijn om elke dag even een oppepper te geven aan de skin!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén