Make Up Studio – Chestnut Gold

Halloween look - twilight 171
Een tijd terug viel mijn oog op dit product in een blogsale. Make Up Studio, whaaaaat? En dat voor 1 euro? Ik mailde snel of deze oogschaduw er nog was en dat was hij gelukkig! En wat ben ik blij dat ik deze heb gekocht, want de kleur is echt prachtig! Deze was me nog niet eerder opgevallen bij Make Up Studio. Ik snap echt niet waarom. Lees snel verder om de swatches van deze mooie oogschaduw te zien.

Halloween look - twilight 164
Halloween look - twilight 166
Halloween look - twilight 177
Halloween look - twilight 180
Halloween look - twilight 182
De verpakking is hetzelfde als die van de wenkbrauwpoeder. Het is een draaisysteem. Ik vind het zelf wel een luxe gevoel geven. Ook zie je de oogschaduwkleur goed zitten, omdat de deksel doorzichtig is. Zodra je de deksel eraf hebt gehaald zie je deze prachtige gebakken oogschaduw. De structuur is zo mooi en ziet er zo zacht uit. Ook zie je de glans en glitter al gelijk zitten. Ik kon dan ook niet wachten om hem te swatchen..

Halloween look - twilight 191
Halloween look - twilight 193
Halloween look - twilight 194
Halloween look - twilight 197
En kijk eens hoe mooi, wauw! Wat een pigmentatie. De glans is echt geweldig en niet alleen de glans, maar ook de mooie glitters in deze oogschaduw. Hij bevat ook nog een klein goud glansje die je gelukkig bij de swatches kunt zien. De oogschaduw gaat niet creasen en blijft de hele dag zitten. Je kunt deze kleur zowel dragen als een dagelijkse look, maar je kunt er ook een heftige party look mee maken. Je kunt dus alle kanten op met deze kleur. Ik snap echt niet dat deze kleur mij niet eerder is opgevallen. Ik vind hem geweldig. Maar dat heb ik eigenlijk bij alle Lumiere oogschaduws van Make Up Studio haha. Ik kan deze oogschaduw echt aanraden en heb hem al veel gedragen/

Deze oogschaduw bevat 1,8 gram, kost €16,90 en is bij de webshop Studiomakeup te koop.

Heb jij Make Up Studio oogschaduws? Zo ja, welke kleuren zijn echte aanraders?

Vorige

Gliss Kur – Shea Cashmere shampoo & conditioner

Volgende

Manhattan – Intensive effect eyeshadows

19 Comments

 1. Wauw wat een mooie herfst kleur. Dit soort kleuren trekken mij steeds meer aan.

 2. wauw, wat is ‘ie mooi en wat een koopje:)!

 3. zou ik wel willen :)

 4. Wat is ‘ie mooi!

 5. Wat een prachtige kleur zeg! Goede vondst!

 6. Ziet er heel mooi uit!

 7. zeker een mooi kleurtje en dat voor een geweldig prijsje gescoord(dus gelukkig dat het je niet eerder is opgevallen ;))

 8. Ik vind het echt een heerlijk kleurtje voor de aankomende herfst!

 9. Deb

  Super mooi, ideaal voor herfstlooks!

 10. wow wat een prachtige kleur en pigment! Ben sowieso wel fan van make-up studio als ik eerlijk mag bekennen haha

 11. wat een mooie (basic) oogschaduw.

 12. Erg mooi. En zeker voor die prijs!

 13. Goddamn, that looks good! Schitterende pigmentatie en gurl.. dat voor een eurie? You nailed it.

 14. Whaa wat een koopje! Erg mooie kleur :) Zelf heb ik geen producten van MakeUp Studio..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén