Rituals Zensation doucheschuim & Sunrise scrub

rituals-en-boozyshop-014
Vandaag ga ik twee producten van het merk Rituals voor jullie reviewen. Ik begin met de Zensation doucheschuim en behandel later de Sunrise scrub.

De zensation Douchgel van Rituals is een bestseller en ze omschrijven hem als een fenomenale douchegel die veranderd in goddelijk zacht schuim. Er zit Rijstmelk en kersenbloesem in verwerkt en de bus bevat 200ml.

‘’Rijstmelk: Rijst is in Azië een belangrijk symbool voor overdaad en geluk. Rijstpoeder werd al eeuwenlang door de geisha’s verwerkt in hun cosmetische producten. Het verzacht je huid en helpt het een gezonde gloed te geven.

Kersenbloesem: De korte bloeiperiode van de japanse kersenbloesem, Sakura, staat symbool voor de wedergeboorte van de natuur. De heerlijk geurende bloemen geven je een langdurig genoegen’’.

In eerste instantie komt er een doorzichtige gel uit, die zodra je hem met water mengt ontzettend gaat schuimen. Ik vind het schuim super zacht aanvoelen op mijn huid, wat ik erg prettig vind. De geur daarentegen vind ik wat minder. Ik vind de geur niet vies, maar had er wat meer van verwacht. Het lijkt wel of ik meer de rijstmelk ruik, dan de Japanse kersenbloesem, terwijl de kersenbloesem meer voor de geur is en de rijstmelk voor de verzachtende en gezonde gloed op je huid. De flacon vind ik er mooi en strak uitzien. Door de handige spuitdop komt er geen water bij het product wat zeker een pluspunt is. Ik vind het een fijn product, maar ga hem de volgende keer in een andere geur kopen.

De Zensation douchschuim van Rituals kost  € 7,90 en is te koop bij één van de Rituals winkels, in sommige V&D filialenof op www.rituals.com

rituals-en-boozyshop-012
De Sunrise scrub van Rituals voor het lichaam zit in een tube van 150 ml en bevat de ingrediënten zoete sinaasappel en Ceder. Rituals omschrijft het als een combinatie van Body scrub en verzorgende crème in één.  Het verwijderd dode huidcellen en zorgt ervoor dat je huid er jonger uitziet.

‘’Zoete sinaasappel: De parfumrijke, witte bloesems van de sinaasappel zijn een oud symbool voor puurheid en vrouwelijkheid.

Ceder: Het puur natuur en houtachtige aroma van Ceder is een geur die wij met liefde omarmen. En we vinden het helemaal geweldig dat het zoveel verlichtende eigenschappen biedt’’.

De scrub is een witte, dikke scrub en zit in een knijptube, wat hygiënischer is dan als je het uit een pot zou moeten halen met je vingers. De scrub ruikt heerlijk naar sinaasappel  en de scrub is lekker stevig en voelt fijn aan op mijn huid.  Mijn huid word er lekker zacht van en blijft na het douchen ook nog subtiel ruiken naar de geur. Ik scrub mijn lichaam ongeveer twee keer per week met deze scrub en doe er al best lang mee, dus ik vind hem ook zuinig in gebruik. De tube met een opvallende oranje kleur vind ik er ook aantrekkelijk uitzien. Ik zou dit product zeker nog eens opnieuw kopen.

De Sunrise scrub van Rituals kost € 9,50 en is te koop bij één van de Rituals winkels, in sommige V&D filialen of op www.Rituals.com

Welke producten van Rituals vind jij erg fijn?

Door: Jorinde

Vorige

Palmolive – Ayurituel douchegels

Volgende

Tips voor het kopen van een nieuwe jurk

10 Comments

 1. De producten lijken me heerlijk! Ik heb zelf nog nooit wat van dit merk gehad, maar ruik wel altijd aan de testers als ik dit merk zie!

 2. De zensations ruikt erg fijn ik heb er eens schuim en scrub van gehad. Om eerlijk te zijn ben ik niet een echte rituals gebruiker. Mijn vriend gebruikt de mannenlijn voor zijn gezciht en die is er erg tevreden over.

 3. ik ben gek op rituals producten!

 4. alle producten :) maar mijn favoriet is de hammam badolie

 5. Oh wat een heerlijke producten lijken me dit!

 6. Dit zijn mijn twee favoriete geuren van rituals!

 7. Deb

  De shower gel sensation heb ik ook een keer gekocht; heerlijk dat ze zo schuimen en de geur vond ik best goed (ik had een rode fles; ff geen idee welke geur het ook alweer was) maar waarom ik hem niet meer koop is omdat mijn huid er droog van werd. Jammer.. ik vind hem te duur om alleen voor het geurtje en de schuim te kopen, hij mag wel iets verzorgen vind ik. De scrub klinkt lekker. Ik heb een make-up remover van Rituals en die bevalt erg goed en de infinity handcreme van Rituals vind ik ook super-de-luxe!

  • oh, vervelend zeg. ik heb gelukkig geen last van een droge huid bij deze shower gel. Die handcreme vind ik ook fijn. Ik ben benieuwd naar de make-up remover!

 8. ik was laatst bij de Rituals, en vroeg of ze de zensation badschuim hadden en mij werd verteld dat die uit het assortiment was, geen idee of jullie daar meer over weten. Maar ik hoop dat die ooit weer terug komt want hij is heerlijk!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén