Hema – Holografische nagellak

glitter look nagellak pupa hema 017
Een tijdje terug nam ik eens een kijkje tussen de nagellakken van de Hema. Normaal vind ik ze niet zo boeiend, maar sinds ik er een paar in Amsterdam kocht werd mijn interesse gewekt. En wat ben ik daar blij om, want ik heb een pareltje ontdekt!
 

glitter look nagellak pupa hema 015
glitter look nagellak pupa hema 016
Deze nagellak is namelijk een soort van holografisch! Hij heeft precies dezelfde finish als een holo lak alleen bevat hij niet de gekleurde glans in het zonlicht. Ik bedoel dus de kleuren die je ziet als je de nagellak in de zon houdt. Voor de rest bevat hij wel de prachtige shimmers die deze nagellak laten stralen. De kleur zit tussen rood en roze in. Het is maar net in welk licht hij valt.

glitter look nagellak pupa hema 020
glitter look nagellak pupa hema 076
glitter look nagellak pupa hema 023
Hij dekt in twee laagjes wat ik een prima kwaliteit vind. Ook vind ik het potje wel mooi. Niet zo speciaal, maar als je er een paar naast elkaar hebt staan kan het erg chique staan. Het kwastje lakt fijn. Is niet te dun, niet te dik. Gewoon prima. Deze lak is voor deze tijd in het jaar uitermate geschikt, maar voor een feestje vind ik hem ook goed kunnen. Classy en chique, maar als je hem combineert met sneakers kan hij weer stoer staan. Je kunt dus alle kanten op met deze lak.

Hij bevat 11 ml en heet 826. Hij komt uit de Long Lasting lijn en kost tussen de € 2,50 – 3,00. Geen geld voor zo’n mooie en bijzondere lak en dat nog wel in de Nederlandse winkels!

 

Vorige

Christmas Nail Art

Volgende

Gastartikel – Winterwonderland: de trends voor deze winter

20 Comments

 1. Ik vind het wel een erg mooi kleurtje :D

 2. Love alle soorten roze en deze is heel gaaf zeker voor dat geld!

 3. Ik heb deze ook! Hij is echt zo mooi! En lekker goedkoop :)

 4. Oh, je hebt zo mooie nagels! x

 5. Knap! Heel toffe kleur.

 6. Lin

  Mooi lakje!
  Fijne kerst Jorinde en Amanda!

 7. Wow wat een prachtige nagellak!

 8. Wat een prachtige lak!

 9. hele mooie kleur!

 10. mooi zeg! fijne kerst allebij!

 11. Een erg mooi kleurtje ja. :)

 12. Erg mooi lakje! Ik hou van dat kleurtje :)

 13. Dit is een erg mooi lakje, en ook nog eens voor een ‘Hema prijsje!’ :)

 14. Mooi kleurtje! ziet er goed uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén