Sabon – Body Butter Mango & Kiwi (nieuw product!)

lush fotos amsterdam, look goud 426
Sabon heeft een nieuw product in haar assortiment. En wat voor een product! Dit product schreeuwt mijn naam. Een bodybutter? Check. Geur: mango? Check. Jullie kunnen vast wel raden wat voor review dit gaat worden. Lees snel om meer te lezen over dit heerlijke engeltje.
 

lush fotos amsterdam, look goud 433
Wat zegt Sabon over deze Body Butter?

’’Body Butter PLV! Onze rijke en sensuele Body Butter bevat Shea boter, cacaoboter en bijenwas. Met de vorm van een goudstaaf is het onze meest intense moisturizer, ideaal voor droge en schrale huid, goed nieuws voor de knieën, enkels en ellebogen.’’

lush fotos amsterdam, look goud 429
De bar koop je in een dun papiertje. Je kunt hem hierin opbergen, maar bij mij scheurde hij vrij snel. Je kunt hem natuurlijk in een bakje bewaren.

lush fotos amsterdam, look goud 437
lush fotos amsterdam, look goud 439
lush fotos amsterdam, look goud 441
lush fotos amsterdam, look goud 444
Dat klinkt super. Boters zijn vaak erg voedend voor je huid en laat ik dat nou net nodig hebben. Deze body butter deed mij denken aan de massagebars van Lush. Ze smelten in aanraking met je huid, maar niet zo snel als een massagebar. Het is een zachte boter die iets smelt waardoor je hem goed kunt uitsmeren op je huid. De massagebar van Lush voedt mijn huid ook super goed, maar deze is wat meer voedender. Deze is niet bedoeld voor massage, maar echt om je huid te voeden.

lush fotos amsterdam, look goud 448
lush fotos amsterdam, look goud 450
lush fotos amsterdam, look goud 452
Hij laat een heerlijk, geurend, verzorgend laagje achter op je huid. Hmm… en dat kan ik nu zeker wel gebruiken tijdens dit barre, helse weer haha. De boters die verwerkt zitten in deze bar merk ik zeker wat. De geur is geweldig; mango en kiwi. Niet te overheersend, maar zacht zoals we van Sabon gewend zijn.

Ingrediënten:
Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parki (Shea Butter), Cera Alba (Beeswax), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Parfum, CI 11920, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citral, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3- Cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Limonene.

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat deze Body Butter een echte toevoeging is aan mijn stash en ik er best nog wel een paar zou willen hebben. En de prijs? € 8,95. Valt best mee voor de grootte van dit product. Ik denk dat hij zo’n 100 gram bevat. Ook leuk om cadeau te doen!

Ga deze Body Butter zeker even ruiken bij Sabon, want ze hebben nog meer geuren. Ik zal ze hier even voor je opsommen:
– Lavender
– Lemon & Mint
– PLV? Dit zal er wel eentje zijn zonder geur.
– Vanille & Coconut.

Wat vind jij van dit product? Ben je er benieuwd naar?

Vorige

10% kortingscode op Make Up Studio, Pupa, Grimas, Tyro, Visign en Baci

Volgende

Macaron geurstenen Sakura

33 Comments

 1. klinkt heerlijk :D

 2. Ohh dit lijkt me een bodybutter dat voor mij gemaakt is!! Helemaal met dit weer en mangoo yammie :D

 3. Sabon heeft echt heerlijk geurende producten, ik was echt verliefd geworden op de geur van één van de scrubs, yummy! De body butter bar ziet er zo goed uit, idd perfect voor de drogere plekjes op de huid en de geur, daar ben ik nu echt benieuwd naar! :)

 4. oeh hier staat mijn naam ook op :). Klinkt hemels.

 5. Oehhh deze moet ik proberen, alleen al omdat ik kiwi en mango heerlijke geuren vind!! En de prijs valt heel erg mee voor sabon!!

 6. Wauw! Dit lijkt me echt een geweldig product. Ik heb op het moment last van droge benen. Dit product roept mijn naam gewoon!

 7. Mij lijkt de vanille & coconut variant wel erg lekker. Maar misschien moet ik uit zelfbescherming maar niet gaan ruiken voor mijn bodybutter collectie nog groter wordt xD

 8. klinkt goed! helemaal iets voor mij!

 9. Hmmm lijkt me een heerlijk product! <3
  De geur klinkt ook goed!
  Liefsxx

 10. Sounds good, volgens mij is dit wel iets voor mij :-)

 11. Aaah deze lijkt mij echt heerlijk! De prijs vind ik opzich ook wel meevallen! :)

 12. wow, ik ben erg benieuwd naar deze bodybutter :)

 13. Lijkt me erg fijn, heerlijk!

 14. Hmm mango! klinkt goed :d

 15. De geur lijkt me echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk!

 16. Wat een prima prijsje en dat voor Sabon! Mijn bodybutterstash van TBS is bijna op, dus deze van Sabon ga ik zeker aanschaffen! Bedankt voor de goede review :)

 17. Apart, een body butter in deze vorm, maar hij lijkt mij heel fijn!

 18. Wauw,

  dit product lijkt me super voor deze tijd van het jaar!

 19. Hmm lijkt me heel erg fijn! Ook de geur lijkt me heerlijk en lemon mint spreekt me ook erg aan!

 20. Karin

  Klinkt goed en ook de prijs valt me mee voor een Sabon product.
  PLV is niet zinder geur maar het is de combi; Patchoeli, Lavendel en Vanille ;-)

 21. Oeh hij klinkt fijn!

 22. Bo

  Ik heb nooit wat van Sabon geprobeerd, maar wat lijken mij de producten echt fijn! De geur klinkt ook heerlijk.

 23. Mmm! Klinkt goed. Sabon heeft zo veel leuke producten!

 24. Lijkt me een heerlijk product,lijkt een beetje op de lush massagebars

 25. Zodra ik de naam Sabon lees, sla ik vaak een artikel over. Deze keer weerhield me de prijs me (want dat valt eigenlijk best mee en al helemaal voor Sabon). Ik ben blij dat ik je review heb gelezen: hij lijkt mij erg fijn. Ik weet nog niet of ik wel dol ben op een ‘bar’ die je hygiënisch opgeborgen moet houden.

 26. Melissa

  Plv staat voor: Patchoulie, lavendel en vanille.
  Dus deze is zeker niet geurloos :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén