Christmas Nail Art

kerstnagels en daily look 014
Yes, ik had afgelopen week nog de tijd om een Christmas Nail Art te maken. Ik heb het ongelooflijk druk met mijn stage, werken en kerst voorbereidingen, maar ik vond het belangrijk om echt even tijd voor mijzelf te nemen om tot rust te komen. Ook omdat ik een beetje ziek ben! Vandaag vertel ik je hoe je deze simpele nail art na kunt maken!

kerstnagels en daily look 001
Zeg nou zelf, dit ziet er toch verzorgt en netjes uit? Ik droeg deze nail art naar mijn werk en kreeg veel positieve reacties van klanten. Ze waren zelfs verbaast toen ik vertelde dat ik het zelf gedaan had. Het is zo simpel, maar ook zo leuk. Rood + Goud is een perfecte combinatie voor Kerst en doet het eigenlijk altijd goed.

kerstnagels en daily look 008
kerstnagels en daily look 011
Hoe ben ik te werk gegaan?

ik begon als basis met een rode lak van Catrice in de kleur Looking Sunkissed. Deze komt uit een Limited Edition (de Bohemia collectie). Hiervan draag ik twee laagjes. Nadat ik dit goed heb laten drogen begon ik met het sponsen van mijn nagellak met een prachtige, gouden kleur van Catrice. Dit is de kleur Goldfinger. Die kleur is een echte aanrader voor Kerst, omdat hij zo mooi goud is met prachtige sparkles! Ik pakte een make up sponsje en hierop lakte ik met een dikke laag Goldfinger. Met dit gelakte sponsje begon ik daarna te sponsen op de top van mijn nagels. Dit werkte ik naar beneden toe uit. Van Goldfinger bracht ik meerdere laagjes aan (3 laagjes). Toen mijn sponsje bijna droog was, depte ik het laatste restje aan het uiteinde van de gouden rand. Dus de kant richting mijn nagellak bed. Hierdoor krijg je dat mooie gesponsde effect.

kerstnagels en daily look 013
Nadat dit klaar was bracht ik een sneldrogende topcoat aan van Mavala en was de nail art klaar. Daarna moest ik alleen nog even de restjes weghalen met nagellak remover, Super easy, maar misschien wel leuk om te dragen tijdens Kerst als je niets leuks weet te verzinnen met je nagels of als je niet handig bent in nail art.

Wat vind jij van deze nail art?

Vorige

Rituals Ancient Beauty Pakket

Volgende

Hema – Holografische nagellak

19 Comments

 1. heel gaaf toevallig heb ik vandaag ook zoiets met mijn nagels gedaan.
  alleen dan met Rood en wit als sneeuw effect.
  Maar die van jou vind ik mooier!!!

 2. Lin

  Simpel maar mooi. Vind hem erg chique!

 3. Wauw, erg mooie nail art!

 4. nice :D mooie kleurencombi!

 5. Ja ik vind deze erg mooi en ook zeker een nailart die ik zelf zou dragen. Subtiel maar erg classy.

 6. Wat mooi weer! Erg feestelijk. :) Beterschap!

 7. Erg mooi! Heb dit ook keer gedaan met andere kleurtjes :)

 8. Heerlijk kerstig en chique. I like

 9. Ziet er mooi uit! :D

 10. Ik vind de nailart super mooi!

 11. Toffe combinatie, perfect voor kerst :)

 12. Dat ziet er echt heel mooi uit! x

 13. Deb

  Mooie nailart! Gave gouden kleur, goud moet ik ook nog eens toevoegen aan mijn nagellak stash. Beterschap meid! Ik hoop dat jullie gezellige kerstdagen hebben gehad!

 14. Mooie kleuren combi!! de gouden kleur is echt zooo mooi!!

 15. die had ik ook een keer gemaakt had ik van cutepolish xxjes magda
  ps leuke site

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén