Body America – Body butter in peach & mango

blogsale, twilight lak, shoplog 130
Laatst konden jullie al de review vinden die ik had geschreven over de bodybutter van America. Die zat in een pot, maar deze zit in een pompflacon. Is deze net zo fijn of kun je beter voor een pot gaan?

blogsale, twilight lak, shoplog 128
Als eerste de verpakking en dat is gelijk het grootste minpunt. Het uiterlijk van de pot is leuk met het plaatje en het logo, maar de bodybutter is erg dik waardoor je hard moet drukken op het pompje om het product uit de flacon te krijgen.

blogsale, twilight lak, shoplog 135

Wat mij is opgevallen is dat dit product enorm snel op gaat! Ik heb hem nog maar enkele keren gebruikt en hij is nu al op 1/3e! Je kunt wel begrijpen dat ik dit product daarom niet kan aanraden. Met een bodybutter doe je veel langer en daarbij komt dat er in een pot meer product zit dan in zo’n flacon. In de flacon zit 100 gram en in een pot 195 gram.

blogsale, twilight lak, shoplog 139
De geur is wel geweldig. Ik ruik inderdaad perzik, maar de mango overheerst enorm. En ik ben echt dol op mango. Helaas kon ik deze versie niet in een pot vinden, maar als jij hem nog wel kunt vinden kan ik die in ieder geval aanraden. Deze bodybutter is net zo dik als de bodybutter in een pot. Ik heb namelijk ook de appelversie, maar dan in een pot dus kan ik goed vergelijken of de structuur hetzelfde is.

De geur blijft ook de hele dag hangen. Wel wordt hij op het einde van de dag wat muffig, maar dat ligt waarschijnlijk aan mijn huid (temperatuur, de reactie op producten etc).

Kortom: een heerlijk product, maar hij gaat veel te snel op! Hij is te koop bij de Douglas en kost € 12,95. De pot kost precies hetzelfde! Dus die pot is echt voordeliger. Ik heb deze trouwens in de sale gekocht voor de helft van de prijs (6,95).

Vorige

Catrice LE Combo

Volgende

De Tuinen – Aromatherapie oliën in sauna & stoombad

15 Comments

 1. Oeh, lijkt me een heel fijn product!!

 2. jammer dat hij zo snel op is :(

 3. Om te beginnen, wauw wat een leuke verpakking. Wel jammer dat hij zo snel op gaat, dan kan je inderdaad beter maar een pot kopen.

 4. oh, zonde dat hij zó snel op gaat, dan kun je er nog niet lang van genieten.

 5. ik wil echt nog eens iets van dat merk uitproberen!

 6. Jammer dat hij zo snel opgaat! De verpakking ziet er wel leuk uit!

 7. Lijkt me fijn!
  Mango ruikt altijd zo lekker^^
  xxx

 8. hij lijkt me heel fijn! jammer dat hij zo snel op gaat..

 9. De omschrijving van de geur klinkt geweldig! Jammer dat hij alleen zo snel op gaat :(

 10. Klinkt heerlijk, allen jammer dat deze zo snel opgaat!

 11. Wat jammer dat hij supersnel opgaat, de flacon lijkt mij juist zo handig!

 12. Jammer dat hij zo snel op gaat! Klinkt fijn, ben alleen een beetje bang of de geur niet te sterk is. Snel maar eens gaan ruiken bij de douglas

 13. Woe, dat gaat fast! Alsof je het drinkt zeg, zonde. Het klinkt wel echt goddelijk hoor, maar mijn voorkeur gaat ook altijd uit naar bodybutters!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén