White Musk Eau de toilette

Één van mijn favoriete geuren is zeker White Musk van de Body Shop. Vandaag zal ik jullie er meer over vertellen.

Dit zegt The Body shop zelf over White Musk eau de toilette: “ Een zachte, fluweelachtige geur voor elke vrouw, voor elk moment. Een Eau de toilette is de populairste vorm van een geur, en lichter dan een Eau de Parfum.

De geurnoten die erin zijn verwerkt zijn: Roos, Jasmijn, Lelie, Ylang Ylang, Iris, Vanille en in de hart, basis en top zit alle drie witte Muskus verwerkt. Het is zo’n bijzondere eigen geur, die ik met geen andere geur kan vergelijken. Het heeft echt een eigen karakter en ik denk dat je er of wel, of helemaal niet van houdt. Ik heb het Luchtje nu ongeveer twee maanden in mijn bezit en heb al bijna de bodem bereikt en dus echt één van mijn favorieten geuren.

Ik raad de mensen aan die de geur nog niet kennen om eens te ruiken aan de White Musk Eau de toilette. Het flesje kan je kopen in twee formaten.

30 ml voor € 16,95 en 60 ml voor € 27,95.

De White Musk eau de toilette is te koop bij The Body Shop.

Vorige

Sample review

Volgende

Favorieten 2011

  1. Deze lijkt me echt heerlijk! Morgen ga ik zeker bij TBS kijken en misschien wordt dit wel mijn eerste product van het merk!

  2. Jep, bijna alle producten van tbs zijn heerlijk! Deze parfum is mijn geurtje niet, maar ik kan me er helemaal in vinden als je het wel héerlijk vindt. Mijn moeder bijvoorbeeld, die is er hélemaal weg van ;p

  3. wauw, ik houd zò van de bodyshop!
    xxx

  4. MUSK! Oh, lovely smell, heel vrouwelijk, maar kan ook voor een man zijn, zo geweldig! Je moet er echt van houden, maar die van TBS is ook echt goddelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén