It’s my birthday + winactie! (Sleek, Liquid Sand nagellak, Circus Confetti)

workshop 2 winactie 055
Ik ben vandaag jarig! Ik ben 21 geworden en vond het wel leuk om een winactie te houden om op deze manier mijn verjaardag te vieren. Een verjaardag betekent niet alleen maar krijgen, maar ook geven. Vandaag geef ik een heel leuk pakketje weg met een Sleek palette, een Liquid Sand nagellak (dupe OPI – Jinx) en Circus Confetti van Essence, omdat het zo’n leuke verjaardagnagellak is!

Ik heb voor deze producten gekozen, omdat het favoriete producten van mij zijn. Hoe cool is het als ik iets weg geef wat ik ook echt regelmatig gebruik. Mijn favoriete producten die wie weet binnenkort wel in jouw stash liggen!

workshop 2 winactie 072
workshop 2 winactie 074
4
Zoals jullie wel weten ben ik een groot fan van Sleek en ik vond het dan ook lastig om een palette uit te kiezen. I-Candy is mijn laatste aanwinst. Het is een palette met felle kleuren, maar de kleuren zijn wat meer pastel dan knal. Ik denk dat jullie door dit palette kunnen leren om gaan met felle kleuren. Veel meiden vinden het toch best wel spannend en durven het niet te dragen. Wie weet dat één van jullie dat met dit palette wel kan. Je kunt hier mijn review en swatches van dit palette vinden.

3
2
OPI Jinx is sinds korte tijd één van mijn favoriete lakken geworden. Ik heb hem al meerdere keren gedragen en dat wil heel wat zeggen. Ik draag nooit een lak een paar keer achter elkaar. Deze lak is dan ook wel heel bijzonder. Het is een liquid sand nagellak, maar hij is oranje en in het licht zie je gouden glitters zitten. Wauw! Ik wist dat ANNY hiervan een exacte dupe had. Als ik OPI Jinx niet al had gekocht had ik deze wel gekocht. Hij is echt precies hetzelfde. Het is de kleur 655 She’s Amazing. Je kunt hier mijn review van OPI Jinx vinden en hier mijn review van een ander ANNY liquid sand nagellak.

1
Circus Confetti van Essence is een lak die ik al heel veel heb gedragen. Het is zo’n vrolijke nagellak die werkelijk waar iedere crème nagellak om tovert tot iets vrolijks!

Omdat niet iedereen een social media heeft, sommige zich niet mogen abonneren of het niet willen, heb ik er voor gekozen om geen social media voorwaarden te gebruiken. Uiteraard moet er wel iets gedaan worden voor deze prijs!

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakketje?
Feliciteer mij op een leuke/gave/gekke/aparte/lieve/originele manier. Je kunt een leuk verhaaltje typen, misschien een nail art of een look maken, een filmpje maken, gedichtje schrijven, tekening maken, weet ik het allemaal. Doe iets wat jij bij mij vind passen en feliciteer mij op een leuke manier. De leukste inzending wint en die zal ik samen met Jorinde uitzoeken. Je kunt je reactie/inzending  versturen naar info@ditisons.nl met als onderwerp winactie. Alleen deze inzendingen tellen mee, omdat ik zo een duidelijk overzicht kan houden.

De winactie loopt tot en met  6 augustus 2013 en de winnaar wordt via een artikel op de website bekend gemaakt. Als je wilt weten of je gewonnen hebt moet je de website dus in de gaten houden.

Ik vier vanavond mijn verjaardag en weet al wat ik ga krijgen (heb producten uitgekozen/gevraagd haha). Ik denk dat ik mijn cadeaus nog ga laten zien in een artikel.

Fijne dag iedereen!

Vorige

Bruiloft week – Bruidsnagels

Volgende

Bruiloft week – Bruiloft kapsel (haar tutorial)

37 Comments

 1. Happy birthday! Ik doe deze keer niet mee, gun het iemand anders :)

 2. Mara

  Gefeliciteert, maak er een leuke dag van! Het weer is een beetje mehh, maar dat komt vast goed (:

 3. Gefeliciteerd :)
  Ik doe niet mee, gun het iemand anders :)

 4. Gefeliciteerd met je verjaardag :D

 5. Gefeliciteerd!

 6. Ohhhh happy birthday hey! :D Khoop dat je een toffe week hebt daar!

 7. Faat

  Proficiat!! wat een leuke winactie, ik doe zeker mee! supermooie favorieten heb je

 8. Happy birthday to you! Maak er een mooie dag van :)

 9. Gefeliciteerd ! :)

 10. Veerle (Lelanh)

  Ook dan op deze manier van harte gefeliciteerd! dacht op youtube dat het gisteren was omdat het filmpje gisteren online was gekomen. Hele fijne dag gewenst en ik ga iets bedenken voor de winactie :-)

 11. Thea

  Gefeliciteerd en een hele fijne dag! (ik doe niet mee aan de winactie, ik heb nl al een deel dus gun het een ander)

 12. Gefeliciteerd Amanda! Ik heb je mijn verjaardagskaart gemaild!
  Geniet van je verjaardag! :D

 13. Gefeliciteerd! Geniet van vandaag (:
  Ik doe mee en heb al gemaild!

 14. Gefeliciteerd!!

 15. GEFELICITEERD!!! <3 ik sla eventjes over hihi omdat ik het vorige mooie pakketje al heb gewonnen

 16. noa

  Gefeliciteerd, ik doe niet mee gebruik niet zo veel nagellak en ook geen oogschaduw. Maak er een mooie dag van

 17. Gefeliciteerd met je verjaardag!!

 18. Linda

  Super gefeliciteerd ;D Ik doe niet mee met de winactie want beide lakjes heb ik al in de OPI variant en de kleuren uit het palette vind ik niet zo voor mijn huidskleur….dus iemand anders maak je zeker blij! Ik wens je een hele fijne avond toe, xx

 19. Gefeliciteerd meid! En super leuke winactie.

 20. Van harte gefeliciteerd meis! Vanwege het palette dat ik toch niet ga gebruiken, gun ik het pakketje aan iemand anders. (:
  Hoop dat je een fijne dag hebt (gehad)!

 21. gefeliciteerd met je verjaardag! als ik tijd heb ga ik nog even wat leuks bedenken.. het is wel een gekke winactie namelijk!

 22. Gefeliciteerd met je verjaardag!

 23. Wat een leuke actie! Nog gefeliciteeerd!

  Kus Natasjaa

 24. esther

  maak er een hele leuk enn lekkere snoep dag van haha gefelisiteert

 25. Van harte gefeliciteerd!! Wens je nog erg veel plezier!!

 26. Nog gefeliciteerd dan! :3

 27. Het meid! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Eigenlijk hoor jij cadeautjes te krijgen, maar ik vind het wel leuk dat je deze winactie organiseer! Bij deze doe ik graag mee! Hopelijk heb je een fijne verjaardag gehad!

 28. Lin

  Schande, een dag te laat!! Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

 29. Ik doe niet mee, maar ik wil je nog wel even feliciteren. Aan de late kant vanwege vakantie maar toch: GEFELICITEERD!! :D

 30. HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

 31. jara

  ik doe mee !
  ik heb niet veel geld voor makeup!
  dus daarom doe ik altijd mee met winactie’s

  dus ja daarom!
  jullie zijn super <3

 32. Deb

  Je winactie vind ik te gek, maar omdat ik Jinx en het confetti lakje al heb gun ik deze mooie prijzen aan iemand anders!

 33. Janine

  Ten eerste van harte gefeliciteerd met je 21ste verjaardag . Geniet volkomen van deze mooie , leuke verjaardag . Met veel taart en snacks en cadeautjes . Wat te gek
  dat je ook iets terug doet aan jullie volgers .

  Toen ik las over sleek , ging ik stuiteren . Zeker toen ik las welk sleek pallete je zou weggeven. ik hou extreem van kleuren , ik zou echt alle kleuren om me ogen willen doen.
  En ik draag vaak opvallende ooglooks . I-Candy zou dus echt een goed plekje bij mij
  hebben en zou veel worden gebruikt met liefde .Circus Confetti van Essence wat een schitterend lakje . Ik ben helemaal betoverd door Liquid Sand nagellak !

  Ik volg je via Bloglovin en liked dit artikel.
  Volg jullie ook via Youtube (Janine Wooshy)
  Volg jullie ook via twitter (@OMGitsWOOSHY)
  volg de facebook pagina van Dit is Ons (Janine Wooshy )
  Gister avond heb ik mijn inzending gestuurd , naar alle uurtjes tijd ( onder dit email-adress: Janinedingx3_1994_@hotmail.nl)

  ik hoop echt dat jullie mijn inzending waarderen .

  psth, a fabulous birthday !

  lieefs,

  Janine

 34. ik wil je alsnog een happy birthday wensen (ook al zijn we nu 6 dagen verder, ik loop wat achter met mijn blog lezen:)). Leuke actie! wens ieder heel veel succes, en ik ben benieuw hoe de winnaar jouw heeft gefeliciteerd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén