Pixum – Fotokalender

kerstlook pupa nail art pixum 079
Foto’s zijn zo persoonlijk. Ze bevatten herinneren en gevoelens. Een foto kan zoveel zeggen. Hoe leuk is het dan niet om aan een iemand een fotokalender te geven. Zo kunnen ze iedere maand naar een andere foto kijken en komen de herinneren en gevoelens steeds weer naar boven. Een heel persoonlijk cadeau dus! En wij mogen zo’n persoonlijke fotokalender voor jullie reviewen.
 

Wij laten niet van elke maand de foto zien, omdat zoals jullie net al lazen, de foto’s persoonlijk zijn. We laten er natuurlijk wel een paar zien! Wij hebben gekozen voor een hele grote kalender. Deze hangt nu in het toilet bij onze mama. Hierdoor zie je elke keer de foto als je in het toilet komt. Wij vinden het altijd erg leuk als er foto’s in een toilet hangen. Het maakt het veel persoonlijker! Als ik bij iemand op bezoek ben en ik zie een kalender ga ik meestal even bladeren stt…. Juist, omdat het vaak laat zien hoe warm en goed relaties tussen personen kunnen zijn.

kerstlook pupa nail art pixum 057
kerstlook pupa nail art pixum 061
De kalender kwam binnen in een kartonnen verpakking die overigens van goede kwaliteit was. Je kunt hem niet zomaar buigen en hierdoor kwam de kalender zonder kleerscheuren aan. Ik kreeg de opening ook heel moeilijk open. Een positief begin dus!

kerstlook pupa nail art pixum 134
kerstlook pupa nail art pixum 135

kerstlook pupa nail art pixum 095
kerstlook pupa nail art pixum 076
kerstlook pupa nail art pixum 137
Op de voorkant zie je een bladzijde van Pixum zodat de eerste foto goed beschermd blijft. Daar is over nagedacht. Handig! De achterkant is van een stevig karton gemaakt, wat eruit zien als papier. Je ziet totaal niet dat het karton is. Ook zit er aan zowel de boven als onderkant een gaatje zodat je hem helemaal uit kunt klappen. En wat is de kalender groot! Check hoe klein mijn hand is vergeleken met de kalender. Je kunt ze natuurlijk ook kleiner bestellen. Het is maar net wat jou aanspreekt en wat je budget is.

kerstlook pupa nail art pixum 069
kerstlook pupa nail art pixum 079
kerstlook pupa nail art pixum 085
kerstlook pupa nail art pixum 086
kerstlook pupa nail art pixum 088
kerstlook pupa nail art pixum 092
kerstlook pupa nail art pixum 096
kerstlook pupa nail art pixum 126
kerstlook pupa nail art pixum 129
Helaas lijkt de kwaliteit niet perfect op de foto’s, omdat ik door het weer bijna geen goed licht heb de hele dag. Erg jammer, maar ik kan jullie verzekeren dat de foto’s gewoon scherp afgebeeld zijn. Het papier is ook niet dun, maar van een goede kwaliteit. Je moet er natuurlijk geen klein kind mee laten spelen (die krijgen alles snel stuk), maar dat spreekt voor zich.

kerstlook pupa nail art pixum 117
kerstlook pupa nail art pixum 107
Het enige minpunt vond ik deze foto. Wij zijn op de originele foto niet zo rood als op deze foto is afgebeeld. Hier had ik al eerder last van met de canvas foto die ik eerder van Pixum opgestuurd kreeg. Heel vreemd en gelukkig is het alleen met deze foto. Alsnog is het een lieve foto!

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van deze kalender en kan deze aan iedereen aanraden. Zoals ik al zei net kun je kalender in verschillende formaten bestellen. Voor de mogelijkheden kan ik je beter verwijzen naar de website van Pixum zelf. Deze kalender kost € 29,99. Hiervoor krijg je 13 foto’s. 1 voor iedere maand + nog een foto voor op de voorkant.

Ben je nog op zoek naar een persoonlijk cadeau? Geef dan eens iets met foto’s. Want zeg nou zelf? Iedereen vindt dat toch leuk om te krijgen? Wij hebben nog nooit van iemand gehoord dat hij het niets vond. Als je later bij diegene thuis was zag je het altijd wel ergens uit huis staan. Juist, omdat het zo persoonlijk is.

Geef jij wel een een fotocadeau? En wat vond die persoon daarvan?

Vorige

Win een Truly Yours Kerst box!

Volgende

10% kortingscode op Make Up Studio, Pupa, Grimas, Tyro, Visign en Baci

23 Comments

 1. Ik heb wel eens foto collages als kado gegeven :)
  Super leuk die foto’s van jullie samen en de trouw foto’s !

 2. Die van mij hangt ondertussen ook in de wc! De foto’s die jullie hebben uitgekozen zijn echt leuk!

 3. wat is ‘ie leuk zeg!

 4. Zo’n persoonlijke kalender lijkt mij leuk om te hebben!

 5. persoonlijke kalenders zijn echt heel leuk! Ik wil ook zoiets laten maken voor mn opa&oma met foto’s van wat we allemaal gedaan hebben met hun om iedere dag mooie herinneringen terug te zien. Mooie foto’s van jullie trouwerij zeg :) echt heel leuk!

 6. Leuk zo’n persoonlijke kalender! :) Ook tof als cadeautje.

 7. Leuk! Ook als cadeau :-)

 8. Leuk zo’n kalender!! lekker persoonlijk en altijd leuk om door te bladeren!

 9. Dit zijn zulke leuke dingen om cadeau te doen!!

 10. Wat een leuk idee zeg. Ik wist trouwens niet dat jorinde getrouwd was, wat leuk!!

 11. Ik vind de foto’s die jullie gebruikt hebben voor jullie kalender echt zo leuk. Heel veel afwisseling. Zelf heb ik een verjaardagskalender met allerlei foto’s per maand maar die heb ik gewoon zelf in Indesign gemaakt (dtp for the win!).

 12. Dat ziet er super tof uit zeg! Wat was je een mooie bruid, echt heel erg leuk. Ik mocht er ook iets bestellen, maar ik het niet gedaan (al heb ik nu wel spijt nu ik deze leuke foto’s zie!) x

 13. Leuke foto’s om te zien! Wat zag Jo er mooi uit op haar bruiloft, love the dress! Goede kwaliteit ook, op de laatste foto na dan, ik vind hem gorgeous trouwens, maar amazing!

 14. Deb

  Wat een leuke foto’s heb je uitgekozen! Geweldig die foto met jullie mama (tenminste ik denk dat het jullie moeder is) ! Ik heb zelf ook een kalender (een staande) besteld bij Pixum en ben er nog steeds tevreden over.

 15. Mooi zeg, die foto’s! Een kalender met je eigen foto’s is altijd leuk!

 16. wat super leuk zo een kalender met je eigen foto`s !

 17. Super leuk en heel orgineel

 18. Wat een leuke kalender, ik heb er laatst ook 1 besteld. Nu kan je t/m 20 December een tegoedbon van €30,- winnen van pixum! Doen jullie ook mee?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén