Rituals Ancient Beauty Pakket

IMG_2237

Toen ik in een goodiebag die ik gekregen had en een Rituals Ancient beauty pakket vond was ik super blij. Ik vind de producten van Rituals heerlijk en was dus erg benieuwd naar de producten die erin zaten. Het pakket bevat mini’s waaronder een foaming shower gel, body cream, shampoo en scrub zout. Vandaag zal ik er wat meer over vertellen.

IMG_1727

Himalaya wisdom is een diep reinigende himalaya scrub zout, die in een zakje is verpakt. Het zakje bevat 40 gram wat ik nog best wel veel vind. Dit zegt Rituals zelf over dit product:
Revitaliseer je huid door diepe reiniging met deze ultraverzachtende en verkoelende body scrub . We combineerden de eeuwenoude Ayurvedische ingrediënten Heilige Basilicum vanwege de kalmerende werking en Verse Munt om je lichaam te revitaliseren.

IMG_2249

Ik vind de body scrub heerlijk. Zoals sommige misschien weten ben ik niet zo van het scrubben en ik zal dat ook nooit worden. Toch vind ik dit product fijn scrubben omdat de korrels niet te grof zijn en hij geen pijn doet aan mijn lichaam. Mijn huidje word er lekker zacht van en de geur is heerlijk. Een fullsize verpakking bevat 265 gram en kost € 15,50.

Brilliant bliss shampoo is een verzorgende glans shampoo en de tube bevat 70ml. Dit zegt Rituals zelf over dit product:
Verzorgende glans shampoo op basis van rustgevende Indiase Roos & Shikakai dat ook wel het fruit voor het haar wordt genoemd Brilliant Bliss heeft een vocht inbrengende werking en zorgt voor zijdezacht haar met een prachtige glans.

IMG_1717     IMG_2241

Deze shampoo ruikt ook weer goddelijk. Wat vind ik de geuren uit dit pakket toch lekker ruiken. Ik vind het een beetje jammer dat deze shampoo een draaidop heeft. Onder de douche vind ik dat gewoon niet zo handig. De shampoo maakt mijn haar goed schoon, maar ik heb natuurlijk weer een haarmasker nodig na gebruik hiervan. Mijn haar kan ik na alleen met shampoo wassen anders zeer moeilijk uitkammen en heb ik allemaal klitten. De 70 ml verpakking kost € 4,00 en de 250 ml kost € 9,50.

Yogi flow foaming shower gel is een schuimende douchegel en het flaconnetje bevat 50ml. Dit zegt Rituals zelf over dit product:
Schuimende douchegel sensatie. Unieke doucheschuim technologie op basis van Organische ingrediënten Zoete Amandelolie & Indiase Roos. Het eeuwenoude Ayurvedische ingrediënt Zoete Amandelolie herstelt de vochtbalans van je huid.

IMG_1706

Deze flacons van Rituals vind ik zo fijn in gebruik. Als je wat van het gel uit de dop drukt, verandert het zodra het in contact komt met water in schuim. Pas wel op dat je goed je puff of hand ervoor houdt, anders schiet de gel zo je badkamer uit. Het schuim voelt zeer zacht aan op mijn huid en de geur is goddelijk. Ik vind deze zoete geur trouwens bij ieder seizoen passen, omdat het geen typische zomer of winter geur heeft. Een fullzise flacon kost € 8,00.

Honey touch body cream is een rijke en verzorgende body crème en deze tube bevat 70ml. Dit zegt rituals zelf over hun product:
Verzachtende, versoepelende en voedende bodycrème die je huid helpt de ideale balans te krijgen. Een combinatie van de oude Ayurvedische ingrediënten Himalaya Honing, de perfecte huidverzachter, en Indiase Roos, voor een ontspannende uitwerking op lichaam en geest.

IMG_1709

De body cream zit in een mooie tube met draaidop. De cream is een beetje dik van structuur en zit tussen een lotion en butter in. De cream trekt goed in, maar ik had hem wel wat voedender verwacht. Hoewel één van de geuren hierin precies hetzelfde is als bij de foam, vind ik dit meer een najaar geur. Komt misschien door de honing? Ook deze cream vind ik goddelijk ruiken en ik blijf steeds maar lekker aan mijn arm ruiken met deze cream op. Een fullsize pot bevat 200 ml en kost €15,00.

IMG_2242

IMG_2231

De Ancient beauty cadeau set van Rituals is een bestseller van hun en doet het zeker leuk als cadeautje. Zeker leuk om hem deze Kerst cadeau te doen aan een familielid of vriendin! De set kost € 16,50 en is te koop bij één van de winkels van Rituals of op www.rituals.com. Ik ga als de producten op zijn zeker de foam en body cream nog eens aanschaffen.

Heb jij al eens één van deze producten gebruikt en zo ja, wat vond je ervan?

Vorige

Nieuwe winnares 88 matte palette

Volgende

Christmas Nail Art

26 Comments

 1. ik heb ze ook en vind ze heerlijk ruiken :)

 2. Ik ben zelf ook dol op de rituals, maar ik heb er eigenlijk niet zo veel van. Die showergel heb ik wel maar een andere soort, de sweet sunrise denk ik x

 3. Zelf hou ik enorm van scrubben. die scrub ziet er dan ook goed uit. Van rituals heb ik zelf nog niet heel veel gebruikt eigenlijk.

 4. Ik heb helaas nog niet wat geprobeerd van rituals, maar nu ik weet dat ze ook kado verpakkingen hebben ga ik zeker een keer shoppen

 5. Ik heb eigenlijk nog nooit producten van rituals gebruikt, maar ben er wel benieuwd naar.

 6. de scrubs van rituals vind ik altijd super fijn :D

 7. Lin

  Wat een heerlijke set! Ik hou van Rituals <3

 8. Nou ben ik erg benieuwd geworden! Als ik de rituals binnenkom maar eens even kijken naar deze producten.

 9. Ik ben heel blij met mijn zoutscrub van Rituals, maar de andere producten vind ik nooit heel fantastisch. Ik vind de geur vaak een beetje te kruidig, ik hou meer van frisse en vrolijke bloemenluchtjes.

 10. Oeeh, die body scrub ziet er heerlijk uit!

 11. De Yogi Flow douchegel heb ik ook en ik vind hem geweldig!

 12. Bo

  Oehh lijkt me een fijne set!!

 13. Deze lijn is zo lekker! Heb hem een keer cadeau gehad. :)

 14. Dit lijken me erg fijne producten :)

 15. Ik hou van Rituals!

 16. Ooh super! je kunt dit winnen op mijn blog nu haha

 17. Sas

  Rituals is zo fijn <3

 18. De body cream en shampoo klinken heerlijk, de naam yogi flow is echt geinig bedacht!

 19. oooeeeehhhh moet ik hebbeeeeennnn :p

 20. Oh wauw ziet er heerlijk uit ik vind rituals er altijd zo lekker luxe uitzien!

 21. Die schuimende douchegels zijn altijd heerlijk!!

 22. Deb

  Heerlijke producten! Ik heb ook zo’n setje gehad. Vooral de geuren zijn zalig.

 23. Dit zijn mijn favorieten van Rituals.

 24. Mara

  Ik heb toevallig een groot pakket hiervan gehad als kerstpakket!
  Ik gebruik niet vaak douchegel en dergelijken (ivm met ingrediënten) Maar af en toe vind ik het wel eens lekker. Het schuim heb ik al geprobeerd en yum, erg lekker!
  Ik ga het delen met mijn moeder anders komt het nooit op haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén