ROC – lotion micellaire confort extême

Ik kreeg een tijdje terug een bon van de DA en besloot daarvan iets te kopen, wat ik anders niet zou kopen. Ik koos voor de cleansing water van ROC.

Wat zegt ROC over de cleansing water?
De reinigingslotion reinigt zachtjes maar doeltreffend. Uw huid ziet er onmiddellijk schoon, zacht en glad uit. De reinigingslotion reinigt zachtjes maar doeltreffend. Uw huid ziet er onmiddelijk schoon, glad en zacht uit. De reinigingslotion reinigt zachtjes maar doeltreffend. Uw huid ziet er onmiddelijk schoon, glad en zacht uit. De reinigingslotion reinigt zachtjes maar doeltreffend. Uw huid ziet er onmiddelijk schoon, glad en zacht uit.

Ik vind dit een heel fijn product, omdat het je gezicht- en oogmakeup verwijdert. Hij verwijdert geen smokey eyes, maar welke dagelijkse make up. Niet veel producten kunnen deze belofte waar maken. Mijn make up wordt volledig verwijderd en ik hou een schone huid achter. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk fris aan. Het nadeel vind ik dat hij redelijk snel opgaat. Ik denk dat deze fles binnen twee maanden leeg is. Ik zou dit product zeker nog een keer kopen.

De cleansing water kost € 10,95 en bevat 200 ml en onder andere te koop bij de DA.

Vorige

Opgemaakt

Volgende

Winactie

  1. Klinkt erg goed! Ik heb nog nooit iets van Roc gebruikt!

  2. Ziet er heel goed uit! xx

  3. Ik kende het merk nog niet, maar het ziet er erg fijn uit.

  4. Ziet er heel goed uit

  5. Ik kon het merk vaag, maar de verpakking ziet er mooi uit. :) Mh, een tegenvaller dat hij geen smokey eyes verwijderd, maar dagelijkse make-up is dan wel fijn!

  6. Klinkt erg goed. Die van Vichy en Biotherm verwijderen ook de oogmake-up. Ik heb er nu eentje van Dior, maar voor wat hij dient vind ik hem te duur. De volgende wordt een goedkopere!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén