Favorieten van de laatste tijd ♥

IMG_3361
Het is maanden geleden dat ik een favorieten artikel schreef. Nu ik ouder word merk ik ook dat ik tevreden ben met minder en producten vaker gebruik dan dat ik telkens op zoek ben naar nieuwe items of favorieten. Ik heb hele fijne producten en daar geniet ik van. Toch zijn er wel een aantal producten die ik je graag wil laten zien.

IMG_3361
Kaarsenplateau

Van Sinterklaas ontving ik dit leuke houten plankje. Je kunt hier zoveel kanten mee op, maar na de feestdagen wilde ik wel wat sfeervols in huis. De overgang van december naar januari vind ik altijd zo groot, omdat alle leuke dagen achter de rug zijn. Bij de Xenos en Hema kocht ik leuke kaarsen en accessoires. Het kleine kaarsje had ik al en ik heb geen idee waar deze vandaag komt, ik heb hem gekregen. Als ik ´s avonds de kaarsen brand staat dit zo gezellig! Ik vind de kleuren ook heel mooi voor deze tijd van het jaar.

IMG_3349
Enkellaarsjes

Ik draag tegenwoordig vaak jurkjes van het merk King Louie, maar heb alleen maar zwarte enkellaarsjes om er onder te dragen. Ik was nog op zoek naar een mooi paar en vond toen deze bruine enkellaarsjes. Zo kan ik mijn jurkjes afwisselen met verschillende paren schoenen.

IMG_3356
Platenspeler
Mijn vriend gaf ik voor zijn verjaardag deze mooie platenspeler van Crosley. Ik had het niet gedacht, maar ik vind hem ook geweldig. Hij is een plaatje om te zien en het is zo sfeervol en gezellig. Veel leuker om de moeite te nemen om een plaat aan te zetten dan de radio.

IMG_3358
Weleda handcrème

Sinds ik de handcrèmes van Weleda gebruik wil ik niets anders meer. Ze doen echt wat voor mijn huid, trekken goed in en laten geen laagje achter. Ik koop hem in een set met de douchegel, omdat hij dan wat voordeliger is. Weleda is niet goedkoop, maar het geld zeker waard. Ik merk bijna altijd verschil als ik hun producten gebruik.

Vorige

Top 5 watervallen in Slovenië

Volgende

Wij gaan naar Canada in 2017!

  1. Ooooh die platenspeler! Super leuk!!

  2. Na mijn jaar in Australië is het mezelf ook opgevallen dat ik meer tevreden ben met minder en producten vaker gebruik. Ik snap je helemaal! :)
    Alleen wil ik best graag nog zo’n platenspeler, haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén