Make Up Studio – Mysterious Taupe

elf, flakie catrice essence 086
Laatst konden jullie al een review lezen van de geweldige oogschaduws van Make Up Studio. Ik vertelde toen dat ik tijdens de beautybeurs in Utrecht € 7,90 teveel had betaald bij de stand van Make Up Studio. Make Up Studio nam nadat het artikel online stond contact met mij op en bood mij aan om gratis een oogschaduw uit te kiezen. Echt ontzettend aardig en lief. Benieuwd naar de swatches?

Wat een goede service zeg! Ik had het jullie vorige keer ook al verteld wat een goede service zij hebben, maar keer op keer overtreffen ze mij weer. Ze staan bij mij echt op nummer 1 kwa service. De oogschaduw had ik na het kiezen al binnen een paar dagen binnen.

Ik vond het lastig om te kiezen, omdat ik de oogschaduws normaal gesproken zelf swatch, maar nu moest ik het doen met swatches van internet. Het licht valt natuurlijk altijd anders en dan is het maar afwachten hoe de oogschaduw er in het echt uit zal zien.

Uiteindelijk wilde ik voor een draagbaardere kleur gaan dan ik normaal zou kiezen. Ik heb gekozen voor een Lumière oogschaduw in Mysterious Taupe. Een prachtige oogschaduw die tussen bruin en grijs in zit. Voor mij de perfecte kleur voor overdag.

elf, flakie catrice essence 087
elf, flakie catrice essence 099
Je kunt deze oogschaduw makkelijk als één kleur op je ooglid dragen, maar met een beetje zwarte oogschaduw erbij kun je de oogschaduw ook omtoveren tot een look voor s ’avonds. Ik zal proberen hier binnenkort eens een look van te maken aangezien jullie dit al vroegen tijdens een winactie van een paar weken terug.

elf, flakie catrice essence 101
elf, flakie catrice essence 105
elf, flakie catrice essence 109
De oogschaduw is goed gepigmenteerd, kruimelt niet en is makkelijk te blenden. Helemaal top! Hij zit nu in mijn Make Up Studio palette tussen al mijn andere mooie oogschaduws. Ik ga nog een keer een artikel maken over dit palette, waar je alle swatches nog een keer kunt zien.

Graag wil ik Make Up Studio bedanken voor deze geweldige service, jullie zijn super!

Deze oogschaduw bevat 1,8 gram en zit in een refill verpakking. Hij kost € 10,90 bij www.back-stage.nl ook is hij te koop bij de winkel van Make Up Studio in Amstelveen (zeker een bezoekje waard, de winkel is geweldig!)

Even voor de duidelijkheid: Make Up Studio, heeft mij niet gevraagd om dit artikel te schrijven in ruil voor de oogschaduw. Ik schrijf dit artikel vanuit mijn eigen oogpunt, mijn eigen mening en omdat ik hun zo’n goed merk vind en ze gewoon een geweldige service hebben!

Vorige

Davidoff – Cool Water

Volgende

MAX lipsticks – swatches

16 Comments

 1. Hij ziet er prachtig uit!

 2. speciaal kleurtje :)

 3. Wat een prachtige kleur! Die glans erover is mooi!

 4. Mooie kleur zilver en super service zeg!! Echt fijn als een groot bedrijf zo goed luistert naar klanten :)

 5. Wauw echt een prachtig kleurtje zeg! Heel mooi draagbaar voor overdag :-)

 6. wauw wat een prachtige kleur

 7. wauw, supermooi!

 8. Hele mooie kleur!

 9. Deze ziet er inderdaad prachtig uit!

 10. Wauw, mooi kleurtje zeg! Hele goede service ook :)

 11. Wauw, wat een prachtige oogschaduw! De pigmentatie van Make Up Studio is best goed, heb het merk wat onderschat. :D

 12. Eerst dacht ik een wat een raar kleurtje zegg maar hij is echt wel mooi zegg!

 13. Ik ben steeds weer onder de indruk van de oogschaduws van Makeupstudio, wauw!

 14. wauw erg mooie kleur !

 15. Uit ervaring kan ik met recht zeggen dat dit qua glansoogschaduws 1 van de beste zijn die je kunt krijgen.

  Tip! Voor wie meerdere wil aanschaffen, bij http://www.studiomakeup.nl krijg je bij 5 refills een box waar ze allemaal in kunnen kado!

  Aan Amanda en Jorinde: Wat hebben jullie een leuke blog zeg!

  Groetjes
  Gerrit Das

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén