Halloween Nails

halloween nail en look 004
Halloween komt eraan en dan is het natuurlijk tijd voor nagels die aangepast zijn op het thema Halloween. Ik heb een hele simpele nail-art gemaakt die je kunt maken als je echt een kluns bent met nail-art, geen zin hebt in teveel poespas, of dit natuurlijk gewoon mooi vind.
 

Deze nail-art hoef je natuurlijk niet perse bij Halloween te dragen, maar dit is wel een nail art waarvan ik vind dat hij bij Halloween past door de kleuren die ik heb gebruikt.

Het is erg belangrijk dat je een basecoat draagt, want anders krijg je gegarandeerd verkleuringen door de donkere kleuren die je gebruikt.
halloween nail en look 011

halloween nail en look 009
halloween nail en look 007
Na mijn basecoat heb ik twee laagjes zwarte nagellak aangebracht. Deze is van P2 en heet 500 eternal. Ik vond dit lakje trouwens best prettig lakken! Ik heb nog niet veel met de P2 lakken gelakt, omdat ik het druk had. Maar ik ga ze nu wel wat vaker pakken.

halloween nail en look 010
Ik ben begonnen met zwarte nagellak, omdat de nagellak die ik erover heen draag van zichzelf niet goed dekt. Dan kun je beter een donkere ondergrond gebruiken, zodat je het effect beter ziet en je minder laagjes nodig hebt. De lak die ik over de zwarte nagellak draag is van W7 en heet 86 Metallic Mercury. Dit is trouwens echt een prachtige kleur die helaas nog niet zo bekend is in beautyland. Hij is rood, geel, goud en oranje in 1. Ook bevat hij nog prachtige shimmers.

halloween nail en look 016
De topcoat die ik draag is van Golden Rose en het is een flakie nagellak in de kleur 03. Doordat ik de lak van W7 heb aangebracht, wordt de oranje en rode gloed die je ziet extra versterkt. Dat maakt de nail-art wat specialer en voor mij geschikt voor Halloween.

Wat vinden jullie van deze nail-art?

 

Vorige

Halloween maand op Dit is ons

Volgende

Essence komt een Twilight Limited edition!

20 Comments

 1. heel mooi, die shimmer met meerdere kleurschakeringen :)

 2. Wauw, dit is echt een prachtige combinatie!

 3. Wat een super mooie combinatie! Ik hou normaal niet van zwarte nagellak, maar op deze manier vind ik het erg geslaagd! :D

 4. Die combinatie is echt super samen! Heel leuk voor halloween, haha. Ohh ik krijg er al zin in lol.

 5. Schitterende combinatie zeg, gaaf!

 6. Die is echt heel erg mooi !

 7. hele mooie combinatie!

 8. Ziet er griezelig uit! Of in andere woorden, perfecte helloween nail art :)

 9. Gaaf!! Ook leuk voor een feestje ofzo :)

 10. wauw, prachtig!

 11. Die flakie Moet ik hebben haha echt mooi!

 12. Wauw, wat is het lekje van W7 amazing! Ook gewoon geweldig gecombineerd allemaal, impressive! :)

 13. Heel gaaf gedaan!

 14. Heel erg tof, en zeker geschikt voor met halloween. :)

 15. Wauw, ziet er gaaf uit zeg! Mooi gedaan!

 16. Prachtige combinatie! :D

 17. Deb

  Geweldig! Heel mooi met die flakes!

 18. oee mooie combi zegg!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén