BIG Shoplog – Inglot, Make Up Studio, Stepts, Douglas

blogsale, twilight lak, shoplog 168
Ik heb een paar weken achter elkaar geshopt in Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen samen met mijn moeder, vriend en Jorinde. Vandaag laat ik jullie mijn velen aankopen zien. Het zijn er heel veel!

Als eerste de kleding van de Steps. Ik ben dol op de kleding van Steps, maar vind het echt te duur. Als er sale is ga ik ook altijd even kijken en soms kom ik dan iets tegen wat in mijn budget valt.
blogsale, twilight lak, shoplog 165
Ik kocht vorige week zaterdag een mint groen vestje. Zo’n kleur heb ik nog niet in mijn kledingkast en het is goed te combineren met een wit basic shirt. Ik vind het ook leuk dat de voorkant iets langer is dan de achterkant en hij sliertig valt. Ik kocht hem in de sale voor € 15,95.

blogsale, twilight lak, shoplog 160
Toen ik maandag in Alkmaar in de Steps stond zag ik een meisje een hele leuke trui passen. Er stond helaas zo’n lange rij voor de pashokjes dat ik niet nog een keer in de rij wilde staan. In Heerhugowaard waar het een stuk rustiger was ging ik op zoek naar de trui. En ik vond hem! Hij is lekker warm en geschikt voor mijn stage. Nu ik in de winter ga stage lopen heb ik natuurlijk wel warme kleren nodig, maar kan ik niet in een ‘chill’ trui ala Adidas aan komen. Deze is een stuk netter, maar toch nog steeds leuk. En dat is best moeilijk te vinden voor een schappelijke prijs. De trui kostte nu nog maar € 19,95.

blogsale, twilight lak, shoplog 097
Ik ging in Alkmaar ook nog even langs de Claire’s waar ik deze lippenbalsem voor € 2,50 kocht.

blogsale, twilight lak, shoplog 157
Jorinde en ik keken op ons gemakje bij het extra Essence schap bij de Kruidvat, omdat wij deze bij ons filiaal niet hebben. Ik zag twee producten die me nog niet eerder opgevallen waren en dus nam ik ze mee. Een nail thickener en een anti split. We gaan kijken of ze werken! Wie weet zijn ze net zo fijn als mijn nagelverharder van Essence. Ook kocht ik nog een 6 kantenvijl. Deze heb ik al, maar de oude was een beetje aan het verslijten en dus nam ik een nieuwe mee. Ik weet de prijzen niet precies meer, maar ze liggen rond de € 2,00 per stuk.

blogsale, twilight lak, shoplog 070
Ik had al een hele tijd een product van Inglot op mijn wishlist staan, maar door drukte van school kwam het er niet van om hem te halen. We gingen nu speciaal shoppen in Alkmaar zodat ik DAT product kon halen. Maar wat is dat o zo speciale product dan? Duraline! Hiermee kun je een vloeibare eyeliner maken van oogschaduw mits je deze mengt met de Duraline. Ik betaalde €10,00 voor 9 ml.

blogsale, twilight lak, shoplog 105
Deze aankopen kocht ik bij de Douglas en zijn van het merk Body America. Deze producten staan al een aantal maanden op mijn wishlist, maar ik vind ze erg duur. Nu er 50% korting was hoefde ik ook niet na te denken en nam gelijk wat mooie producten mee.

Een bodybutter in green apple, maple en blueberry. Ruikt GODDENLIJK lekker. Echt de moeite waard om even te ruiken. De geur blijft ook nog eens lang hangen. Bevat 196 gram en kost normaal € 12,95 maar was nu afgeprijsd naar € 6,45.

Een bodybutter in pompflacon in de geur peach en mango. Ook zo’n lekkere geur. Voor een product met mango geur kun je mij s ‘nachts wakker maken. Zoooo lekker! Bevat 100 gram (pot was niet meer te verkrijgen, terwijl die even duur is.. afzetters! Bevat 2 keer zoveel gram. Maar ik wilde graag ook deze geur hebben). Kost normaal € 12,95 maar was nu afgeprijsd naar € 6,45.

En ik kocht nog twee lippenbalsems in dezelfde geuren als hierboven. Bevatten elk 8,5 en kosten normaal € 4,95 per stuk,  maar waren nu afgeprijsd naar € 2,45.

Later ben ik nog gaan shoppen in Amstelveen, Hoorn en Schagen en heb daarom besloten om dit achter deze shoplog aan te plakken. Hierdoor is de shoplog wat groter geworden!

Shoplog 077
Bij de Douglas kocht ik een bodymist en foaming mouse van Body America in dezelfde geur als hierboven, omdat ik zo DOL ben op deze geur. Ik zou willen dat jullie deze geur konden ruiken, hij is zo lekker. Deze items lagen in een ander Douglas filiaal en dus greep ik mijn kans en nam ik ze mee. De mist bevat 206 ml en was afgeprijsd naar € 7,45. De mousse was afgeprijsd naar € 4,95.

In Amstelveen kwam ik douchegels tegen van The Body Shop met een andere verpakking. Ik had ze nog niet eerder gezien en nam ze dus maar mee voor het geval ik ze niet meer tegen zou komen. Ik ben er nu achter dat het originals zijn die even terug zijn gekomen in de sale. Ik kocht een bodylotion en drie douchegels voor € 4,00 per stuk. Hiervoor krijg je 250 ml.

Shoplog 084
We gingen speciaal naar Amstelveen, omdat ik graag naar de Make Up Studio wilde. Ik kon dan ook niet met lege handen weggaan en al helemaal niet zonder hun prachtige oogschaduws. Mijn vorige palette zat alweer voor dus kocht ik een nieuwe zodat ik deze kon gaan vullen. Ik kocht twee oogschaduws in Red Sparkler (voor mijn vampieren looks) en Twinkling Black, omdat deze geweldige glitters bevat. Ook kocht in nog wimperlijm, omdat ik binnenkort aan de slag wil met nepwimpers. De box kostte € 8,90 hiervoor kunnen er 5 kleuren in. De rode oogschaduw kostte € 10,90; de zilveren/zwarte kostte € 12,90 en de wimperlijm kostte € 5,90.

Shoplog 088
Ik ging ook nog langs de Sephora, omdat ik een luchtje van Benefit wilde kopen. Ik koop nooit dure parfums voor mijzelf, maar nu had ik een kortingsbon van € 5,00 en dat gaf de doorslag om er een te kopen. Ik kocht de versie Laugh with me Lee Lee. Ook kreeg ik nog standaard 15% korting en hierdoor betaalde ik uiteindelijk maar € 25,50 i.p.v. € 36,00. En ik kan alvast verklappen dat dit luchtje echt super lekker ruikt. Mijn vriend en Jorinde vonden hem ook heerlijk ruiken.

Shoplog 091
Ik moest nieuwe ballerina’s en deze zwarte had ik al in het wit. Mijn moeder gaf me de tip om ze nu te kopen, want anders zou het er niet van komen. Ze had gelijk en dus nam ik ze voor € 24,90 bij de Van Haren. Ze lopen heerlijk en zijn buigzaam (ze mogen bij mij niet te hard zijn en ik moet ze dubbel kunnen klappen, want ik wil dat ze als pantoffels lopen en dat doen deze!)

Bij de Sneakers zag ik de actie 2 halen 1 betalen. Ik zei tegen mijn vriend dat als we allebei een paar zouden vinden, we deze actie dan konden combineren. Ik wilde al heel graag dit model van Nike en nu heb ik ze. Ik ben er echt super blij mee! Mijn vriend vond deze kleur het leukst. Ze hadden ook nog groen en rood, maar paars is mijn lievelingskleur en het maakt ze toch nog een beetje vrouwelijk. Ik betaalde door deze actie slechts € 45,00.

Shoplog 093
Bij de MANGO in Hoorn waren de broeken in de uitverkoop. Ik kocht drie stuks voor nog geen € 53,00. Spotgoedkoop, want daar heb ik normaal net een of nog geen eens een broek voor. De derde staat niet op de foto, want die heb ik nu aan haha.

Het lijkt alsof ik veel heb geshopt, maar dit is van een paar shopsessies. En het lijkt misschien of ik veel geld heb, maar dat valt echt mee. Ik kan doordeweeks nooit shoppen, omdat ik op school zit. In het weekend heb ik het vaak druk met leren en dus kan ik ook niet shoppen. Zodra ik dan vakantie heb ga ik shoppen om een inhaalslag te maken. Ik ben ook iemand die weinig geld uitgeeft aan kleding. Ik geef er gewoon niet zoveel om en koop het ook niet zo vaak, behalve als het in de uitverkoop is. Net zoals sneakers, ik koop 1x in de 2 jaar nieuwe en dat is het. Ik koop van mijn geld liever beauty producten. Ik geniet daar zoveel meer van dan van een kledingstuk. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Het is misschien een beetje een lange shoplog, maar ik wilde het liever in 1 artikel doen dan twee shoplog artikels achter elkaar. Over de meeste beauty producten komen er nog reviews, maar natuurlijk eerst even testen!

Vorige

Uitslag winactie Pixum.nl

Volgende

Hema – Scrub gels

25 Comments

  1. Veel en leuke spullen! Die body america producten ben ik wel benieuwd naar, ik zie ze ook altijd liggen maar vind ze net wat te duur.

  2. Wat een leuke aankoopjes! Wil je een look maken met de oogschaduw kleurtjes van make-up studio?

    • Amanda

      Ja wil ik gaan doen! Met de rode heb ik woensdag al een leuk gemaakt, maar met deze twee samen wil ik dat ook wel doen :)

  3. Leuk geshopt ! De Duraline moet ik ook nog altijd testen :)

  4. Bo

    Hele leuke aankopen! én dat luchtje van Benefit zag ik gisteren ook,en hij lijkt mij zo lekker!xx

  5. Leuk! Doe je ook een review van de Essence producten?

  6. Leuke spulletjes heb je gekocht!!

  7. Wauw, super leuke spulletjes! :)
    Die oogschaduw is echt mooi!
    X leila in wonderland

  8. Wat heb je lekker geshopt!

  9. Leuke aankopen. Ik ben erg benieuwd naar de bodylotions die je bij de douglas gehaald hebt. Die sneakers zijn echt leuk!

  10. Wat een hele hoop leuke spullen!

  11. Jij bent goed geslaagd zeg, wowie! Wel supertoffe dingen geshopt ;D

  12. leuke aankoopjes :)

  13. Haha, oh wauw! Inderdaad BIG Shoplog, zolang je het maar naar je zin hebt gehad, met je aankopen zit je volgens mij wel goed! Ze zijn echt gorgeous! Het product van de Inglot is best amazing, een mixing medium als het goed is, ik had het ook gezien. Ze ging het toen uitleggen, maar snel kwam al uit dat de fixeerspray hetzelfde deed, maar dat maakt mij niet minder nieuwsgierig naar de review! Op die zit ik te wachten! ^^

  14. die trui vind ik superleuk!

  15. Wauwie, wat een leuke aankopen!

  16. wat een leuke aankopen!

  17. Wow! Zoveel leuke spulletjes! Ik vind de jurkjes van Steps ook erg mooi. Je ehbt goed geshopt!

  18. Hoe bevalt de sugar cookies lipbalm? Ik heb deze ook.. maar zo veel smaak heeft ie eerlijk gezegd niet! :(

  19. oee leuke dingetjes heb je geshopt zegg!

  20. Wat veel spullen! Ik vind de makeupstudio producten erg mooi. Zwart ballerina’s lijken mij erg handig, ik heb een paar, maar ze zijn helaas te klein. Oh Amanda, wat zie ik daar nou? WEER douchegels haha, je stash blijft maar groeien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén