Japanese cherry blossom (edt)–The body shop

IMG_2924
In de maand december ben ik overladen met cadeautjes, waaronder de Japanese cherry blossom eau de toilette van The body shop. Vandaag zal ik wat meer vertellen over deze eau de toilette. Lees verder voor mijn review.

IMG_2926
Dit zegt The body shop zelf over deze eau de toilette: Japanese Cherry Blossom is een romantische, betoverende geur die geïnspireerd is door een lentedag in Kyoto. Deze geur is een combinatie van bloemige noten en noten van hinoki-hout en bevat natuurlijk extract van Japanse kersenbloesem en 100% Community Fair Trade-alcohol uit Ecuador.Geuropbouw:Top: Een subtiele mix van Fuji appels en magnolia Hart: Sterjasmijn en Japanse kersenbloesem Basis: Sandelhout en hinoki-hout.

IMG_2930
Ten eerste vind ik het een super schattig flesje. De mooie roze kleuren passen prima in mijn straatje en de prachtige kersenbloesem op de verpakking vind ik helemaal geweldig. De geur is zacht, zoetig, vrouwelijk en de subtiele bloemige geur vind ik helemaal bij het voorjaar passen. De noten zoals beschreven kan ik niet allemaal terugvinden als ik het ruik, maar dat maakt de geur niet meer of minder lekker. Het enige nadeel van deze eau de toilette is dat hij superslecht blijft hangen. Nu weet ik dat eau de toilettes niet de hele dag aanwezig blijven, maar ik denk dat dit de geur is die het slechts blijft hangen van alle eau de toilettes die ik ooit heb gehad. Dat vind ik ontzettend jammer, omdat de geur heerlijk is. Ondanks dit nadeel ben ik blij dat ik deze geur in mijn stash heb, maar ik zal hem nooit meer in een eau de toilette aanschaffen.

IMG_2927
De Japanese cherry blossom eau de toilette van The body shop heeft volgens mij een nieuwe verpakking gekregen. De eau de toilette bevat 50 ml, kost € 22,- en is hier te koop of bij een filiaal van The body shop.

Kende jij deze eau de toilette al en wat is jouw mening over deze geur?

Vorige

Mini shoplog

Volgende

Verslag Rimmel@Home Party!

21 Comments

 1. dit is niet mijn geurtje, maar ik weet dat veel mensen hem heerlijk vinden!:)

 2. Ik heb hem zelf ook en vind hem heerlijk! Jammer alleen dat hij niet zo lang blijft hangen, daar heb ik zelf ook last van

 3. dat klinkt in ieder geval héérlijk! Ik ben over het algemeen wel fan van geuren van The Body shop;-)

 4. Ik heb zelf een andere variant van de japanese cherry blossoms, die vind ik super lekker! Wilde deze ook nog proberen, maar wel jammer dat ie niet zo lang bljjft hangen,ik vind dat altijd wel belangrijk bij een geur..:-(

 5. Ik heb deze ook alleen in een veel smaller flesje ♥ het is mijn statement-geur geworden :3

 6. helemaal mijn ding :)

 7. Ik ben echt zo gek op dit soort geurtjes! Maar wat een tegenvaller dat het zo ontzettend slecht blijft hangen zeg en als het dan zo slecht blijft hangen vind ik die prijs toch nog best wel hoog liggen. Balen, want ik zou deze eau de toilette graag uit willen proberen.

 8. Beautiful photos! Japanese cherry blossom is een heerlijke geur. Had er eens de bodybutter van, zoet en orientaals.

 9. Ziet er goed uit! Ben alvast benieuwd.

 10. Deb

  Hij klinkt super goed, jammer dat hij zo slecht blijft hangen. Dat heb ik ook met een ander geurtje waarvan ik gelukkig een sample heb want ik zal hem om deze reden ook niet aanschaffen.

 11. ik

  Geur is heerlijk maar ik heb een voorkeur voor de parfumolie van de Bodyshop.,

 12. Deze wil ik zeker nog eens uitproberen. Ik heb zelf de White Musk Libertine van The Body Shop en dat is ook echt een aanrader.

 13. De geur klinkt goed, zoet en vrouwelijk. maar zonde dat hij zo slecht blijft hangen.

 14. Lin

  Jaaa, die ruikt inderdaad errug lekker :)

 15. Mara

  Ik heb hier de parfumolie van! Die blijft wel ontzettend lang hangen en vind het ook erg fijn in gebruik. Ruikt naar mijn mening ook iets zachter en het is ontzettend zuinig in gebruik. Is overigens ook het enige zoete geurtje dat ik heb, ben normaal meer van de frisse geuren. Gebruik hem ook niet heel vaak maar zo af en toe vind ik de geur heerlijk.

 16. jaaaa deze is heeerlijk!!! kheb hier de bodylotion van:)

 17. hij lijkt me erg lekker x

 18. Jammer dat hij niet lang op blijft, klinkt wel lekker

 19. Faat

  Ik vind hem zelf niet zo lekker, maar het flesje is echt heel mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén