Replay eau de parfum–Intense for her!

foto 056
Sommige parfums koop ik meer dan eens en vandaag ga ik het hebben over zo´n geur. Replay intens for her heb ik namelijk al meerdere keren in mijn bezit gehad en ben er erg tevreden over

Er op internet verschillende geuren die erin zouden zitten. Douglas zegt: Een sensuele, stijlvolle en sexy geur gemaakt voor de vrouw die weet wat ze wilt. De bloemige samenstelling bestaat uit noten van Parma viooltjes en heeft een warme basis van Sandelhout.
Kruidvat zegt: De flacon is geïnspireerd op klassieke apothekersflesjes en vintage industriële vormen. Een verleidelijk parfum met appel, citrus, pruim en tonkaboon parfumextracten.

foto 061
Om te beginnen vind ik het een mooi,simpel flesje waar je goed in kunt zien hoeveel parfum er nog inzit. Het verschil van flesje met de eau de toilette is dat bij deze eau de parfum het etiketje op het flesje rood is met “intense for her” erop. Bij de eau de toilette is dit etiketje wit en heet de geur “for her”. De eau de parfum is wat geconcentreerder, maar ruikt niet enorm heftig. Dit is nou typisch een geurtje voor mij, voor dagelijks gebruik. Gewoon als ik naar mijn werk ga etc. Voor een feestje zou ik bijvoorbeeld voor een aparter geurtje kiezen. De geur is een beetje zoetig en blijft de hele dag wel geurend op mijn huid aanwezig, maar niet als een walm die om mij heen blijft hangen. Ik raak in ieder geval niet uitgekeken op dit parfum en ben er erg tevreden over voor dagelijks gebruik.

Replay eau de parfum – intense for her is bij verschillende drogisterijen en parfumerieën te koop voor ongeveer € 15 voor 20 ml. Ik had de mazzel dat mijn zusje hem in de sale zag liggen bij de Etos voor €5 en was hier natuurlijk enorm blij mee.

Ben jij al bekend met deze eau de parfum?

Vorige

Essie – Your hut or mine

Volgende

Reminder winactie Blue Illume – Photodynamic ionic whitening toothbrush

 1. Ik heb deze geroken bij de Da en vind hem erg lekker!

 2. Klinkt lekker! Flesje is inderdaad simpel, maar simpel kan ook mooi zijn!

 3. die ken ik nog niet :)

 4. Lijkt me een fijn parfum!

 5. Ik kon de parfum nog niet, maar sounds goddelijk!

 6. Ahhh, klinkt erg lekker. Als ik ga shoppen ga ik hem ook eens ruiken! Ik volg jullie, willen jullie eens kijken op livelovexlaugh.blogspot.com?

 7. Anna

  Ik heb hem zelf al een paar jaar en hij ruikt echt lekker.
  Alleen ik kan hem nu nergens meer vinden in de winkels, overal hebben ze de eau de toilet. Ook lekker maar eau de parfum vind ik beter ruiken.
  Iemand een idee waar hij nog te koop is??

 8. Lies

  Hij is te koop bij de kijkshop! :)) alleen maar 20 ml versies kan ik vinden van de eau de parfum terwijl er ook 40 en 60ml versies zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén