Revlon–ColorStay Pressed Powder

Shoplog 263
Poeders, de meeste van jullie heb denk ik in hun hele beauty bestaan wel een poeder gebruikt. Maar welke moet je nou kiezen? Ik heb al vele soorten gehad en geprobeerd en wissel ze vaak af. Vandaag ga ik jullie vertellen of de ColorStay Pressed Powder van Revlon een aanrader is of niet.

Revlon is een merk dat bij mij in de buurt niet goed verkrijgbaar is. Dat vind ik best jammer, want ik wilde al een hele tijd producten uit proberen van dit merk. Het enige wat ik al in mijn bezit heb is een blush waar ik erg te spreken over ben. Zou de poeder net zo fijn zijn?

Dit zegt de webshop zelf over de poeder:
Revlon colorstay pressed poeder voorkomt dat je gezicht gaat glanzen en houdt de hele dag. De colorstay pressed poeder van Revlon zorgt voor een frisse, onberispelijke afwerking. Daarnaast beschermt revlon colorstay pressed poeder de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Revlon colorstay pressed poeder is olievrij, comedogeen, geschikt voor alle huidtypes en bevat SPF 6. De formule, met de gepatenteerde SoftFlex™ technologie, brengt makkelijk aan en houdt de hele dag.

Shoplog 259
Shoplog 268
Shoplog 271
De verpakking vind ik niet bijzonder, maar er is ook niets mis mee. Strak en simpel, maar dat vind ik niet erg. Je ziet de kleur er door heen wat voor sommige meiden handig kan zijn. Wat mij op viel is de sluiting van de verpakking. Hij gaat zo makkelijk open en dicht! Met mijn Catrice poeder, moet ik vaak mijn nagels of een vijl gebruiken. Bij dit poeder zet je je vinger onder de opening en je hoef hem maar een klein zetje te geven op hem open te klikken. Hier alleen al door zou ik de poeder vaak gaan gebruiken, puur omdat hij makkelijk open gaat.

Shoplog 273
Shoplog 277
In de deksel zit nog een klein spiegeltje. Ik gebruik dit niet, maar voor onderweg is dat wel superhandig. Ik vind het altijd een leuke extra als het er bij zit. Onder de poeder zit nog een make up sponsje op de poeder mee aan te brengen. Persoonlijk vind ik het niet fijn werken met zo’n sponsje dus gebruik ik het niet. Ik breng het liever met mijn Zoeva kwasten aan. Wel zou ik het gebruiken als ik mijn kwasten vergeten ben. Dan kan het erg handig zijn. Ook weer een leuke extra!

Shoplog 283
Filmpje, andrelon shampoos 094
De kleur van de poeder matcht nu het zomer is precies met mijn huid. Ik was een beetje bang dat hij niet zou matchen, maar dat doet hij gelukkig wel! De poeder is compact en neutraal. Hij laat geen dikke poederlaag achter en je ziet eigenlijk niet dat je poeder op hebt. Dit vind ik heel erg fijn, want bij de meeste poeders die ik heb gebruik zie je vaak toch wel dat je poeder op hebt. Hij set mijn make up goed en het blijft langer zitten door de poeder. Ook heeft hij een matterend effect, maar de glow van de make up blijft hij behouden. Super fijn! Voor mij heeft hij hetzelfde effect als een fixing powder die doorzichtig is. Al met al kan ik alleen maar met lof over dit product spreken en vind ik het een echte aanrader. Ik gebruik hem nu elke dag en dat zegt denk ik wel wat.

De poeder is in twee kleuren verkrijgbaar. In Medium en Medium Deep. Ik had de kleur Medium. De poeder kost € 14,25 en er zit 8,4 gram in. Hij is verkrijgbaar bij http://www.onlinemakeup.nl

Vorige

Hema – Scrub gels

Volgende

xx

16 Comments

 1. Klinkt als een prima poedertje!

 2. Ik stond met deze poeder laatst in mijn hand, maar heb hem toch maar terug gelegd. Toch maar halen binnenkort als ik een poeder op heb uit mijn project. Maar wat mij vooral opviel, meid wat ben je weer prachtig opgemaakt,

  • Amanda

   O haha, dank je wel :) Had hier een film tutorial van gemaakt voor jullie, maar hij had helaas niet goed opgenomen. Kan er nog wel een artikel over schrijven als je wilt? Heb wel foto’s gemaakt.

 3. Klinkt al een topper. Ik dacht eerst dat ie heel donker was maar de swatch lijkt dan weer prima!

 4. Lin

  He shit, een webshop die ik nog niet kende…. ik moet ook gewoon niet op die links klikken, dat kost me alleen maar geld!! ;)

 5. Lijkt me een mooi product!

 6. Deb

  Ziet er goed uit, staat je mooi!

 7. Hey, deze zag ik voorbij komen in het filmpje! Hij is inderdaad matchymatch met je huid, gorgeous dekking ook. Prachtige verpakking, gewoon simpel, I like that!

 8. Ziet er super fijn uit! En wat een wauw wat een mooie ooglook! :)

 9. Mooie poeder! Ik vond hem er al wat donker uitzien, fijn dat hij matcht bij jouw zomers huidje :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén