Lush – Blackberry Bath Bomb

IMG_2109

Lekker badderen in een heerlijk ruikend bad met paars water, om na drukte even lekker te ontspannen. Dit heb ik gedaan met de Lush Blackberry Bath Bomb van Lush en vandaag zal ik je er wat meer over vertellen.

IMG_2106

IMG_2108

Dit zegt Lush zelf over de Blackberry Bath Bomb:
Bergamot werkt opwekkend, frankincense zorgt voor troost, de bessengeur vrolijkt je op! Dit is dus de ideale bruis bal als je even niet zo in je hum bent. Zet je telefoon uit, een paar kaarsen in je badkamer en pak een lekker boek. Laat je bad vollopen, laat jezelf er langzaam in zakken, Blackberry Bath Bomb erbij… Wedden dat je sombere bui zo verdwenen weg is? Wil je nog meer verwenning in bad of onder de douche? Sultana of Soap heeft dezelfde heerlijke geur en past er dus perfect bij!

We kopen onze ingrediënten van leveranciers die niet op dieren testen.

Natriumwaterstofcarbonaat, Citroenzuur (Citric Acid), Parfum (Perfume), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Wierookolie, essentiële (Boswellia carterii), Hexyl cinnamic aldehyde (Hexyl Cinnamic Aldehyde), Kleurstof 17200 (Colour 17200)

IMG_2859

IMG_2872

Op het moment dat ik de bruis bal in het water deed, begon een heerlijk bessengeur zich te verspreiden door de badkamer. Het water begon supermooi paars te kleuren, wat natuurlijk een erg leuk effect geeft. Ik heb de bruis bal in één keer gebruikt, maar je kunt hem natuurlijk ook in delen snijden zodat je hem vaker kunt gebruiken. Je hoeft niet te rekenen op schuim, want dat geeft deze bruis bal niet af. De geur blijft na het badderen niet op de huid hangen, maar dat vond ik niet erg. Je kunt de bruisbal natuurlijk ook op een plek neerleggen zoals de wc, zodat de geur zich daar lekker kan verspreiden. Ik vond het in ieder geval een heerlijk ontspannen bad sessie en vind de Blackberry Bath Bomb zeker een aanrader als cadeau of ontspan momentje voor jezelf.

Voor 180 gram betaal je € 5,55 en de bath bomb is hier te koop of bij een van de Lush filialen.

Heb jij nog lekkere Bath Bomb aanraders van Lush?

Vorige

Favorieten – september 2013

Volgende

Sally Hansen – Insta Dry (sneldrogende topcoat)

17 Comments

 1. leuke geur :) jammer dat hij niet blijft hangen

 2. heerlijk relax momentje!

 3. Ziet er goed uit :)

 4. Oh heerlijk, ik hou van de bruisballen van Lush!

 5. lijkt me best een lekkere geur :D

 6. Lijkt me heerlijk! Ik zou zo graag een bad willen. dan zou ik helemaal los gaan bij Lush haha

 7. De bessengeur lijkt mij heerlijk!

 8. Deb

  Hmmm deze klinkt lekker, maar persoonlijk houd ik toch ook wel van een beetje schuim.
  Daarom ben ik vooral fan van Lush bubblebars. Wat een prachtig bad heb je trouwens, wow!

 9. Deze lijkt me erg fijn!

 10. Later als ik groot ben, wil ik een bad. Oh, en een Lushwinkel in de buurt ;-)

 11. wat een onwijs gave kleur en die geur! Wil een bad, nu! haha

 12. Hmmm deze heb ik ook nog thuis liggen! Kan nu niet wachten om hem te gebruiken haha!

 13. Zit er geen verrassing? Het is wel de bedoeling dat er iets in de Blackberry Bath Bomb in zit :S

 14. Klinkt lekker. Wat een mooi bad heb je ook!

 15. wow ik wil jouw bad, de bath bomb lijk me ook heerlijk om dan te gebruiken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén