Uitslag winactie Sleek palette, ANNY liquid sand nagellak en Circus Confetti

workshop 2 winactie 055
Daar is dan eindelijk de uitslag van de winactie waarbij je een Sleek Candy palette, ANNY liquid sand nagellak en Circus Confetti nagellak van Essence kon winnen. Benieuwd of jij gewonnen hebt? Lees dan snel even verder.

Er deden aardig wat meiden mee aan de winactie. Meer dan Jorinde en ik hadden verwacht, omdat er toch iets meer gedaan moest worden voor deze prijs. Ontzettend leuk van jullie en wij gaan nog vaker van dit soort winacties houden. Er stroomden namelijk zulke leuke inzendingen binnen dat de keuze erg lastig was. Er waren veel inzendingen die ons beiden aanspraken en waarvan wij zeiden wat leuk, origineel, gaaf. Maar er sprong voor ons één inzending bovenuit. Wij vonden dat deze het beste bij Amanda paste, er was goed nagedacht over wat bij Amanda past en waar zij voor staat. Dat gaf voor ons de doorslag, want wij zagen echt wel inzendingen waar wat uren tijd in waren gestoken. De keuze was lastig!

De winnares is geworden……………….Lexi!

Gefeliciteerd Lexi! Jij kunt tot en met 11 augustus een e-mail sturen met daarin je adresgegevens. De goodies komen dan zo snel mogelijk jouw kant op. Indien er voor die tijd nier in gereageerd zal de prijs naar iemand anders gaan.

Wij kiezen er bewust voor om de inzending niet te tonen. Wij willen andere meiden die meededen niet teleurstellen, omdat zij misschien vinden dan hun inzending had moeten winnen ten aanzien van diegene die gewonnen heeft. Het belangrijkste is voor ons dat wij weten dat deze inzending terecht heeft gewonnen.

Niet getreurd, er zal binnenkort vast wel weer een nieuwe winactie online komen zoals jullie van ons gewend zijn! Wij willen alle meiden die mee hebben gedaan bedanken voor hun deelname. We hebben met een lach achter ons gezicht jullie leuke, grappige, mooie en originele inzendingen bekeken. Wij zullen ze zeker bewaren en nog regelmatig bekijken.

Vorige

Opgemaakt juli deel 2

Volgende

Burts Bees – Almond Milk Beewax Hand Cream

  1. WAT GEWELDIG OMG

  2. Ik ben zo blij echt omg

  3. Gefeliciteerd Lexi!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén