Nail art   pure soap   mus nagellak 094
Het is weer tijd voor een nail art. Deze keer met mijn favoriete soort nagellak: holografische nagellak. Ik vind het zulke mooie nagellakken en helemaal met dit zonnige weer. Je ziet de holografische glitters dan helemaal goed. Deze nail art is ontzettend simpel, maar staat wel verzorgd.

Nail art   pure soap   mus nagellak 100
Wat heb je nodig voor deze nail art:

– basecoat
– plakband
– Golden Rose holografische nagellak in 105
– Pupa holografische nagellak in 032 Emerald
– Essence nail art tip painter in 10 more than silver

Hoe maak je deze nail art?
1. Lak je nagels met je favoriete basecoat. Ik gebruik zelf altijd een nagelverharder als basecoat, omdat ik hiervan sterke en lange nagels krijg. Mijn holy grail hiervoor is de Essence Ultra Strong nail hardener.
2. Lak je nagels met de Pupa lak en zorg ervoor dat deze volledig dekt. Bij mij was dat in twee lagen.
3. Leg schuin over je nagel een stuk plakband. Let er wel op dat de gekleurde basislak die je gebruikt goed gedroogd is anders kun je die nagellak eraf trekken als je het plakbandje eraf haalt.
4. Lak je nagels met de Golden Rose lak. Hiervoor had ik drie laagjes nodig, omdat hij over een donkerdere kleur (blauw) gelakt moest worden.
5. Haal het plakband eraf.
6. Gebruik de tip painter van Essence en plaats deze op de rand waarbij de twee kleuren elkaar raken.
7. Sluit af met je favoriete topcoat.

Nail art   pure soap   mus nagellak 090
En thats it. Super simpel en ik denk dat iedereen dit wel kan maken!