Verslag Rimmel@Home Party!

loccitane workshop groen nagels 081
Vorige week was het dan eindelijk zo ver, de Rimmel@Home workshop die al weken in de planning stond. Een make up workshop van een bekende visagist die bij ons thuis zou plaatsvinden. Hoe cool is dat? Wij hadden lekkers klaargezet en langzaamaan stroomden de 6 meiden die wij hadden uitgenodigd binnen. Benieuwt wat zo’n workshop inhoudt en welke blogger wij bij ons thuis hadden uitgenodigd om te workshop te volgen? Lees dan snel even verder.

workshop 3 001
workshop 3 002
loccitane workshop groen nagels 010
loccitane workshop groen nagels 016
loccitane workshop groen nagels 018
loccitane workshop groen nagels 025
Jorinde moest die dag werken en haalde mij na haar werk om 4 uur op. Snel richting haar huis om de voorbereidingen te treffen. Tafel leegmaken, stoelen neerzetten, lekkers klaarzetten op leuke plateau’s en kaneelstengels maken. Want die van de vorige keer waren wel erg lekker. Wij hadden toen nog bladerdeeg bewaard voor de workshop. Het was die dag bloedheet, maar ik moest en zou kaneelstengels maken haha. Ik wilde die dag wel wat lekkers voorschotelen. De man van Jorinde kwam nog aanzetten met taart en tompoezen. Jammie! Wat een lieverd om het mee te nemen voor ons.

Om vijf voor 7 zaten wij klaar, iets wat zenuwachtig, want ja, zou alles wel in orde zijn? Ziet het er leuk uit? En we gingen natuurlijk een blogger in het echt ontmoeten. Spannend! Iets over zevenen kwamen de eerste gasten binnen. Daarna belde Angelique Doppenberg van Rimmel aan en bracht zij 2 grote koffers mee naar binnen. Leuk! Langzaamaan kwam iedereen binnen totdat we compleet waren. We begeleide hun naar de tafel met lekkers en schonken wat drinken in.

ditisons-rimmel-workshop-09
workshop 3 003
workshop 2 winactie 039
workshop 2 winactie 047
workshop 3 004
Maar over welke blogger hebben wij het nou precies? Deb van beautygoddess! De lieverd moest best een eindje rijden naar ons toe dus wij vonden het sowieso al leuk dat ze van zo ver wilde komen. En dat ze ons natuurlijk leuk genoeg vond om te komen! Zou het klikken? Op internet is het toch anders dan in het echt.. Maar nee hoor. Het klikte hartstikke goed. De lieverd kwam met een prachtige bos rozen aan die nu bij Jorinde thuis staan. Maar ze kwam niet alleen met rozen, ze nam voor ons allebei ook nog eens een cadeautje mee! Had helemaal  niet gehoeven natuurlijk. Het was voor ons al een cadeautje dat ze wilde komen. Ze vertelde dat ze voor ons allebei kleuren had gekozen die ze bij ons vond passen. Hello? Je neemt al de moeite om wat te kopen en na te denken over de kleuren die bij ons passen. Wat het ook was, ik vond het al leuk voordat ik het had gezien! Ze had niet één, maar twee cadeautjes voor ons beiden. Wauw! We kregen ieder een oogschaduw en een lipgloss. Ik wist niet zo goed wat ik uit moest brengen, maar blij was ik er zeker mee. Zo lief! Het had niet gehoeven, maar toch bracht Deb iets voor ons mee. Echt heel erg leuk en lief! We hebben afgesproken om nog een keer samen te gaan shoppen. Kunnen we even wat langer kletsen, want de workshop ging van start! (de cadeautjes pakte we na de workshop uit, omdat de workshop begon toen iedereen net een slok drinken op had). Het was tijd om te starten.

loccitane workshop groen nagels 078
workshop jo 083
workshop 2 winactie 035
workshop 2 winactie 050
workshop 2 winactie 053
Angelique had de tafel mooi gedekt met make up, een spiegel, kwastensetje en een cadeautje. Het zag er erg gezellig uit en per 4 vrouwen was er een set met make up beschikbaar.

loccitane workshop groen nagels 081
We begonnen met het reinigen van het gezicht met producten van Diadermine, omdat Rimmel zelf geen reiniging in haar assortiment heeft. Er werd gekozen voor Diadermine, omdat dit merk overal wordt verkocht waar Rimmel wordt verkocht. Ook zit het in dezelfde prijsklasse als Rimmel. Leuk dat daar over na is gedacht.

ditisons-rimmel-workshop-01
ditisons-rimmel-workshop-02
Daarna ging Angelique aan de hand van mijn gezicht uitleggen hoe je foundation en concealer aanbrengt. Hoe kies je de juiste kleur, hoe breng je het aan etc. Ook poederde ze mijn gezicht nog af. Ze maakte de helft van mijn gezicht op, de andere moest ik zelf doen.

ditisons-rimmel-workshop-03
ditisons-rimmel-workshop-04ditisons-rimmel-workshop-05
Daarna werd Jorinde onder handen genomen door Angelique en maakte zij bij haar een ooglook met een oogpotlood en oogschaduw. Deb vroeg nog of Angelique gebruik maakte van primers. Omdat deze niet in het assortiment van Rimmel zitten, maakte zij hiervan geen gebruik. In plaats daarvan bracht zij een laagje gezichtspoeder aan op de oogleden. Jammer dat Rimmel nog geen primers in het assortiment heeft. Wij bloggers kunnen inmiddels niet meer zonder haha. Gelukkig zijn onze vriendinnen nog niet zo verslaafd als wij. Ook werden Jorinde haar wenkbrauwen ingekleurd en werd mascara aangebracht. Jorinde en hebben allebei last van tril ogen en al helemaal als iemand anders ons opgemaakt (wij schijnen één van de weinige te zijn die dit hebben, althans dat horen wij van verschillende visagisten die ons wel eens hebben opgemaakt). Ik was allang blij dat Jorinde daar zat en niet ik haha. Jorinde zei dit ook tegen mij en ik kon dat alleen maar bevestigen.

ditisons-rimmel-workshop-07
ditisons-rimmel-workshop-08
workshop jo 089
workshop jo 079
workshop jo 081
workshop jo 085
Daarna mochten wij bij ons zelf een ooglook gaan maken. Sommige vroegen advies aan Angelique en probeerde nu iets totaal anders en wat niet zo veilig is. Zo leuk! Daarna maakte wij onze lippen op en was de look van iedereen klaar. Al met al hebben wij dik 2 uur deze workshop gevolgd. Je had alle tijd om vragen te stellen en Angelique legde alles goed uit. Zelf wisten wij eigenlijk alles al, maar we vonden het juist vooral leuk voor onze vriendinnen zodat zij wat bij leerde. Sommige van onze vriendinnen vertelde ook dat zij er echt veel van hadden opgestoken. Zo leuk om te horen!

workshop 2 winactie 035
Iedereen kreeg een cadeautje van Rimmel zelf. Het was een doorzichtig zakje en hierin zat een nagellak, wenkbrauwpotlood en een sample van een geurtje van Celine Dion. Iedereen kreeg een andere nagellak. Jorinde en ik kregen beide deze mooie oranje kleur. Het is helemaal mijn kleur en ik ben er super blij mee. Ik zal hem nog swatchen voor jullie.

workshop 2 winactie 002
workshop 2 winactie 005
Ook kreeg de gastvrouw, ik, een toilettas met daarin het fullsize luchtje Life by Esprit. Er zit maar liefst 75 ml in. Normaal gesproken is er maar één gastvrouw en daarom kreeg ik en niet ook Jorinde een luchtje. Maar zoals jullie weten delen wij eigenlijk al onze beauty producten met elkaar dus zij zal dit luchtje vast ook nog wel dragen.

workshop 2 winactie 022
workshop jo 070
Daarna was er de mogelijkheid om producten te shoppen. 3 producten voor € 15,00. Een goede deal, want sommige producten zijn in de winkel al rond de € 10,00 per stuk.

workshop 2 winactie 026
Ik kocht een foundation, deze heb ik al, maar in een te donkere kleur, de structuur vind ik wel heel fijn dus nam ik hem mee in de juiste kleur voor mij. Verder kocht ik nog een wenkbrauwpotlood. Deze gleed over mijn wenkbrauwen heen en gaf een mooi effect. Hij is een stuk zachter dan die van Catrice. Als laatste koos ik voor een mooie, lichte lipgloss met gouden glittertjes er in. Deze heb ik al een paar keer op gehad.

workshop 3 005
Jorinde kocht een oogschaduwpalette, blush en een oogpotlood in een paarse kleur.

Onze vriendinnen kochten ook allemaal iets, zo leuk! Nadat wij Angelique hadden uitgezwaaid gingen al onze vriendinnen eigenlijk ook richting huis. Het was inmiddels al 10 uur en de meeste moesten de volgende dag gewoon werken. De avond vloog voorbij, maar het was onwijs gezellig, leuk en leerzaam!

Je kunt deze workshop ook zelf boeken, bijvoorbeeld voor je verjaardag, vrijgezellenfeestje of gewoon omdat je het leuk vindt! De workshop kost € 10,- per persoon. Je kunt de workshop hier boeken.

Bij deze willen wij Coty en Angelique bedanken voor het mogelijk maken van deze leuke workshop! Ook willen wij Deb bedanken voor het mogelijk maken van verschillende foto’s! Je kunt hier haar verslag van de workshop bekijken. 

Heb jij wel eens een make up workshop bij je thuis gevolgd? Zo ja, wat vond je er van?

Vorige

Japanese cherry blossom (edt)–The body shop

Volgende

Thema week – bruiloft week!

31 Comments

 1. Wauw super leuk! Wat een lekkers ook allemaal op die schalen :3

 2. Wat ziet het er leuk en gezellig uit! Ik heb ook een Rimmel @Home party gehad, ontzettend leuk!

 3. Wauw meiden! Wat énorm leuk om zoiets mee te maken, jullie hadden het allemaal goed voor elkaar, gezellig hoor;-)

 4. Wat leuk dit zeg! Zou ik ook wel willen doen! :-)

 5. wat een leuk verslag!

 6. Het ziet er echt ontzettend leuk en gezellig uit! En wat een heerlijke hapjes heb je gemaakt, die kaneel stengels zien er echt heerlijk uit.

 7. Ziet er leuk en gezellig uit!

 8. ziet er ontzettend gezellig uit!

 9. Zag het verslagje bij Deb al voorbij komen maar ziet er echt super gezellig uit :D

 10. De workshop ziet er heel leuk en gezellig uit!

 11. Lin

  Ik heb hem ook gevolgd, bij Vera (beautynl) en ik vond het ook hartstikke leuk :)

 12. Heel gezellig en wat leuk die kado’s van Deb!!

 13. Deb

  Wat een super leuk verslag!! Ik vond het ook echt te gek om erbij te zijn en jullie te ontmoeten! We moeten snel nog eens afspreken!

 14. Dat ziet er een heel gezellige avond uit! Fijn dat je 3 producten voor € 15 mocht kopen. In de winkel is het inderdaad veel duurder. Leuke foto’s!

 15. wat leuk! Het ziet er ontzettend gezellig uit :)

 16. Ziet er leuk ui! en onwijs gezellig!

 17. Wat ziet dat er superleuk uit!!

 18. Aaah, wat een gezelligheid zeg! Ik houd van workshops, je kan er zoveel nieuwe dingen van leren. Het is niet zo dat je op het make-upgebied uitgeleerd kan zijn, dat is gewoon onmogelijk. Oh my, de look bij Jo is echt super!

 19. heel gezellig :)

 20. Erg leuk om mee te maken. Tijdens zo’n party kun je altijd wat bijleren. Heel leuk!

 21. Wat een superleuk verslag, ik heb ook al eens zo’n party gedaan. Erg leuk! :)

 22. Wat ontzettend leuk! Dit ga ik zeker onthouden, vind het concept echt heel leuk en de prijs is ook fijn!

 23. Wat hebben jullie het leuk gehad zeg! Ik ben mij even druk aan het inlezen op jullie blog :)

 24. Faat

  Wat leuk! En oh al dat lekkers, heerlijk!

 25. Linda

  Was superleuk meiden! Thanxxx voor de uitnodiging. X Linda

 26. Wat tof! De hapjes zien er ook erg lekker uit. Oh en wat is Deb toch een lieverd, heel lief! Ik heb haar ook een keer in het echt gezien, maar dat is alweer een tijdje geleden.

 27. wat een leuke party, en wat super lief van Deb dat ze bloemen en cadeautjes heeft meegenomen.

 28. Ziet er leuk uit! Ik heb twee jaar geleden ook een rimmel at home party gehad bij een vriendin thuis :). En dat van die tril ogen is zó herkenbaar. Ik ben dan gewoon ontspannen maar zodra iemand anders mijn ogen opmaakt beginnen mijn ogen als een idioot te trillen, maar als ik het zelf doe is er niks aan de hand :/..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén