site-018
Een tijd terug was ik met mijn vriend naar de Lush in Amsterdam. Wij zijn allebei dol op massagebars en dit keer kozen wij voor Strawberry Feels Forever. Vandaag ga ik jullie meer vertellen over dit product.


Wat zegt Lush zelf over de massagebar?
Als er een Massage Bar is die perfect past bij de lente dan is het Strawberry Feels Forever. De zoete geur van verse aardbeien en bergamot doen je denken aan de warme lentezon die doorbreekt. Laat je uitgebreid masseren en droom lekker weg.

site-021
Ik vind dit een fijne massagebar die heerlijk ruikt naar lichte geur van aardbeienmilkshake. Ik laat de bar even op de huid liggen en daardoor gaat hij smelten. Hierdoor ontstaat er olie die ik uitsmeer op mijn huid.

Hij maakt mijn huid erg zacht en gevoed. Dit vind ik belangrijk, omdat ik een droge huid heb. Je doet best lang met een massagebar mits je hem niet te lang op de huid laat liggen. Ik doe meestal wel een paar maanden met een bar die ik een of twee keer per week gebruik. Ik vind de prijs redelijk duur, maar ik vind de massagebar de prijs wel waard. Je krijgt immers een best grote bar zoals je kunt zien op de foto (en de mijne is al gebruikt!).

Ik kan je bijna alle massagebars van Lush aanraden en als je van aardbeien houdt zou ik deze zeker gaan ruiken in een Lush winkel.

De massagebar kost € 10,25 en bevat 75 gram.