Pupa holografische nagellak 032 Emerald

Nail art  pure soap  mus nagellak 010
Ik heb een prachtige lak ontvangen van deze webshop om voor jullie te reviewen en wat ben ik daar blij mee! Zoals jullie wel weten zijn holografische nagellakken mijn favorieten soort lakken. Ook stond precies deze variant van het merk Pupa nog op mijn wishlist dus jullie konden wel begrijpen dat ik stond te popelen om deze lak voor jullie te gaan testen.

Nail art  pure soap  mus nagellak 024
De verpakking vind ik mooi. Het is een klein flesje met een glanzende dop waarop het logo van Pupa staat. Het eerste wat opvalt is natuurlijk de inhoud van dit flesje: een prachtige blauwe holografische nagellak. Ik ben echt een sucker voor dit soort nagellak. Ik vind dit veel mooier dan een gewoon basic kleurtje die je in de winkel kunt kopen.

Nail art  pure soap  mus nagellak 031
Wat mij gelijk op viel en waar ik heel heel erg blij van werd was het kwastje. Naar mijn idee is hij extreem lang voor zo’n klein flesje. Ik heb ook een holografische lak van Golden Rose met dezelfde inhoud, maar door het korte kwastje bij die lak kan ik daar veel minder goed mee lakken. Door mijn lange nagels is mijn nagelbed ook veel groter en langer. Hierdoor moet ik meer strijken en hoeveelheid gebruiken dan iemand met kleine, korte nagels. Je kunt wel begrijpen dat ik met dit lakje net zo goed kan lakken als met een groot lakje. Het kwastje zelf is niet te dik en niet te dun. Precies goed, ik kan er goed mee lakken.

Nail art  pure soap  mus nagellak 007
En dan die kleur? Wat kan ik hier over zeggen behalve PRACHTIG! In de zon schijnt de kleur echt geweldig en de glitters vliegen om je oren. Ik draag trouwens twee laagjes en dan is de lak volledig gedekt. Ik ben zo enthousiast dat ik zelf nog een keer wat andere kleuren wil gaan aanschaffen. Want om de prijs hoef je het ook niet te laten. Voor zo’n prachtige lak betaal je slechts € 6.25. Ik vind dat niet duur voor zo’n mooie kleur en fijne lak. Ik doe hier vaker mee dan de lak van Golden Rose, omdat ik hierbij goed bij de onderkant kan en hem dus helemaal op kan maken. Je kunt de lak hier kopen. Deze webshop heeft nu trouwens sale dus als je nog iets van het merk Pupa wilt proberen is dit je kans!

Vorige

Uitslag winactie week dag 6 t/m 10

Volgende

Lush – It started with a kiss

16 Comments

 1. Oh wauuuw, hoe bedoel je pretty?!

 2. Wauw! Echt geweldig. Zo mooi!

 3. Prettypretty, ik hou van holografische nagellakken!

 4. de glitters zijn heel mooi :)

 5. Prachtig lakje! Ik heb een roze, holografische lak van Pupa!

 6. Prachtig kleurtje!

 7. Wow een blauw holo lakje, super super mooi! Had geen idee dat Pupa deze ook verkocht. Heb net in de webshop gekeken en ik wil de kleur Pink, maar ik heb al zoveel lakjes. Dilemma :(

 8. Deb

  Ooh deze is echt prachtig!! Super mooi gelakt ook!

 9. Wow, kwijlde echt toen ik hem op Bloglovin zag. xD Gorgeous, het kwastje is inderdaad vrij lang, alleen maar beter hoor!

 10. Hij is zo prachtig! Toen ik hem zag, moest ik hem hebben! hihi

 11. Ziet er prachtig uit!

 12. Moohooi! En wat een mooie nagels ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén