10% kortingscode op Make Up Studio, Pupa, Grimas, Tyro, Visign en Baci

Wij mogen vandaag een hele mooie kortingscode weggeven aan iedereen die hem ziet! 10% op verschillende prachtige merken. Zoek je nog glitters, grimeerartikelen, speciale items of gewone make up? Op deze 6 webshops kun je het allemaal vinden! Alles wat je zoekt zit hier wel tussen. Hoe handig is dat? En helemaal met de feestdagen in het vooruitzicht.

Jullie moeten het merk Make Up Studio wel kennen. Ik schrijf regelmatig over dit merk en ben er verliefd op geworden. Dit is een merk wat ik iedereen kan aanraden. Make Up Studio is niet vaak in de aanbieding dus dit is wel een hele speciale kortingscode. Ik zal een aantal producten laten zien waarvan ik alleen maar kan zeggen, haal het. Je zult geen spijt krijgen.

 

Dit zijn Moondust oogschaduws. Deze oogschaduws bevatten een hemelse glans en bevatten unieke glitters. Zoek maar eens in de zoek balk op deze oogschaduws en je zult genoeg swatches en artikelen tegen komen. Dit is een echte musthave als je iets speciaals zoekt. Een oogschaduw in een verpakking kost € 17,90 en een refill kost € 14,90


En hoe breng je deze glitters nou mooi aan? Nou dat doe je met mijn must have Two Way gel. Ik gebruik hem altijd als ik glitters gebruikt. Ik kan niet meer zonder!


Op zoek naar Fantasy producten? Dan ben je bij Visign aan het goede adres. Zij hebben namelijk waterschmink! Ideaal voor extreme looks.


Jawel, ook bloed kun je hier verkrijgen. Ben je gek op mijn vampierenlooks? Gebruik dan eens bloed. Het is super leuk om te gebruiken.

Hele mooie glitters van Grimas! Kosten € 5,95 per stuk. Met heel veel kleurtjes!

Kun je de Pupa Vamp! mascara nog herinneren? De mascara die mijn Maxfactor Masterpiece mascara heeft verslagen? Hier is hij verkrijgbaar!


Nog op zoek naar nepwimpers voor de feestdagen? Ze hebben hier genoeg keus kan ik je vertellen!

Zoals jullie kunnen zien hebben ze bij VisiagiePro geweldige merken in hun assortiment waar je eigenlijk alles wel kunt vinden. Voor ieder wat wils en dus zeker de moeite waard om even lekekr te kijken!

Met de kortingscode: ditisons krijg je tot en met zondag 9 december 2012, 23.59 uur 10% korting krijgen.

Is er nog iets wat jij graag zou willen hebben uit een van deze webshops?

Vorige

Pixum – Fotokalender

Volgende

Sabon – Body Butter Mango & Kiwi (nieuw product!)

10 Comments

  1. hele mooie aanbieding maar ik ben op no-buy :)

  2. Ik moet even rustig aan doen.. Helaas :(

  3. Heel verleidelijk… :-)

  4. Wat een leuke aanbieding! Ik wil weer beginnen met schminken, maar kan wel wat nieuwe materialen gebruiken. Deze aanbieding kan ik dus goed gebruiken, thanks! :)

  5. Leuk dat julle een kortins code weg geven!

  6. Kortingscodes zijn altijd leuk!!

  7. Altijd leuk kortingscode, alleen heb ik nu niets nodig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén