Hema – Scrub gels

shoplog, rode combo 070
Jullie konden laatst in mijn shoplog al zien dat ik twee scrub gels van de Hema had gekocht. Ik gebruik nooit beauty producten van de Hema, maar ik wilde deze scrub wel een kans geven. Dat kwam met name door de lekkere geur. Maar het belangrijkste is natuurlijk of ze ook echt fijn zijn. Vandaag vertel ik het je!

Wat zegt de Hema zelf over deze scrubs?
Verwijdert op zachte wijze dode huicellen. Maakt de huid zacht en houdt de vochtbalans op peil.

shoplog, rode combo 067
Als eerste begin ik altijd met de verpakking. Ik vind hem fijn! De dop zit wel stevig dicht, maar ik krijg hem nog wel open, ook als mijn handen nat zijn en dat is de bedoeling ook. Je kunt de verpakking makkelijk open knippen mocht er nog product in zitten wat je er niet uit krijgt. Of dit ook zo is weet ik niet, want ik heb mijn scrubs nog niet opgemaakt.

Zoals de naam al zegt is het een gel met scrub er door heen. Niet gel gel achtig, maar wel iets steviger dan douchegel. De scrubdeeltjes zijn erg klein en hard. Ook zitten er aardig veel scrubdeeltjes door de gel.

shoplog, rode combo 074
shoplog, rode combo 076
En ik kan jullie vertellen dat deze scrub één van de beste scrubs is die ik heb geprobeerd. Waarom? Omdat het een echte scrub is in plaats van douchegel met hier en daar een korrel die niets doet voor mijn huid. Ik hou van harde scrubs, omdat ik echt het gevoel heb dat ik mijn huid scrub. Ik kan het moeilijk uitleggen, maar ik denk dat jullie wel begrijpen wat ik bedoel. Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe hard of zacht je scrubt. Zelf hou ik ervan om hard te scrubben. De scrub voedt mijn huid niet en houdt naar mijn idee ook het vochtbalans niet op pijl. Mijn huid voelt niet anders gevoed oi.d. dan wanneer ik een douchegel gebruikt.

En dan de geuren natuurlijk nog. De groene versie is Lime Tree Blossom. Hij ruikt fris, maar niet zoals munt fris ruikt. Ook ruik ik inderdaad bloemen, maar geen hele zoete. Hij doet me ergens wel aan de Moringa geur denken van The Body Shop. Natuurlijk niet helemaal hetzelfde, maar hij zou wel in zo’n soort geuren reeks geplaatst kunnen worden.

De andere geur is Magnolia. Deze geur ruikt bloemig en zoet, maar niet op een overheersende manier. Ik vind allebei de geuren erg lekker.

Al met al ben ik erg blij met de scrubs en denk dat ik ze in de toekomst nog wel een keer ga kopen. Ik ben geen fan van scrubs, maar deze zijn wel zo fijn dan ik me wel wat vaker wil scrubben haha.

Ze bevatten elk 150 ml per stuk en kosten € 2,75 per stuk.

Vorige

BIG Shoplog – Inglot, Make Up Studio, Stepts, Douglas

Volgende

Revlon–ColorStay Pressed Powder

25 Comments

 1. Handig dat ze in een tube zitten ! Ik vind potten scrub echt niet handig onder de douche.

 2. Ze klinken fijn! Goed dat ze bevallen. ;)

 3. ik heb ze nog niet gezien :)

 4. Leuk joh! Ik ben zelf erg dol op de verzorgingsproducten van de Hema. Ik koop mijn dagcreme, nachtcreme, serum, highlighting creme, facewash gel en face scrub bij de Hema. Erg blij mee! :)

 5. Klinkt goed! Volgens mij heb ik vroeger wel eens een scrub van de hema gebruikt. :)

 6. De geuren klinken heerlijk! :)

 7. Ik houd ook van harde scrubs en de verpakking is zo leuk, ofnaja de kleurtjes dan! Ze zijn ook echt niet duur, volgens mij zijn ze het proberen waard :)

 8. Deze scrubs zijn heerlijk… ik heb ze ook wel eens gebruikt!

 9. Leuk hoor! :) En echt niet duur!
  x Leila in Wonderland

 10. Dat klinkt goed! Geuren lijken me heerlijk!

 11. Lijken me erg fijn! De enige gezichtsscrub die ik ooit gebruikt heb, is Byphasse van de Action, een tube van (ik geloof) 250ml voor 0,99 euro. Is ook een erg goede scrub en je hebt ook daarbij het gevoel dat je echt aan het scrubben bent. Leuke post!

 12. Leuk review! De roze lijkt me wel wat ;-)

 13. Deze moet ik hebben!! Een tijdje terug hadden ze trouwens bij de H&M ook van die fijne scrubs, met wat ik kan zien, dezelfde structuur.

 14. Goede review, hollen naar Hema dus! :)

 15. Erg leuk dat ze bevallen,
  Ik moet ook maar eens gaan kijken:)

 16. Hema heeft zulke fijne scrubs inderdaad :D

 17. Deb

  Klinkt goed, de geuren lijken me ook fijn!

 18. Persoonlijk houd ik niet zo van harde scrubs, maar het is het proberen waard!

 19. Op één of andere manier loopt het water mij in de mond bij het zien van de groene scrub. xD De geur lijkt mij daarom ook goddelijk, gelukkig niet teveel munt, dislike munt namelijk. Hard scrubben is niet goed voor je huid, maar zelf doe ik het ook al te graag. xD

 20. Ten eerste zien die scrubjes er heerlijk uit, lekker zoet. I lIke. Als mijn huidige op is maar eens 1 van de hema halen.

 21. Lin

  Klinkt goed! Ik snap wat je bedoelt, scrub moet ook echt scrubben!

 22. Hmm, ik denk dat ik binnenkort maar eens even naar de hema moet (: Omdat ik zelfbruiner gebruik moet ik veel scrubben, en de mijne is bijna op!

 23. Ziet er goed uit! Ga ik zeker eens uitproberen :D
  x

 24. Zeker het proberen waard!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén