Bath & Bodyworks bestellen in Nederland

bath and bodyworks Nederland bestellen webshop online winkel producten kaarsen handzeep geurkaarsen
Ik denk dat bijna niemand weet dat je de producten van Bath & Bodyworks kunt bestellen in Nederland. Mijn zus tipte mij daarom om hier een artikel over te schrijven. Natuurlijk, dat ik daar niet eerder aan heb gedacht! Vandaag vertel ik jullie waar je Bath & Bodyworks in Nederland kunt bestellen.

EDIT: ik schreef dit artikel in 2014. Inmiddels is Bath & Bodyworks niet meer in onderstaande winkel te koop. Maar goed nieuws! In Nederland is inmiddels een Bath & Bodyworks webshop waar je de producten kunt bestellen.

bath and bodyworks Nederland bestellen webshop online winkel producten kaarsen handzeep geurkaarsen
Voor diegene die Bath & Bodyworks nog niet kennen, het is een erg populair merk uit Amerika waar je onder andere lichaamsproducten zoals douchegel, handzeep, badproducten kunt verkrijgen. Daarnaast staan ze ook erg bekend om hun kwalitatief goede geurkaarsen. Tevens vind ik de verpakkingen er altijd erg uitnodigend uitzien en staan ze erg mooi als decoratie op tafel of een wasbak. Als je veel Amerikaanse youtubers volgt heb je waarschijnlijk wel eens van Bath & Bodyworks gehoord.

Ik wilde al zo lang kennis maken met dit merk, omdat zij er zo enthousiast over zijn. Ik was zelf erg benieuwd naar de kaarsen. Voor ieder seizoen hebben ze tientallen geurkaarsen met de meest leuke namen en lekkerste geuren.

Er is een winkel in Nederland waar je deze producten live kunt bekijken, voelen en ruiken. Deze winkel heet Collectors Company en deze zit in Rotterdam. Het adres is Weena-Zuid 142, 3012 NC Rotterdam. Voor de openingstijden kun je hier kijken. Deze winkel verkoopt slechts een klein gedeelte van wat ze in Amerika verkopen, maar alsnog is er genoeg keuze om leuke producten te kopen. Ik ben er zelf al eens geweest en had toen al moeite om een paar geuren uit te kiezen, omdat er zoveel lekkere geuren zijn.

Edit: ik heb van een lezeres gehoord dat de winkel sinds eind januari gesloten is. Ontzettend jammer! Gelukkig zijn de producten nog wel online te bestellen. 

Je kunt de producten HIER nog wel bestellen.

Mocht je Rotterdam nou te ver vinden dan kun je de producten ook in de
webshop van deze winkel kopen. De producten vind je onder Amerikaanse producten. Je vind hier de webshop. De producten moeten geïmporteerd worden uit Amerika en daarom zijn de producten niet heel erg goedkoop. Daarentegen is het wel een mogelijkheid om te producten uit te proberen en je moet voor jezelf afwegen of je zoveel geld voor een product over hebt. Ik heb nu een aantal mini geurkaarsen. Deze kosten € 5,95 en bevatten 36 gram en gaan ongeveer 10 tot 15 uur mee. Ik brand ze heel af en toe als ik echt even wil genieten van zo’n kaars. Op deze manier doe je heel lang met zo’n kaars en vallen de prijzen best mee. Als je iedere dag een kaars op zou branden is het natuurlijk een ander verhaal Winking smile De verzendkosten zijn wel erg prijzig dus als je met iemand samen kunt bestellen zodat je de verzendkosten kunt delen dan zou ik dat doen. De verzendkosten zijn binnen Nederland € 5,00 en buiten Nederland, maar wel binnen Europa €14,65.

Ik zag dat bij veel producten er niet bij stond waarnaar ze ruiken. Ik wil jullie daarom de tip geven om op de website van Bath & Bodyworks zelf te kijken om de beschrijving van het product te lezen. Zo weet je een beetje waarnaar het product dat je misschien wilt kopen, ruikt. Mocht je Engels niet zo heel goed zijn kun je natuurlijk altijd de omschrijving in een vertaalmachine gooien.

Ik hoop dat jullie iets aan dit artikel hebben gehad! En heel veel snuffelplezier in de webshop Winking smile

Vorige

Review – Etude House Precious Mineral Any Cushion BB Cream

Volgende

Nieuw Moodiez magazine + winactie

13 Comments

 1. Oei Rotterdam helemaal! Maar altijd dichterbij dan Amerika, haha. Ik heb zelf een geurkaars van dit merk, Peach, of Mango, hij was oranje iig. Staat idd heel mooi en ruikt heerlijk :)

 2. Ik ken het merk helemaal niet, maar vind het wel leuk om er eens te gaan kijken als ik binnenkort weer in rotterdam kom, …dank je voor de tip!

 3. Oh my dit wist ik niet haha ik ga er morgen meteen een kijkje nemen!

 4. Ohjee, dit is niet goed voor m’n portemonnee haha! Fijne tip :).

 5. Aaaaaa bath and body woooorks IIIII, kaarsjes! Zoveel goeds over gehoord! Do want.

 6. Ik ging door deze website naar de winkel maar stond voor een gesloten deur. Blijkt dat ze sinds eind januari 2015 gesloten zijn en als webwinkel verder gaan. Jammer dat ik de geuren niet kan ruiken voordat ik ze koop :-(.
  Ik dacht: ik meld het hier even.

  • Wat ontzettend en vervelend dat je voor een gesloten deur stond! Bedankt voor het melden. Ik heb het gelijk in het artikel verwerkt zodat niet nog meer mensen voor een gesloten deur komen te staan n.a.v. mijn artikel. Wat jammer zeg dat de winkel gesloten is. Het was juist zo fijn dat je de geuren kon ruiken. Ik zie wel dat je van sommige geurkaarsen samples kunt kopen, maar dit wordt ook een dure grap als je heel veel geuren wilt ruiken.

 7. deze winkel/merk is serieus geweldig, ik kwam erachter toen ik in Amerika was en ben der helemaal los gegaan hahahha heb er denk ik zo ongeveer 7 kaarsen, 3 body mists en heel handgels van kan niet wachten totdat het naar nederland komt

 8. Onwijs bedankt voor deze geweldige tip!!

  • Hi dames,

   Ik verkoop de producten van BBW via Marktplaats.

   Mochten jullie interesse hebben, neem dan zeker een kijkje!
   Ook de heerlijke geurkaarsjes zijn verkrijgbaar

 9. Dankzij jouw website heb ik al een tijd geleden daar een grote bestelling gedaan en een aantal maanden later nog een bestelling. Heel veel fragrance mists. Ik heb goed naar de beschrijving van de geur en reviews gekeken (ik houd van zoete geurtjes) en moet zeggen dat ik tevreden ben met alle geuren! Ik vind Bath & Bodyworks velen malen fijner dan lush. Bij lush vind ik alle geuren zo poederig en dat is niet mijn ding. Hopelijk zal er uiteindelijk hier ook een BBW komen, dan ben ik ieder geval de eerste die voor de deur staat. De kaarsen heb ik nog niet geprobeerd, gezien de prijs en ik waxmelts gebruikt die veel goedkoper zijn dus die komen er misschien bij een eventueel volgende bestelling.

  • Wat leuk om te horen! Ik zou het ook echt te gek vinden als hier en BBW zou komen, zulke heerlijke producten. Ik maak zelf ook meer gebruik van waxmelts dan geurkaarsen, omdat deze inderdaad goedkoper zijn. Hoewel een geurkaars op zijn tijd toch ook wel echt genieten is, mede omdat ze er zo mooi uitzien en het leuk staat op tafel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén