Hoe ik mijn reisherinneringen bewaar

IMG_2861
Ik vind het heerlijk om te reizen, landen en plekken te ontdekken, nieuwe mensen en culturen te ervaren, maar hoe hou je dat fijne gevoel vast? Hoe breng je jezelf weer terug  naar die ene plek waar je die ene ervaring had? In dit artikel vertel ik je hoe ik dat doe.

IMG_2854
In Oostenrijk waren we vorig jaar op een berg van 3000 meter en keken we zo een wolkenveld in, zó bijzonder. Daar lagen ook hele mooie stenen met glitters erin (helaas niet goed vast te leggen op camera). Ik besloot er een paar mee te nemen zodat ik ze op mijn seizoenstafel kan neerleggen en ze ook nog functioneel zijn in plaats van alleen maar in de kast te blijven liggen.

In Slovenië gingen we dit jaar naar twee grotten toe waarbij ze ook mooie edelstenen verkochten. Vaak zijn deze al helemaal glad gemaakt en zijn ze hun pure vorm kwijtgeraakt. Maar de stenen die ik in een winkeltje zag bij een van deze grotten, hadden dit niet. Ze waren zo mooi en puur dat ik er hiervan ook een paar meenam voor op de seizoenstafel. Op de foto zie je een kleintje die ik kocht.

IMG_2851
Natuurlijk kunnen fotoboeken niet ontbreken, de meest gebruikte manier om je reisherinneringen te bewaren. Heerlijk om de foto’s terug te kijken en herinneringen op te halen. Deze fotoboeken maakte ik hier.

IMG_2865
IMG_2867
Dit zijn foto’s van onze geweldige reis naar Slovenië. Benieuwd geworden naar onze reis? Hier kun je alle artikelen vinden die ik over Slovenië heb geschreven.

IMG_2872
Dit zijn foto’s van het mooie en authentieke Praag in Tsjechië. Een stedentrip die we vorig jaar maakte en waar ik met veel plezier op terug krijg. Als je historie en schoonheid zoekt dan kan ik je Praag zeker aanraden. Hier kun je alle artikelen terugvinden die ik over Praag heb geschreven.

IMG_2862
Ik vind het leuk om souvenirs te kopen, maar dan wel souvenirs die niet zo cliché zijn. Dit schattige bordje kocht in een winkeltje in een afgelegen dorpje in Praag waar ze handgemaakte producten verkochten. Erg lastig om te kiezen, omdat ze zoveel mooie producten verkochten. Uiteindelijk koos ik voor dit bordje, omdat ik hem iedere dag kan gebruiken en zo herinnert wordt aan onze leuke reis.

IMG_2861
Na onze reis in Praag hielden we nog wat Tsjechische kronen over. In plaats van ze om te wisselen, besloot ik het geld te houden als herinnering. Mooi geld waar kinderen later ook leuk mee kunnen spelen. Ik vind het leuk om het zo nu en dan uit de kast te trekken en ernaar te kijken.

Hoe bewaar jij je reisherinneringen?

Vorige

Dr. Organic Rose Deodorant

Volgende

Weleda 2 in 1 Reiniging

  1. Leuke ideeën zijn dit!
    Ik neem altijd iets heel kleins mee van het land zelf. Ik ben ook ooit eens begonnen om uit elke stad een mok mee te nemen. Je wilt dus niet weten hoeveel mokken ik heb… haha.
    Ik moet ook zelf heel snel fotoboeken maken. Toch wel leuker dan op je computer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén