Weleda 2 in 1 Reiniging

IMG_1557
De reinigingslijn van Weleda trok al tijden mijn aandacht, omdat ik zo tevreden ben over hun dagcrèmes. Uiteindelijk wilde ik graag de 2 in 1 Reiniging testen, omdat zoals de naam het al zegt een dubbel product is. Ik gebruik vaak alleen een lotion of rozenwater en daarvoor niet ook nog een reinigingsmelk, omdat ik dit ‘s avonds teveel werk vind. Tijd om deze 2 in 1 Reiniger uit te testen!

IMG_1555
Als eerste die verpakking, ik vind hem géweldig. Zo’n authentiek apothekersflesje ziet er zo leuk uit. Het voelt ook niet zo goedkoop als een plastic verpakking. Ik heb echt het gevoel een hoogwaardig product vast te houden.

IMG_1565
De opening bestaat uit een heel klein gaatje waardoor de reiniger goed te verdelen is en je niet onnodig veel product verspilt. Fijn!

IMG_1560
De ingrediënten:
Water = water
Limonene = etherische olie
Potassium Olivate = olijfzeep
Fragrence (parfum) = natuurlijke etherische oliën die als geurmiddel worden gebruikt
Iris Germanica Root Extract = extract van de bloem iris. Stimuleert de actieve huidlagen en zorgt voor vochttoevoer
Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate = distillaat van de plant toverhazelaar. Verfrist te huid en stimuleert het samentrekken van poriën tijdens het reinigen.
Lanolin = wolwas, verzorgt droge en ruwe huid
Alcohol = alcohol als stabilisator voor de reiniger
Glycerin = vochtinbrenger en maakt de huid glad en zorgt voor bescherming
Lindalool = etherische olie
Geraniol = etherische olie
Citral = etherische olie

Zoals jullie kunnen zien zitten er veel etherische oliën in deze reiniger en dat is ook wat ik ruik als ik deze reiniger gebruik. Hij ruikt fris naar citroen/limoen. Persoonlijk vind ik de geur te sterk voor een reiniger. Ik vind het heel fijn om een zachte reiniger te gebruiken zoals rozenwater. Ik had dit ook verwacht bij deze reiniger, omdat ik de dagcrèmes van Weleda altijd zacht vind ruiken. Zo hebben ze een amandel- en verschillende rozenlijnen. De geur had ik in dezelfde soort lijn verwacht, maar deze reiniger ruikt totaal anders. De reiniger maakt mijn huid wel goed schoon.

Hij bevat 100 ml, kost € 10,99 en is te verkrijgen bij BigGreenSmile.

Vorige

Hoe ik mijn reisherinneringen bewaar

Volgende

Onze droomaccommodatie in Slovenië

  1. Jammer dat de geur zo sterk is, de werking klinkt wel heel fijn!

  2. Dedicated server

    Ochtends en ‘s avonds op gezicht, hals en decollete aanbrengen met een vochtig wattenschijfje of met de vingertoppen. Na lange tijd de losse reinigingsmelk en tonic gebruikt te hebben, kocht ik een keer de 2 in 1 reiniging.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén