Davidoff – Cool Water

Make up 022
Dit geurtje heb ik al langere tijd in mijn bezit en vandaag zal ik hem voor jullie reviewen. Het is een eau de toilette van 15 ml. Ik ben bekend geworden met dit geurtje door Jorinde, deze droeg zij jarenlang. Toen ik hem tegenkwam tijdens een kortingsactie nam ik hem mee, omdat ik benieuwd was waarom zij deze vroeger zoveel droeg.

Wat zegt Davidoff over Cool Water:
Cool water roept de levenskracht van de natuur op om het oorspronkelijke uit de vrouw naar boven te halen. Water is een natuurlijke krachtbron en dit symboliseert de innerlijke schoonheid van de vrouw. Dit is een geur die vrouwelijkheid, natuurlijkheid en onweerstaanbaarheid oproept. Deze lichte en pure geur bevat kenmerken van citrus, ananas, hout en natuurgeuren. Door de puurheid van onze wereld te gebruiken, geven deze ingrediënten je energie. Cool water is een perfecte geur die je tijdens alle gelegenheden kunt dragen. Door de natuur draag je de vrouwelijkheid bij je en straal je onweerstaanbare energie uit. Gebruik deze natuurlijke krachten om te stralen.

Make up 021
De verpakking vind ik bij de naam en de informatie van Davidoff passen. Ik denk namelijk gelijk aan water door het blauwe flesje en aan vrouwelijkheid door de vorm van het flesje. De geur ruikt ontzettend fris en mysterieus. Je wordt s’ochtends gelijk wakker door deze geur! Ik draag de geur niet elke dag, omdat ik van zoetere geuren houd, maar ik begrijp nu wel waarom mijn zus deze geur zo vaak gedragen heeft. Ik vind de geur anders dan andere geuren, deze geur ben ik in ieder geval nog niet eerder tegen gekomen. Ik raad jullie aan om deze geur bij een drogist of parfumerie te gaan ruiken. Hij is zeker de moeite waard en al helemaal voor de prijs van € 9,95 bij Douglas.

Vorige

Sephora – It’s time to rock!

Volgende

Make Up Studio – Mysterious Taupe

10 Comments

  1. Zo dat is niet duur voor een parfum! Klinkt erg goed, mooi flesje ook!

  2. Deze is al jaren de favoriet van ene vriendin van me, ze gebruikt niks anders! Ik vind hem eigenlijk ook wel heel lekker ruiken al kocht ik hem nog steeds niet voor mezelf :-)

  3. Voor die prijs is het inderdaad te doen zeg! Niet verwacht!
    Zal ‘m zeker is ruiken!

  4. Davidoff Cool Water ruikt echt heerlijk fris!

  5. mijn mama had dit parfum vroeger. mijn vriend draagt de mannenversie hier van :)

  6. Oh my, dat klinkt goddelijk! Ik wil hem ook nog eens ruiken in de Douglas, hij lijkt mij ideaal voor in de zomer.

  7. Ik heb deze ook! Heerlijk! Maar ik vind het wel echt een zomer luchtje :D

  8. Dat vind ik niet heel duur voor een geurtje. En als jij zegt dat je van meer zoeter houd en ik juist niet is het volgens mij best lekker. Ben benieuwd. Ik ga het echt eens onthouden en zodra ik een parfumwinkel binnen kom eens ruiken^^

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén