Herôme – W.I.C. nagellak Kingston

nagellak mus pupa herome 164
Er stond al tijden een nagellak van Herôme op mijn wishlist. Ik heb het over een nagellak uit de WIC Herôme lijn met de naam 73 Kingston. Een prachtige, bruine, gouden, holografische nagellak. Ik zat me te verlekkeren met swatches op het internet. Wat zag hij er adembenemend mooi uit. Ik heb dan ook een zwak voor holografische nagellakken. Laatst kreeg ik de kans om deze nagellak te testen en vandaag kan ik zelf de swatches aan jullie laten zien.

nagellak mus pupa herome 164
Ik vind het flesje er stijlvol uitzien. Hij is anders dan alle anderen flesjes, omdat hij langwerpig is. Dit soort flesjes kom ik bij anderen merken niet tegen. Leuk dat Herôme heeft gekozen voor een andere vorm van het flesje.

3
Het kwastje is niet te dun en niet te dik. Ik vind hem fijn lakken hoewel het kwastje wel recht afgesneden is. Jullie weten dat ik het fijner vind als een kwastje rond afgesneden is, omdat je dan een nog makkelijker een mooie manicure kunt maken.

nagellak mus pupa herome 097
Bij deze swatch hingen er wolken voor de zon en kun je het holografische effect minder goed zien. Wel zie je de mooiere glitters al zitten.

nagellak mus pupa herome 145
nagellak mus pupa herome 130
Deze swatches zijn wel gemaakt in de zon en het holografische effect kun je zeker terug zien. Op de laatste foto is dit vooral te zien bij mijn pink. Het is heel lastig om dit effect goed om een holografisch effect op de foto te krijgen. In het echt ziet het er vele malen mooier en spectaculairder uit. Gelukkig kunnen jullie er wel iets van zien. Ik vind de nagellak ook zo ontzettend mooi. Hij glinstert alle kanten op. Ik heb hem vergeleken met een zelfde soort holografische kleur van de Hema, maar bij deze nagellak is het holografische effect veel beter te zien. Hier zie je het ‘regenboog’ effect veel meer terug. Uit die twee gaat mijn voorkeur dan ook echt naar deze nagellak uit.

De prijs vind ik ook reuze mee vallen voor zo’n mooie nagellak. Voor 7 ml inhoud betaal je voor dit lakje van Herôme € 7,50 bij de webshop van Onlinemakeup.nl. De prijs is iets duurder dan voor een drogisterij nagellak uit de wat goedkopere schappen, maar voor die paar euro meer heb je hier wel een speciale lak waar je veel plezier van zal hebben. Ik krijg bijna altijd wel een opmerking als ik een holografische nagellak draag. Ze zijn dan ook wel uniek in hun soort!

Heb jij deze nagellak ook in je bezit? Ben je er ook zo blij mee en krijg jij wel eens een opmerking als je deze nagellak draagt?

Vorige

Winactie Goodiebag – 400 Youtube abonnees!

Volgende

Fashion Shoplog (The Lady Sting, Esprit)

15 Comments

 1. Heel mooi! Mijn nagels zien er nu echt niet uit. Ze breken elke keer af. Ik draag graag nagellak maar nu valt het alleen maar meer op.

 2. Wat een mooie kleur!! Idd bij je pink zie je het effect goed op de laatste foto! I like it :)
  Zelf ben ik ook helemaal fan van holografische nagellak, zeker in de zomer blijf ik dan naar mijn nagels kijken haha

 3. Het is een hele mooie kleur!

 4. Dit is echt een super mooie kleur :) heb hem ook!

 5. heel feestelijk :)

 6. Wat een supermooi lakje!

 7. wauw wat een prachtige lak vooral als de zon er op schijnt!

 8. Prachtige lak zeg!

 9. Deb

  Mooi lakje, ik ben zowieso gek op holo’s!

 10. heel mooi voor de herfst! xx

 11. Super mooi, al die glitter en glans! Holografisch nagellakeffect is erg lastig op de foto terug te brengen, maar het is je toch goed gelukt.

  • Dank je wel Jasmine! Heb echt wel 50 foto’s gemaakt dus was al lang blij dat er een paar tussen zaten die het effect enigszins weergeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén