Fairy Tale Nail Art

p2
Sprookjes, verhalen, fantasy. Alles wat hier mee te maken heeft, ik ben er dol op! Dit inspireerde mij voor deze nail art. Het lijkt net of mijn nagels uit een sprookje zijn komen wandelen. De fee heeft er als laatste nog wat feeënpoeder over heen gestrooid zodat het echte sprookjesnagels zouden worden.

p4
Voor deze nail art heb ik gebruikt:
– Basecoat
– Essie in een kleur die er niet meer op staat haha
– Catrice Lavenderlicious (LE)
– Essence Nail Art Painter in 10 more than silver
– Topcoat
– Spons

p1
Ik begon met het lakken van mijn nagels met een basecoat. Op deze manier zal je nagellak beter blijven zitten en ga je verkleuringen tegen. Daarna lakte in mijn nagels met het lakje van Essie. Hiervan bracht ik twee laagjes aan zodat de kleur goed dekkend zou zijn. Daarna bracht ik wat van de mooie lila kleur aan van Catrice op een spons. Hiervoor gebruikte ik een standaard spons die iedereen wel in huis heeft. Lak een beetje lak uit een hoekje van de zachte kant. Daarvan breng ik twee laagjes aan zodat de lila kleur goed dekkend wordt. Herhaal dit op je nagel, net zo lang totdat jij tevreden bent. Ik bracht de lila kleur aan op ongeveer 3/4e van mijn nagel.

p3
Als topcoat besloot ik wat feeën poeder over mijn nagels heen te strooien. Dit is natuurlijk een nagellak, maar we doen net of het feeën poeder is. Deze nagellak is eigenlijk bedoeld op nail art mee te maken in een dunne lijn, maar ik gebruikte hem gewoon om mijn nagels mee te lakken. Maak net zo veel streepjes en laagjes totdat jij tevreden bent. Ik lakte op ongeveer 1/3e van mijn nagels zodat je de paarse kleur nog goed kan zien. Deze nail art bevat hele mooie holografische glitters. Het geeft echt wat extra’s aan je nail art. Lak je nagels  nog met een topcoat en je zult minimaal 4 dagen plezier hebben van je nail art.

Wat vind jij van deze feeën nail art? Ga je hem een keer namaken of is dit te zoetsappig voor jou?

Vorige

Arabische Prinses

Volgende

Review – Heerlijk zeepje uit Duitsland

34 Comments

 1. Ik hou van glitters en ombre! Perfect combinatie dus :)

 2. Aaah, wat prachtig! Lijkt net echt feeënstof!

 3. Wauw, erg mooi gemaakt :)

 4. Dé perfecte combi van kleuren :-) Heel mooi!!

 5. Heel erg mooi gemaakt! De kleuren & glitters matchen goed :-)

 6. supermooi, wil ik wel eens proberen ondanks mijn klunzige ik :D

 7. Mooie combinatie, al zou ik het nog meer gaan vervagen denk ik, want nu zie je nog redelijk een duidelijke lijn. De glitters zijn wel leuk gedaan!

  • Ik zal het volgende keer proberen! Dit is de tweede keer dat ik het doe en ik vond het zelf al een hele verbetering met de vorige keer haha

 8. super pretty :D me likey!

 9. Mooi! Leuke combinatie!

 10. Nice! Ik had laatst bijna exact dezelfde nagels met dezelfde kleurtjes en glitters (alleen andere merken).

 11. Heel mooi. paars/lila en roze vind ik zo’n mooie kleuren combinatie. En deze roze Essie lak vind ik heel gaaf.

 12. Wauw, echt heel mooi!

 13. Ik vind het heel leuk! Ik heb een keer ongeveer hetzelfde geprobeerd te maken, maar bij mij werd het een beetje een zooitje. De nagellak met glitters die ik gebruikte bevatte eigenlijk te weinig glitters, waardoor ik zoveel laagjes moet aanbrengen dat het helemaal niet mooi meer was. Ach, elke keer als ik nail-art probeer kom ik tot de conclusie dat het niks voor mij is haha

 14. Heel erg mooi, leuke combinatie van kleuren ook! Die glitters maken het helemaal af.

 15. Wauw ontzettend leuk gedaan zeg!!

 16. Leuuuuuk! Vooral de glittertjes eroverheen, dat maakt het net wat schattiger. :)

 17. super mooie nail art! ga ik ook eens maken:)

 18. Linda

  Wat een leuke nailart!

 19. Wauw wat schattig en leuk!

 20. Wat leuk gedaan! En wat een mooie kleurencombinatie, echt heel leuk!

 21. Wauw!! Wat super gaaf zeg! Echt een super goeie combinatie! Heel tof!

 22. Super leul! Ik hou wel van glitters op m’n nagels

 23. Wat een lieve combinatie, fairydust all over! :-)

 24. Very nice gedaan zeg! Echt super mooi en vrolijk.

 25. Roze + glitter = ahmaaaaazing :D Echt een hele leuke NOTD!!

 26. Ziet er echt heel gaaf uit, ga ik zeker een keer proberen!

 27. wauw, match made in heaven <3 roze paars en glitters helemala geweldig deze nailart

 28. Super mooi! Gave combinatie zeg!

 29. Waauw erg mooi!

 30. Wauw echt prachtig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén